pelüşcüm sen nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyor her şey yolunda değilmi belirtilerin başladımı neler hissediyorsun
YÜCEMCİM MERABA NASILSIN NASIL GİDİYOR HAMİŞLİĞİN İYİSİNDİR İNŞALLAHH
BELİRTİLERİN BAŞLADIMI
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pelüşcüm sen nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyor her şey yolunda değilmi belirtilerin başladımı neler hissediyorsun
pelüş valla alemsin ya benim canım bi şey çekmiyor bi pazar günü eşime balık yemeye gidelim diyecek oldum hayır gidemeyiz bebeğimiz olacak tasarruf yapmalıyız yeni ev almak için dedi.sonrada ben söylenince hadi gidelim dedi bu seferde bu kadar söyledikten sonra gitmem dedim.A bu arada canım annen için geçmiş olsun hayatım.Bakalım benim için ak koyun kara koyun yarın meydana çıkacak tamam mı devammı misali.İnşallah dediğin gibi artarda canım bende görmemişin tüp bebeği olmuş diyebilirim.bu srsds dua et bana yarın üç gibi belli olur sonuç.Ha bide kaybolma bi daha ortadan
günaydın kızlar kanı verdim.bakalım sonuç ne olacak.yücem sende verdinmi sonucu alınca hemen yaz.bekliyorum.