mikroenjeksiyon sonucunu bekleyenler

canım akıntı eğer crinone kullanıyorsan ondan olabilir belirtiler de inanki herkes de farklı oluyor kimisinde hiçbir belirti olmuyor kimisinde sadece göğüsler şişiyor benim belim çok ağrımıştı mesela ama sonuç bunlarla hiç alakalı olmuyor biliyorum 12 gün beklemek çok zor bu yüzden de sana sonucu gösterebilecek belirti arıyorsun bunu hepimiz yaptık.yeterki sen olan yada olmayan belirtileri yanlış algılayıp kendine stres yapma merak etme bekleme sonucu alınca da bitmiyor yok keseyi görebilecek miyim yok kalp atışını duyabilecek miyim yani önünde daha çok uzun bir yol var.aklında sadece bu bebiş olursa sen de benim gibi sıyırtırsın.biz kendimizi de parçalasak herşey olacağına varıyor.biz ellerimizi açıp Rabbimize yalvardık gerisini o biliyor artık.sana bol şanslara.s.

yücemcim senı merak ettım bakıyorum henüz bir sonuç yok belli oldumu sonuç eğer bizle paylaşırsan sevınırım ama ne olursa olsun yola devam.inşallah güzel haberı sneden alrıız

aysenacım benim geçen salı küçük bir kanama gibi bi şey olmuştu idrar testinde çok silik çıktı yani düşük olmuştu ama dış gebelikten endişe ediyordum bu gün gittim doktora normalde bu gün kese görecektik ama tabiki rahim gebeliği desteklemiyor dedi doktor çok minik bişi var ama o da olamaz bu zamanda bu kadar küçük olmaz dedi kan tahlili yaptı şimdi ordan çıkacak sonuca göre dış geblikmi kimyasal gebelikmi onu anlayacağız bakalım yani bebekten yana zaten umutlar bitti de en azından dış gebelik olmaması için dua ediyorum canım ilgin için teşekkür ederim

semacım hayırlı olsun canım ama embiryoların kötü olmasını sorun yapma kendine öyle tutanlarda var benim ilk denemem talihsizlik ve ihmallerle doktor hatalarıyla dolu bir tedaviydi o yüzden bunu kendine baz alma.Belirtilerede bakma her insanda farklı farklı oluyor çünkü burada çok gördük bu yüzden kendini sitrese sokanlara zamanında bende yaptım ama bu seni yıpratmaktan başka işe yaramıyor bence bebeğide sıkıntıya sokuyor o yüzden sakin olmaya çalış ve bol bol dua et sevdiğin insanlarla görüş bu konu dışında sohbet et kendini başka şeylerle oyala.Sonuçta ne olacağı varsa o oluyor sanada sonuca yardımcı olmak düşüyor kendin için.Az kalmış ama,pozitif sonucu alsanda tabi beklemek o endişe heyecan hiç bitmiyor malesef bu süreç bizim için uzun bir süreç.Ben olumlu sonucu aldım ama olumlu devam etmedi şimdide kendi sağlığım söz konusu ama yine beklemekten başka çarem yok yine tahlil sonucu bekliyorum.İşte bu işler böyle arkadaşım hayatın bir akışı var onunla ne kadar uyumlu yaşarsan o kadar az örseleniyorsun.Sonuç yine olması gerektiği gibi oluyor mesele sen hayatla ne kadar işbirliği yapıyorsun.Canım Allah her şeyi gönlüne göre versin ve güçlü ol

pelüş canım hiç merak etme her şey yolunda gidecek ve sen cumartesi o muhteşem sesi duyacaksın.Öyle hissediyorum ki gebeliğin hiç sorunsuz ilerleyecek ve yavrunu kucağına alacaksın o zaman bide benim yerime kokla bağrına bas onu olurmu.Allah onu size sizi ona bağışlasın aminnnn

sevimli hayalet hayırlı olsun canım az öncede belirttiğim gibi kendinizde belirti arayıp boşa strese sokmayın biliyorum çok zor ama dikkatinizi başka yere aktarmaya çalışın öbür türlü çok yıpratıcı oluyor.Bebeğinize sakin olarak yardımcı olun inşallah gönlünüzün arzu ettiği olacaktır canım biraz sabıra.s

mrb canım cok sagol ınsalah hersey guzel olur. bılmıyorum bu gunler nasıl gececek.21 mayısa kadar ınsallah aklıma getırmeden gunlrı gecırırım.ben jel kullanmadım hıc ama.bugun bantlara baslıyacam ınsallah.bıde goguslerıme el degmıyor zannedersem kullandıgımz ılaclardan dolayı.hakkımızda hayırlısı olsun.

peluş 35 canım ınsallah hamılelıgın cok guzel gecer ve doktora gıttıgınde mutlu haberlerle donersın ınsallah.darısı bızlerın basına.

benim güçlü arkadaşım ben de senden haber bekliyordum dediğine göre dış yada kimyasal gebelik olabilir diyorsun ama ben daha önce kimyasal gebelik geçirdim onun sonuçları seninkiler kadar yüksek olmuyor bak mesela aysegün ki öyle olabilir.dış gebelik olsaydı da bence bunu ultrasonda görebilirlerdi çünkü o zaman kese rahim dışında biryere yerleşiyor biliyorum sen imkansız diyorsun ama Yeterki Allah istemiş yazmış olsun imkansız diye birşey kalmaz o zaman tamam bu sefer olmamışsa da çok yaklaştın bence biz daha önce kan tahlilinde bu sonuçları görebilmişmiydik ki Allah bize yeter ki evladımızın acısını yaşatmasın ben şunu öğrendim ki neyin üstüne çok düşsem sonu kötü oluyor Allah bize hayırlı sağlıklı bir hamileleik yaşatsın ben özlem ve nermine çok üzüldüm tam rahat bir nefes almışken kaybettiler bebişlerini merak etme bizim kaderimiz yazılmış neyse onu yaşıycaz ne yapalım düşer düşer yine kalkarız sen kendine ve kocana iyi bak bebiş de süpriiiiiz yapacak size inanıyorum inanmak zorundayıza.s.

