- 29 Eylül 2021
- 47
- 24
- 38
- 42
MaşallahKlinefelter sendromu vardi bizde cok umutlanmadik baslarken tedaviye ama Guzel haberi aldikk 20 taneden 3 u 5. Gune gelmisKaliteleri cok iyiymis
Digerleri icin yarina kadar beklicekler eger gelisen olursa onlarida dondurcaklarmis allahima şükürler olsun nasil bir mucizedir biz bu kadar umutsuzken hersey dua herseyRabbim herkese nasip etsin
Tekrar merhaba 5 embryom 5. Gune geldi opudan sonraki 7. Gunum adet oldum bu surec nasil ilerliyo bilenler aydinlatabilirmi beki? Ben izmirdeyim doktorum ist da .tahlil falanmı istiyor surec nasıl
Ona doktor karar veriyor bazı doktorlar bi sonrakı adeti bekliyorlar rahım dınlendirme için.En iyisini doktorunuz belirler.Tekrar merhaba 5 embryom 5. Gune geldi opudan sonraki 7. Gunum adet oldum bu surec nasil ilerliyo bilenler aydinlatabilirmi beki? Ben izmirdeyim doktorum ist da .tahlil falanmı istiyor surec nasıl
Kesinlikle oylee kesinliklleeeeMaşallahAhhh çok sevindim adınıza .İnşallah hamilelik haberlerinizi ve yavrularınızı kucagınıza aldığınızda da mutluluk haberlerinizi alırız.Bizlerede umut bu olmayacak hiç birşey yok Allah ol der olur.Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin Amin
Patoloji sonucunuz belli olsun ona göre tedavı uygulanır umudunuzu kaybetmeyin yolumuz uzun.İlkinde bulunamayıp 2. De 3.de bulunan insanlar var.Patoloji sonuçlansın ona göre devam edersiniz tedavıye.Herşey gönlünüzce olsun inşallah güzel olur sonumuz8 ARALIKTA ilk mikro tesemiz yapıldı ve sperm bulunamadı..patoloji sonucu gelecekmiş çok umutluydum. Yerle bir oldum..
Çıkmadın zaten. DİREK rosi yöntemi kaldı elimizdeBu hormonlar ile mikrotese olunmaz tavsiye edilmiyor FSH çok yüksek iyi doktor araştırın olsanız bile çıkmayabilir testesteron bir tık yüksek olmali Allah yardımcınız olsun
Bahçeci umutta Ebru hocanın hastasıyım ilaçlar dahil ortalama kırk bin civarı harcama yaptık. Yılbaşı sonrası artacak denildiArkadaşlar tansel kaplancana randevu aldık ama içime sinmeyen bazı durumlar var. Önereceğiniz doktor var mı. Bülent erol nasıl bir doktor? Hem umut tüpbebekte hem bahçeci fulyasa hasta bakıyor sanırım. Şuan ücretler nasıl lütfen deneyimleyenler yorum yapabilir mi
Bahçeciden genel anlamda memnunum. Güler yüzlü bütün çalışanlar. Ebru hoca işini en iyi şekilde yapmaya gayret ediyor. Henüz transfer olmadım.Arkadaşlar tansel kaplancana randevu aldık ama içime sinmeyen bazı durumlar var. Önereceğiniz doktor var mı. Bülent erol nasıl bir doktor? Hem umut tüpbebekte hem bahçeci fulyasa hasta bakıyor sanırım. Şuan ücretler nasıl lütfen deneyimleyenler yorum yapabilir mi
İnşallah olumlu sonuç alırsınız. Rabbim yüzünüzü güldürsün. Peki neden bahçeci fulya ve umut arasında fiyat farkı neden biri SGK anlaşmalı iken diğeri değil labaratuarlari aynı mi acaba? Kalite farkı var mı? Eşim bu konuda çok kararsız. Ben rapor çıkaralım umut olsun diyorum. O da diğeriyle farkı var mı diye merak ediyorBahçeciden genel anlamda memnunum. Güler yüzlü bütün çalışanlar. Ebru hoca işini en iyi şekilde yapmaya gayret ediyor. Henüz transfer olmadım.
