mikroenjeksiyon sonucunu bekleyenler

gamzecim biraz sitresliyim bu günlerde çünkü ikinci değerim düşük çıktı ilk 89 ikinci 112 üçüncü yarın bakacağız artık.Hiç bir belirti yok sadece gece çok belim ağrıdı oda artık neyin belirtisi bilmiyorum

kııııızzzzlaaaar çok üzgünüm ya iki gündür giremedim internete annem hastalanmıştı ama şimdi iyi allaha çok şükür.yücemcim senin canın niye sıkıldıki sonuç gayet iyi işte düşmemiş artmış benim bir arkadaşım vardı benden önce tüp bebek yaptıran sonuç aynı seninki gibiydi hatta ikinci sonucunuz birebir aynı tabi o da krize girmiş senin gibi ama sonra doktoru anlatmış bebişlerin gelişimi herzaman aynı düzeyde olmuyormuş mesela bir dahaki test de çok daha artacaktır aaaaaa ama sende bu ne stres ya zaten bizimkiler yay burcu olacaklar valla gerim gerim gerilecekler.dur ben seni azcık güldüreyim şimdi ben 3.5 senedir hamileliğin hayalini kuruyorum ya eşime dedimki ne olur bana turşu al lahana turşusu çok canım çekiyor ki ben lahanadan nefret ederim aslında kocamda büyük bir mutlulukla koştu markete zati oda bugünleri bekliyordu uçarak gitti valla bende tabi gerine gerine bekliyorum turşumu neyse geldi benim lahanalar bir yumulmuşum ben aç karnıma yarım kilo lahanayı yedim peki sonra ne oldu nerdeyse ölüyordum hayatım boyunca karnım bu kadar ağrımamıştı yani kıssadan hisse görmemişin tüp bebeişi olmuş tumuş...kafamçokkarıştı:emir_bebek:

yaa arkadaşlar acayip moraller bozuk...
bugün 12. günüm test günüm 15. cuma ama ben dayanamayıp sabah idrar testi yaptım ve KOCAMAN NEGATİF şimdi ne olacak....kan testine hiçç gitmek istemiyorum

kaktüs benimde bugün 12. günüm dün kan tahlili yaptırmıştım çıkmıştı bugün kendim idrar tahlili yaptım tek çizgi çıktı.moralini bozma.

ya kaktüs biz o yollardan geçtik onlara inanma sen benim hala silik çıkıyor idrar testinde bozma moralini kanda çıkar

pelüş valla alemsin ya benim canım bi şey çekmiyor bi pazar günü eşime balık yemeye gidelim diyecek oldum hayır gidemeyiz bebeğimiz olacak tasarruf yapmalıyız yeni ev almak için dedi.sonrada ben söylenince hadi gidelim dedi bu seferde bu kadar söyledikten sonra gitmem dedim.A bu arada canım annen için geçmiş olsun hayatım.Bakalım benim için ak koyun kara koyun yarın meydana çıkacak tamam mı devammı misali.İnşallah dediğin gibi artarda canım bende görmemişin tüp bebeği olmuş diyebilirim.bu srsds dua et bana yarın üç gibi belli olur sonuç.Ha bide kaybolma bi daha ortadan

kaktüscüm hiç merak etme bugün benim 15.günüm ben de idrar testi yaptım çooook silik bir çizgi çıktı yani sen onlara hiiiiç güvenme bak göreceksin herşey çok güzel olacak.sen istersen yarın kızılayda(çünkü çok ucuz) kan testi yaptır bitsin bu işkence diyecem ama malasef bitmiyooor yok kese yok kalp atışı Allah sanada öyle stresler versin artık Allahım hepimize çektiğimiz acıların mükafatını verir artık.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

pelüş valla alemsin ya benim canım bi şey çekmiyor bi pazar günü eşime balık yemeye gidelim diyecek oldum hayır gidemeyiz bebeğimiz olacak tasarruf yapmalıyız yeni ev almak için dedi.sonrada ben söylenince hadi gidelim dedi bu seferde bu kadar söyledikten sonra gitmem dedim.A bu arada canım annen için geçmiş olsun hayatım.Bakalım benim için ak koyun kara koyun yarın meydana çıkacak tamam mı devammı misali.İnşallah dediğin gibi artarda canım bende görmemişin tüp bebeği olmuş diyebilirim.bu srsds dua et bana yarın üç gibi belli olur sonuç.Ha bide kaybolma bi daha ortadan

