- 1 Haziran 2022
- 133
- 37
- 18
- 27
EvetHic vitamin takviyesiz direk tese mi denildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetHic vitamin takviyesiz direk tese mi denildi
Bence bikac doktor daha araştırın görüşlerini alin hemen bunu demeleri kolaya kacmak gibi
7 tane prof ile görüştük her çaldığımız kapıdan aynı cevabı aldık mikroTese dışında çıkış yolu kalmayınca olmaya karar verdik artıkBence bikac doktor daha araştırın görüşlerini alin hemen bunu demeleri kolaya kacmak gibi
Hayirlisi olur insallah7 tane prof ile görüştük her çaldığımız kapıdan aynı cevabı aldık mikroTese dışında çıkış yolu kalmayınca olmaya karar verdik artık
Merhaba benimde esim tese oldu dondurulcak kadar cikmadi ama bendende 31 yumurta toplanmış. Sizin sureciniz nasil gidiyo? Esimde kliniefelter sendromu vardi hormonlar cok yuksekti doktor cok zor bulduk dedi ama kac sperm cikti bilmiyorumEvet öyleymiş ama 3.günden 5.güne spermin kalıtesine göre ilerliyormuş bende anlamadım.Tüm isteyenler evlatlarını hayırlısıyla kucaklarına alsınlar inşallah
Yarın 8 de ameliyatımız. Sendrom için tüm tahliller yapıldı bizim de bulunursa dondurulacakMerhaba benimde esim tese oldu dondurulcak kadar cikmadi ama bendende 31 yumurta toplanmış. Sizin sureciniz nasil gidiyo? Esimde kliniefelter sendromu vardi hormonlar cok yuksekti doktor cok zor bulduk dedi ama kac sperm cikti bilmiyorum
Bizim SB2 seviyesindeki hücreler takviye ile SC seviyesine ilerledi. Elsi için uygun hücre yani.Merhaba bu sabahta benim eşim mikrotese oldu ve malesef sperm bulunamadi sadece öncül ilkel hücre bulundu rosi denenebilir ama yüzde 5 şans dediler ondada olduğumuz merkez hiç başarılı olmamış en azından öncül hücre var acaba tedaviyle bu hücreleri geliştirebilirmiyiz onu merak ediyorum
Her iki testis açıldı mı? Toparlanma durumu nasıl? Rabbim tez zamanda şifa versin inşallahMerhaba bu sabahta benim eşim mikrotese oldu ve malesef sperm bulunamadi sadece öncül ilkel hücre bulundu rosi denenebilir ama yüzde 5 şans dediler ondada olduğumuz merkez hiç başarılı olmamış en azından öncül hücre var acaba tedaviyle bu hücreleri geliştirebilirmiyiz onu merak ediyorum
20 yumurtam dollenmis 31 yumurtadan 19 u doluymus esimdende 31 sperm bulundu 20 sini dollemis arkadaslar muciZe bizim icinYarın 8 de ameliyatımız. Sendrom için tüm tahliller yapıldı bizim de bulunursa dondurulacak
Merhaba, biz 2.ci mikro tese için tedavıye devam ediyoruz.6 ay yada 1 sene sonra…biraz uzatacak doktor tedaviyi.Bizim sebepsizdi.Fsh çok az yüksekti.Tesede alınan patoloji sonucuna göre sonradanspermlerde duraksama oluyormuş çıkmıyor.Maturasyon Arest yazıyor.Bulunan spermler kalitesiz olduğu için ilerleyemediler.İnşallah sizin sonucunuz güzel olur ilk seferde kavuşursunuz evlatlarınıza Kaçıncı günde embriyolarınız Allah’ın ıznıyle tutunurlar inşallah.Tek embriyo tutup onunla hamıle kalan bile var herşey kader kısmetMerhaba benimde esim tese oldu dondurulcak kadar cikmadi ama bendende 31 yumurta toplanmış. Sizin sureciniz nasil gidiyo? Esimde kliniefelter sendromu vardi hormonlar cok yuksekti doktor cok zor bulduk dedi ama kac sperm cikti bilmiyorum