Fiyat farkından hiç haberim yok . Bu konuda araştırma yapmadık . Doktor odaklı hareket ettik . Bahçeci labaratuvarlarının bütün subelerinde aynı kalitede oldugunu biliyorum sadece. Arayıp bilgi alabilirsiniz belki bu konularla ilgiliİnşallah olumlu sonuç alırsınız. Rabbim yüzünüzü güldürsün. Peki neden bahçeci fulya ve umut arasında fiyat farkı neden biri SGK anlaşmalı iken diğeri değil labaratuarlari aynı mi acaba? Kalite farkı var mı? Eşim bu konuda çok kararsız. Ben rapor çıkaralım umut olsun diyorum. O da diğeriyle farkı var mı diye merak ediyor
merhaba benim eşimde perşembe günü tese ameliyatına giricek.siz nerde yaptırdınız ne kadar sperm çıktıBir de Dr bize %33 ihtimal vermişti sperm bulunması adına zor bir vaka sayılırdık tek testis bir de hormon değerleri de alt üsttü çok şükür çok sayıda sperm bulunuldu yani umudunuzu kaybetmeyin inşallah sizde de bulunur tüp bebek kısmından ziyade bu aşama bizi çok zorlamıştı
Samsun medikal parkta olduk biz baya sperm çıktı çok şükür bı kere tedavi gördüm 12 tane embriyo oluştu gerisi donduruldu Dr um 2 3 tedaviye yetecek kadar bulundu demişti inşallah sizinde bulunur ya dua edicem sizin için demerhaba benim eşimde perşembe günü tese ameliyatına giricek.siz nerde yaptırdınız ne kadar sperm çıktı
özelden yazdım sizeSperm olgunlasmiyor demekkitedavi uzasin olsun sonucu guzel olsun insallah esiminde iki tarafini acti doktor bulana kadar aramis o yuzden hala agrilari devam ediyor.Bu duruma gelmek gercekten aklimin ucundan gecmyordu. 3. Gun du dün 20 side ulasmis. Ama 5. Gune kaci ulasir onceden ongoremiyoruz dedi embryolog. Yarin 5. Gun kaci gider bilmiyorum. Hala saka gibi geliyor bana . Beklemek cok zor o her telefon çaldığında kalpten gidicem diye korkuyorum
Merhaba hanımlar neredeyse hepinizin adına aşinayım 4aydır burada açılan baslıklara bakmaya çalışıyorum. Sizden yardım ve tecrübelerinizi aktarmanızı yürekten istiyorumNe desem şu an boş bize her şeyiniz normal çıkışınız olur demişlerdi ama aynı bu şekil bir hastada sperm çıkmadı belli olmuyor
Labaratuvar cok önemliymis embriyo için erkekte çok az sperm olduğundan dolayı em iyi labaratuvarı olan merkezi tercih edin diyolar birsürü isim gördüm bahçeci vs diyeMerhaba hanımlar neredeyse hepinizin adına aşinayım 4aydır burada açılan baslıklara bakmaya çalışıyorum. Sizden yardım ve tecrübelerinizi aktarmanızı yürekten istiyorumEşim azoperm desen değil oligos.. desen değil tek tük hareketli hareketsiz spermi görüldü semen testinde 4aylık klomen kullanımı ve çeşitli doktor takviyerleri hepsini kullandı sonuc yine aynı şehrimizdeki ürolog artık tüp bebekten baska bi çare kalmadı dedi. Küçük bir kesi ile spermler alınacak tüp bebek yaplcak diye anlattı basit ve kolay gibi geldi ilk sonra buraları okuyunca ne zormus dedm tüp bebek. Bizim resmen tek atımlık kursunumz var diyebilirim maddi manevi en iyisi olsun lab. Olarak embriyolara iyi bakılsn istiyorum ama nereye gitsem hangi doktora başvursam bilmiyorum esim ankara İstanbul uzak diyo ama ben ilk denemede de olsa en iyisi olsun diyorum bana ankarada iyi bir tüp bebek doktoru söyler misiniz erkek faktörlü tüp bebek tedavisi uygulayacağız. Eşimin tüm kan ve hormon testleri güzel cıktı. Sadece sperm tek tük görlmüş biz napıcaz elimiz havada dua etmekten baska bise yapamıyoruz suan bize yol gösterir misiniz