fıstık balık çok faydalı mutlaka bol bol ye bir arkadaşım yeni doğum yaptı ki benim bütün arkadaşlarım doğum yaptı neyse kızın boyu 1.55 kocasının boyu 1.65 bebişleri 54 cm doğdu bu gerçekten uzun bir boy çünkü arkadaşım bütün hamileliği boyunca haftada 3 kez balık yedi ama her balık değil internetten araştırırz onu.Allahım bize gösterecek mi o günleri yok ne yiyelim yok kızmı olacak erkek mi sezeryan mı olsun normal doğum mu.ben dün kocama sence nesıl doğum yapmalıyım dedim o da iyice delirdin artık sen dedi.ay ne yapayım o kadar çok kurdum ki bunların hayalini c.tesi sonuç ne olursa olsun şimdi bunları yaşamak istiyorum.

çok iyi anlıyorum seni pelüşcüm bende bu tip isteklerimi bastırıyorum temkinli davranmaya çalışıyorum hayalkırıklığına uğramamak için dediğin gibi bu gün kan değerleri yarın kese öbür gün kalp atışı sonra üç ay geçsin falan filan bu hep devam edecek her halde ama işte annelik bu herhalde inşallah sevincimiz kursağımızda kalmaz ama ben mutluluk belirtisi bile gösteremiyorum.hayırlısı

yücemcim bugün dualarım seninle.testini yaptırdın mı lütfen hemen haberdar et sonuçtan burada hepimiz kenetlendik ve inanıyorum hepimiz bu zor günleri atlatacaz.benim dün akşamdan beri hafif bir koyu kahve akıntım var çok korkuyorum çok Allah sevindiripte elimizden almasın bak gerçekleşen hamilelikler düşükle sonuçlanabiliyor ne olur kendine çok iyi bak kim ne derse desin fazla hareket etme işin oturaraksa yarım saatte bir mutlaka 1 dakka yürü tekrar otur.ne olursun artık böyle haberler olmasın :emir_bebek:benneyaptımki

günaydın kızlar kanı verdim.bakalım sonuç ne olacak.yücem sende verdinmi sonucu alınca hemen yaz.bekliyorum.

pelüşcüm sabah verdim kanı 3:30 gibi dediler bakalım inşallah akıntın için endişelenme olabiliyormuş öyle diyorlar.Bide benim işim biraz zor çünkü kimsenin haberi yok olmasınıda istemiyorum o yüzden kendimi korumamı anlamıyorlar.Biz beş ortaklı bi şirketiz bende ortaklardan biriyim haberleride olmadığı için mecbur kalıyorum koşturmaya hatta bu gün hep dışardayım araba tepesinde yani allah hepimizin yardımcısı olsun

günaydın kızlar kanı verdim.bakalım sonuç ne olacak.yücem sende verdinmi sonucu alınca hemen yaz.bekliyorum.

ayşecim hadi canım ikimiz içinde hayırlısı olsun 3,30 dan sonra test sonucum şimdi dışarı çıkıyorum sonucu alınca yazarım allahın izniyle senin olumlu olacak merak etme

bebişler Allaha emanet canım ama yine de sen yiğenimize iyi bak.güzel sonucunu bekliyorum.ayşecim hadi bakalım senin yaramaz ne kadar büyümüş kız galiba azcık nazlı olacak tabi.senin de güzel haberini bekliyorum canım.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:bunlar bizim 3 kafadarlar

nazcım senin de sonucun bugün dü galiba merak etme bugün çarşamba uğurlu günüm hep güzel haberler alırım senden de alıcam bundan eminim bugün burda şenlik olacak
:teytey::teytey::teytey:​

merhaba kızlar size çok güzel bir haberim var.değerim kaç biliyormusunuz 27,47 çok güzel değilmi kafayı yiyecem

az önce doktoru aradım hemşirelerle görüştüm.niye böyle az yükseldi dedim bebek yavaş gelişiyor dedi.nerdesiniz bişeyler söyleyin bana nolur deli olucam.

X