Bizim fsh 27şu an

ÇOK sevindim adınıza peki mikro tese öncesi tedavi vs olmuş muydunuz?
Bir de Dr bize %33 ihtimal vermişti sperm bulunması adına zor bir vaka sayılırdık tek testis bir de hormon değerleri de alt üsttü çok şükür çok sayıda sperm bulunuldu yani umudunuzu kaybetmeyin inşallah sizde de bulunur tüp bebek kısmından ziyade bu aşama bizi çok zorlamıştı

Ben hatırlamıyorum inanın değerleri ama bizim hiç bir değerimiz normal değildi öyle diyeyim azospermi sebebi nedir peki
Genetik testimiz temiz elimizde tek sebep elim ateşli hastalık geçirmiş AZOSPERMİ ondan kaynaklı olabilir diye. İlaç vs tedavi hiçbirşey vermeden direk mikrotese oluşu biraz ürküttü ama pek umudumuz da yok zaten

Yaaa öyle demee bizimde umudumuz pek yoktu mucize oldu diyebiliriz yani benim eşim de testis kanseri olmuştu inan her zaman umut var 41 tane yasin okuyup niyet edebilirsin canım inşallah şifa olur

Yaaa öyle demee bizimde umudumuz pek yoktu mucize oldu diyebiliriz yani benim eşim de testis kanseri olmuştu inan her zaman umut var 41 tane yasin okuyup niyet edebilirsin canım inşallah şifa olur
Şu an gebe misiniz? Çok sevindim sperm bulunmasına

Merhaba,
Bizde aynı şekilde aralık ayında eşim tese olucak sperm bulunursa aynı gün yumurta toplanacak benimde eşimin fsh yüksek 30 genetik kromozom temiz y delegesyon testinin sonucunu bekliyoruz sadece. Allah hepimizin yardımcısı olsun

FSH 27 genetik temiz sadece mikro tese bekliyoruz Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin hepimize inşallah

Merhaba bizim hormonlari soylemeyim hic bence ilacla daha da yuksedi kliniefelter sendromu esim 47XXY 3 aylık tedavi verdi doktorumuz 3 ay doldu yarin sperm testi vericek sonra ameliyat gunu belirlenecek sanırım. Benimde cok umudum yok ama hayirlisi hakkimizda

R
RABBİM hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah ben mikro tese öncesi tedaviye bu yüzden yanaşmadım kime gittiysem ilaç vs daha kötüye gider durum dedi hep

R

RABBİM hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah ben mikro tese öncesi tedaviye bu yüzden yanaşmadım kime gittiysem ilaç vs daha kötüye gider durum dedi hep
Doktor sonuclari iyi dedi testesteron yükseldi gercekten ama yine nolursa olsun tedavisiz tese olup sonuc alamayan cook insan var

Evet çok şükür hamileyim 2.transferimde tuttu insallah sizde mutlu haberler alırsınız
Merhaba,kaçıncı gün embriyosuydu acaba? Benim eşimde tese ameliyatı oldu sperm bulundu ama dondurulacak kadar değildi hepsini kullandık.11 embriyo oluştu 3. Güne kadar iyiydi ama 5.güne gidemediler malesef.3 ay vitamin kullanmıştık yeterlı gelmedi sanırım.6 ay sonra ilaç tedavisinden sonra tekrar yapılacak.

5. Gün embriyosuydu inşallah tutarlar sizinki de 3.gun embriyosuyla da çok hamile kalan insan var sonuçta

merhaba tecrübe ettiğiniz için size sormak istedim, eşimin hormon ve genetik sonuçları normal ve temiz çıktı. Sizce micro tesede şansımız ne orandadır
Ne desem şu an boş bize her şeyiniz normal çıkışınız olur demişlerdi ama aynı bu şekil bir hastada sperm çıkmadı belli olmuyor yani

Hic vitamin takviyesiz direk tese mi denildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…