Öncelikle gecmiş olsun.Merhaba hanımlar neredeyse hepinizin adına aşinayım 4aydır burada açılan baslıklara bakmaya çalışıyorum. Sizden yardım ve tecrübelerinizi aktarmanızı yürekten istiyorumEşim azoperm desen değil oligos.. desen değil tek tük hareketli hareketsiz spermi görüldü semen testinde 4aylık klomen kullanımı ve çeşitli doktor takviyerleri hepsini kullandı sonuc yine aynı şehrimizdeki ürolog artık tüp bebekten baska bi çare kalmadı dedi. Küçük bir kesi ile spermler alınacak tüp bebek yaplcak diye anlattı basit ve kolay gibi geldi ilk sonra buraları okuyunca ne zormus dedm tüp bebek. Bizim resmen tek atımlık kursunumz var diyebilirim maddi manevi en iyisi olsun lab. Olarak embriyolara iyi bakılsn istiyorum ama nereye gitsem hangi doktora başvursam bilmiyorum esim ankara İstanbul uzak diyo ama ben ilk denemede de olsa en iyisi olsun diyorum bana ankarada iyi bir tüp bebek doktoru söyler misiniz erkek faktörlü tüp bebek tedavisi uygulayacağız. Eşimin tüm kan ve hormon testleri güzel cıktı. Sadece sperm tek tük görlmüş biz napıcaz elimiz havada dua etmekten baska bise yapamıyoruz suan bize yol gösterir misiniz
Bize şu evre de böyle bişey denmedi. Suan sonuncu klomenini kullanıyor bitince net yol çizecem size dedi ürolog ne yapmanız gerektiğine dair dedi. Bence de çıkan tek tük sperm dondurulsun daha kolay ama tabii bilemiyorum doktor son kez gittiğimizde söyleyecek bunu belki. Eşim 27 ben26 yasındayız. Ne yapacagımızı sasırdık genetik tesler diyorsnuz mesela onlar bize yapılmadı sebebi tüm tahlil ve hormonların normal oluşu mu acabaÖncelikle gecmiş olsun.
Ankaradaki doktorları bilmiyorum ne yazıkki
Ama tek tük sperm cıkıyorsa tedaviye devam edip cıkanları dondursanız daha iyi olmazmıydı
Yani ankara diyoeum da stede hep en iyi tüp bebek ankarada olur istanbulda olur diye konuşuluyo diye diyorum biz ankaraya da istanbula da uzağız adanadayzÖncelikle gecmiş olsun.
Ankaradaki doktorları bilmiyorum ne yazıkki
Ama tek tük sperm cıkıyorsa tedaviye devam edip cıkanları dondursanız daha iyi olmazmıydı
Hayır hormonlar normal olsa da genetik yapılması gerekiyor du azospermi nedeniniz genetik te olanlar çünkü.Bize şu evre de böyle bişey denmedi. Suan sonuncu klomenini kullanıyor bitince net yol çizecem size dedi ürolog ne yapmanız gerektiğine dair dedi. Bence de çıkan tek tük sperm dondurulsun daha kolay ama tabii bilemiyorum doktor son kez gittiğimizde söyleyecek bunu belki. Eşim 27 ben26 yasındayız. Ne yapacagımızı sasırdık genetik tesler diyorsnuz mesela onlar bize yapılmadı sebebi tüm tahlil ve hormonların normal oluşu mu acaba
Ankara konsuunda bilgim yok ne yazıkkiYani ankara diyoeum da stede hep en iyi tüp bebek ankarada olur istanbulda olur diye konuşuluyo diye diyorum biz ankaraya da istanbula da uzağız adanadayz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?