doğru söylüyorsun canım bende çok üzüldüm nermin ve özleme onlarınki daha acı Allah hepimize sabır versin neyin ne zaman olacağı belli olmuyor.Taktir Allahın .Ama bazı şeyler öyle zoruma gidiyorki anlatamam en yakınlarının bile düşüncesiz davranışları burdaki herkes bilir bu tip şeyleri .Ben her şeyi aşağı yukarı yerinde bi insanım işim, evim, eğitimim, arabam,eşim,huzurum herşeyim çok yerinde Allaha çok şükür lafım sözüm dinlenir,insanlar sever, güven duyarlar düşmanım diyebileceğim kimse yoktur ama tavırlı olduklarım vardır onlara bile kızarım ama tırnağına taş değse ilk önce ben koşarım,dobrayımdır ne düşünüyorsam gizlemem söylerim,ama kendi sıkıntımı içimi hiç kimseye eşim hariç açmam,beni hep güçlü görmüştür herkes bu güne kadar.Ama işin garip tarafı bundan dolayı en yakınımdakilerinin bu gücümden dolayı bana diş bilemeleri ve nerden ezebilirim diye açık aramaları çok can yakıcı.Mesela eltim sülale içinde sevgi açısından imkan açısından üstünlük kuramayınca çocuk doğurdu çünkü benim tek eksiğim çocuk ordan üstünlük kurmaya çalıştı ve ezmek için elinden geleni yaptı.Oysa benden beş yaş küçük ve benim arkadaşım evliliğine ve bu günkü rahatlığına ben vesile olmuştum.Ama malesef kompleksli ve ezik insan o kadar çok ki ellerine fırsat geçince de ilk yaptıkları ezmeye çalışmak.Bunlar bazan özelliklede bu günler çok zoruma gidiyor ama isyan etmiyorum.Sizlerin bildiğinizi benim yakınımdan hiç ama hiç kimse bilmiyor ne yaşıyorum ne hissediyorum eşimden başka.Ben Allahımı çok seviyorum biliyorum ki o beni daha çok seviyor ne veriyorsa benim hayrımadır.Ama zoruma gidenleride görüyor bu güne kadar beni hiç bir nimetinden mahrum bırakmadı hayırlıysa bundan da mahrum bırakmayacaktır.

yücemcim eğer bizim bu durumumuzdan faydalanıp üstünlük kurmaya çalışırlarsa Allah onları bildiği gibi yapsın kimin ne zaman ne ile karşılaşacağı hiç belli olmaz.dilerimki dünyada hiç kimse acı çekmesin ama hayat işte daha neler yaşıycaz bugün sana yarın bana hiçkimse unutmasın bunu.bide seni üzen herkimse arada bir hanımefendi çizginden kayabilirsin bencesırnaşık şey ya zaten bizim derdimiz bize yetiyor bide bu şerefsizlikler fazla geliyor insana

ah canım benim kimsenin densizliği için biz kendimizden taviz veremeyiz.Yaşanan ve yaşatılan her şeyin muhakkak bir bedeli olur,bazen düşünüyorum acaba bunları yaşamamın sebebi birinin canımı yaktım ah mı aldım diye ama düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum.Tam tersi onurlu yaşadım kimsenin onurunu kırmadım merhametli oldum ama enayi asla o zaman diyorumki daha iyisi en seçkini ve güzeli için bekliyorsun üzülmende kendi kafana göre istediğin için oluyor diyorum kendime.Allahtan tek dileğim var herkesin herşeyi gönlüne göre versin çünkü gönül denilen yer katkısız, katıksızdır ve orası maksatsızdır.O yüzden bu tip maksatlılar içinde dileğim odur desteklerin için çok teşekkür ederim pelüşcüm

fatoşcum aşılamada nasıl oluyor bilmiyorum ama tüp bebekte 12 gün sonra kan testi yapılıyor.Doktorun söylemedimi ne zaman yaptıracağını.Yada adetini bekleyeceksin bir gün geçince yaptırabilirsin yanıltmayayım seni yine tecrübeli arkadaşlar yazar

teşekkür ederim semacım.Benim durumum hala belli değil bu gün kan verdim henüz sonucu belli değil 20 nin altında çıkması gerekiyormuş üstü çıkarsa bi daha test sonrasına da bakacaklar ultrasonda rahimde gebelik görülmedi küçük bir nokta var ama bu olamaz dedi doktor daha büyük olması gerekir.Kan teslerinden sonra belli olacak ne olduğu ve olacağı.Başından beri hep belirsizlikler içinde kaldım hayırlısı olsun.

sonucum çıktı 6.8 yani dış gebelik değilmiş düşük doktorla görüşüp durum değerlendirmesi yapacağız bi sonrakinde nasıl bir yol izleyeceğiz ne yapacağız şeklinde ilginize teşekkür ederim arkadaşlar

Allah yardımcınız olsun arkadaşım dış gebelik olmamasına çok sevindim inşallah bu son sınavın olmuştur sana sonsuz mutluluklar ve bol şans diliyorum

yücem inşallah bu son sınavdır bir daha mutlu sonla noktalanır inşallah

pelüş ve tulipe çok teşekkür ederim inşallah bende öyle umud ediyorum.Desteğiniz için teşekkürler.

yücem senı çok merak ettım arkadaşım olsnu yola devam ama dimi umarım bir daha kı sefere ikizbebeklerın olacak canım her şey gönlünce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…