Sperm olgunlasmiyor demekki tedavi uzasin olsun sonucu guzel olsun insallahesiminde iki tarafini acti doktor bulana kadar aramis o yuzden hala agrilari devam ediyor.Bu duruma gelmek gercekten aklimin ucundan gecmyordu. 3. Gun du dün 20 side ulasmis. Ama 5. Gune kaci ulasir onceden ongoremiyoruz dedi embryolog. Yarin 5. Gun kaci gider bilmiyorum. Hala saka gibi geliyor bana . Beklemek cok zor o her telefon çaldığında kalpten gidicem diye korkuyorumMerhaba, biz 2.ci mikro tese için tedavıye devam ediyoruz.6 ay yada 1 sene sonra…biraz uzatacak doktor tedaviyi.Bizim sebepsizdi.Fsh çok az yüksekti.Tesede alınan patoloji sonucuna göre sonradanspermlerde duraksama oluyormuş çıkmıyor.Maturasyon Arest yazıyor.Bulunan spermler kalitesiz olduğu için ilerleyemediler.İnşallah sizin sonucunuz güzel olur ilk seferde kavuşursunuz evlatlarınıza Kaçıncı günde embriyolarınız Allah’ın ıznıyle tutunurlar inşallah.Tek embriyo tutup onunla hamıle kalan bile var herşey kader kısmet
8 ARALIKTA ilk mikro tesemiz yapıldı ve sperm bulunamadı..patoloji sonucu gelecekmiş çok umutluydum. Yerle bir oldum..Merhaba, biz 2.ci mikro tese için tedavıye devam ediyoruz.6 ay yada 1 sene sonra…biraz uzatacak doktor tedaviyi.Bizim sebepsizdi.Fsh çok az yüksekti.Tesede alınan patoloji sonucuna göre sonradanspermlerde duraksama oluyormuş çıkmıyor.Maturasyon Arest yazıyor.Bulunan spermler kalitesiz olduğu için ilerleyemediler.İnşallah sizin sonucunuz güzel olur ilk seferde kavuşursunuz evlatlarınıza Kaçıncı günde embriyolarınız Allah’ın ıznıyle tutunurlar inşallah.Tek embriyo tutup onunla hamıle kalan bile var herşey kader kısmet
8 ARALIKTA ilk mikro tesemiz yapıldı ve sperm bulunamadı..patoloji sonucu gelecekmiş çok umutluydum. Yerle bir oldum..
Patoloji sonucu çıkacakmış onu bekliyoruz bizdeMerhaba bizimde geçen çarşamba oldu ve bulunamadı bizde yıkıldık gerçekten çok zor depresyona girdik resmen celalettin peruyu araştıriyoruz bir ay sonra ona gidicegiz inşallah bir umut
Bizdende pataloji alindi o an tamam dedim yumurta toplamam vardı o esnada cok anlayamadim ama tam ne icin bilmiyorum bilginiz varsa yazarmisiniz?Patoloji sonucu çıkacakmış onu bekliyoruz bizde
Tam olarak sebebini öğrenmemiz ilerisi için tedavi olabilir mi diye incelenecek dediBizdende pataloji alindi o an tamam dedim yumurta toplamam vardı o esnada cok anlayamadim ama tam ne icin bilmiyorum bilginiz varsa yazarmisiniz?
Bu hormonlar ile mikrotese olunmaz tavsiye edilmiyor FSH çok yüksek iyi doktor araştırın olsanız bile çıkmayabilir testesteron bir tık yüksek olmali Allah yardımcınız olsunEstradiol (E2) (Serum/Plazma) 11.80
Prolaktin 7.46
Lüteinizan hormon (LH) 8.51
Follikül stimülan hormon (FSH) 27.00
Sensitif total testosteron
387.10
Hormon tahlilleri bu şekilde, genetik tahlil de normal 46xy