arkadaşım ben inanyorum ki sen çok güçlü ve çok iyi bir anne olacaksın.artık ayın 13üne kadar dinlen istersen hatta kendini fazla yormadan eşinle en çok sevdiğin yerlere git.herşey yoluna girecek değerin düşmemiş demekki hala orda ve sen ona iyi bakmalısın tamam mı kader arkadaşım.a.s.
kaktüs benimde bugün 12. günüm dün kan tahlili yaptırmıştım çıkmıştı bugün kendim idrar tahlili yaptım tek çizgi çıktı.moralini bozma.
ya kaktüs biz o yollardan geçtik onlara inanma sen benim hala silik çıkıyor idrar testinde bozma moralini kanda çıkar
kaktüscüm hiç merak etme bugün benim 15.günüm ben de idrar testi yaptım çooook silik bir çizgi çıktı yani sen onlara hiiiiç güvenme bak göreceksin herşey çok güzel olacak.sen istersen yarın kızılayda(çünkü çok ucuz) kan testi yaptır bitsin bu işkence diyecem ama malasef bitmiyooor yok kese yok kalp atışı Allah sanada öyle stresler versin artık Allahım hepimize çektiğimiz acıların mükafatını verir artık.
isterse olmasın umurumda bile değil dayanacak gücüm kalmadı.ben onun için nekadar mücadele ettim ama o bizimle olmamakta kararlı.paşa gönlü bilir.
kendimi iyi hissedebileceğim hiçbirşey yok.aklımdaki hep bebeğim.niye gelişmiyor niye olmuyor.niye üzüyor beni.dayanamıyorum.çok ağrıma gidiyor.demekki benim kaderim buymuş.senağlamasenağlamasenağlama