Bence bikac doktor daha araştırın görüşlerini alin hemen bunu demeleri kolaya kacmak gibi
7 tane prof ile görüştük her çaldığımız kapıdan aynı cevabı aldık mikroTese dışında çıkış yolu kalmayınca olmaya karar verdik artık

Evet öyleymiş ama 3.günden 5.güne spermin kalıtesine göre ilerliyormuş bende anlamadım.Tüm isteyenler evlatlarını hayırlısıyla kucaklarına alsınlar inşallah
Merhaba benimde esim tese oldu dondurulcak kadar cikmadi ama bendende 31 yumurta toplanmış. Sizin sureciniz nasil gidiyo? Esimde kliniefelter sendromu vardi hormonlar cok yuksekti doktor cok zor bulduk dedi ama kac sperm cikti bilmiyorum

Merhaba benimde esim tese oldu dondurulcak kadar cikmadi ama bendende 31 yumurta toplanmış. Sizin sureciniz nasil gidiyo? Esimde kliniefelter sendromu vardi hormonlar cok yuksekti doktor cok zor bulduk dedi ama kac sperm cikti bilmiyorum
Yarın 8 de ameliyatımız. Sendrom için tüm tahliller yapıldı bizim de bulunursa dondurulacak

Merhaba bu sabahta benim eşim mikrotese oldu ve malesef sperm bulunamadi sadece öncül ilkel hücre bulundu rosi denenebilir ama yüzde 5 şans dediler ondada olduğumuz merkez hiç başarılı olmamış en azından öncül hücre var acaba tedaviyle bu hücreleri geliştirebilirmiyiz onu merak ediyorum

Bizim SB2 seviyesindeki hücreler takviye ile SC seviyesine ilerledi. Elsi için uygun hücre yani.
Bence umutdunuzu kaybetmeyin

Her iki testis açıldı mı? Toparlanma durumu nasıl? Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah

Merhaba, biz 2.ci mikro tese için tedavıye devam ediyoruz.6 ay yada 1 sene sonra…biraz uzatacak doktor tedaviyi.Bizim sebepsizdi.Fsh çok az yüksekti.Tesede alınan patoloji sonucuna göre sonradanspermlerde duraksama oluyormuş çıkmıyor.Maturasyon Arest yazıyor.Bulunan spermler kalitesiz olduğu için ilerleyemediler.İnşallah sizin sonucunuz güzel olur ilk seferde kavuşursunuz evlatlarınıza Kaçıncı günde embriyolarınız Allah’ın ıznıyle tutunurlar inşallah.Tek embriyo tutup onunla hamıle kalan bile var herşey kader kısmet

Sperm olgunlasmiyor demekki tedavi uzasin olsun sonucu guzel olsun insallahesiminde iki tarafini acti doktor bulana kadar aramis o yuzden hala agrilari devam ediyor.Bu duruma gelmek gercekten aklimin ucundan gecmyordu. 3. Gun du dün 20 side ulasmis. Ama 5. Gune kaci ulasir onceden ongoremiyoruz dedi embryolog. Yarin 5. Gun kaci gider bilmiyorum. Hala saka gibi geliyor bana . Beklemek cok zor o her telefon çaldığında kalpten gidicem diye korkuyorum

8 ARALIKTA ilk mikro tesemiz yapıldı ve sperm bulunamadı..patoloji sonucu gelecekmiş çok umutluydum. Yerle bir oldum..

Merhaba bizimde geçen çarşamba oldu ve bulunamadı bizde yıkıldık gerçekten çok zor depresyona girdik resmen celalettin peruyu araştıriyoruz bir ay sonra ona gidicegiz inşallah bir umut
8 ARALIKTA ilk mikro tesemiz yapıldı ve sperm bulunamadı..patoloji sonucu gelecekmiş çok umutluydum. Yerle bir oldum..

Klinefelter sendromu vardi bizde cok umutlanmadik baslarken tedaviye ama Guzel haberi aldikk 20 taneden 3 u 5. Gune gelmis Kaliteleri cok iyiymis
Digerleri icin yarina kadar beklicekler eger gelisen olursa onlarida dondurcaklarmis allahima şükürler olsun nasil bir mucizedir biz bu kadar umutsuzken hersey dua hersey Rabbim herkese nasip etsin

Tekrar merhaba 5 embryom 5. Gune geldi opudan sonraki 7. Gunum adet oldum bu surec nasil ilerliyo bilenler aydinlatabilirmi beki? Ben izmirdeyim doktorum ist da .tahlil falanmı istiyor surec nasıl

Estradiol (E2) (Serum/Plazma) 11.80
Prolaktin 7.46
Lüteinizan hormon (LH) 8.51
Follikül stimülan hormon (FSH) 27.00
Sensitif total testosteron
387.10
Hormon tahlilleri bu şekilde, genetik tahlil de normal 46xy
Bu hormonlar ile mikrotese olunmaz tavsiye edilmiyor FSH çok yüksek iyi doktor araştırın olsanız bile çıkmayabilir testesteron bir tık yüksek olmali Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…