Mide kanseri ve annemin yaptigi

cok gecmis olsun... insallah iyilesir
bol bol vakit gecirmeye bak ablanla
annene diyecek bir seyim yok - vicdaniyla basbasa birakiyorum onu.

Rabbim annene sifa versin canim rabbim baska sıkıntı vermesin ülkemiz kan ağlıyo bukadar basit birşeyi sıkıntı yapmayın nolur 33 sehit 33 ailenin ocagina ateş düştü 😭

Otur yas tut madem o kadar üzgünsün. Yalandan ağlak suratlar atma, sosyal medyada gezinme mesela. İşiniz gücünüz şov. Aynı puntoda yazdım okuyabişmişsindir umarım.

Pardon hangi seviye ? İşine gelmedi galiba yorumum. Duyar kasmaya devam et. Ayy haklısın cnm deseydim pohpohlasaydım da egon okşansaydı değil mi.. Komik. Kudur yazmış bir de yaş 12.5. Hadi oradan.
Sen kimsin ki senin yorumun bnim isime gelmesin hatsiz kendine bi gel istersen senin gini duyarsizlar yuzunden bu ülke bu halde seviyeb yerlerde bu arada gülüyorum msjlarina

Allah ablaniza acil sifalar versin, boyle zamanlarda maddi manevi onun yaninda olmayanlara da akil ve vicdan versin.

Malesef nasil herkes anne (annelik yapamama) olamiyorsa, her anne de cocuklarina esit davranamiyor.

Siz ablanizin yaninda olun, destek olun. Kim ne yapiyorsa yapsin, siz uzerinize duseni yapin.

Rabbim annene sifa versin canim rabbim baska sıkıntı vermesin ülkemiz kan ağlıyo bukadar basit birşeyi sıkıntı yapmayın nolur 33 sehit 33 ailenin ocagina ateş düştü 😭
Bu kadar basit bir seyi sıkıntı yapmayın mı? Hıc başınızdan geçmemiş belli ki.

Basit ? Kanser olmuş kadın bunun neresi basit. Yazıp yazıp sildim konu sahibini de üzmemek adına umarım okuduklarınızı yanlış anlayıpta böyle bir mesaj yazmışsınızdır.

Anneniz ve hasta ablanız beraber mi yaşıyor? Birde ortanca ablanız?
Yaptığı çok acımasızca annenizin, çok üzüldüm ablanıza.
Allah şifa versin :KK43:
Evet 3 u birlikte yasiyorlardi.ablam evini ayirmayi yillardir istedi fakat ne evlenmesine nede ayri eve cikmasina annem izin vermedi.40 yasinda biriyle arkadaslik kurmustu tamam ablam mutlu olacak dedim onuda ortanca ablam elinden aldi ve ablama askim icin mucadele edecegim demis o gunden sonra ablamin yuzu gulmedi benim tek kardesim.var oda sensin der hep

Allah ıslah etsin anneni. İnşallah kızına bir şey olmadan hatasını anlar da özrünü diler. Ve ablan inşallah kurtulur bu illetten. İki kardeş birbirinize tutunun, o kadın olmasa da olur...
Esimle birlikte yapiyoruz herseyi ama gizli gizli agliyormus.esim bugun silmis heryerini abla aglama ben senin kardesinim yapicam tabi demis.ablam tesetturluydu.guguslerini bezle kapatip silmis esim temizlemis oda agladi anlatirken yazik degilmi

Evet 3 u birlikte yasiyorlardi.ablam evini ayirmayi yillardir istedi fakat ne evlenmesine nede ayri eve cikmasina annem izin vermedi.40 yasinda biriyle arkadaslik kurmustu tamam ablam mutlu olacak dedim onuda ortanca ablam elinden aldi ve ablama askim icin mucadele edecegim demis o gunden sonra ablamin yuzu gulmedi benim tek kardesim.var oda sensin der hep
Aaaaa. Ortanca ablanızla mı görüşmeye başladı adam yani. Ablanıza çok üzüldüm. Allah şifa versin inşallah

Boşverin takmayın kafanıza ben bu tarz insanların aşırı derece kötü kalpli olduğuna inanıyorum.
Her vatanını seven insan gibi şehirlerimize hepimiz üzülüyoruz.
Rabbim ailelerine sabır versin.
Fakat sizin konunuza yazılacak yorum mu?
Kafaları bunların kötülüğe çalışıyor.
Bu kadar basit sorun diyor, sorun etmeyin diyor, kalbe bakar mısınız kanser hastalığını sorun etmeyin, anneniz yapsın yapacağını yorumu neyin kafası acaba.

Anneniz gerçekten anneliğe yakışmayacak şekilde davranıyor.
İnsan kanser evladına için onun yaşını göremeyenler var der mi?
Ama cenaze de timsah göz yaşları şakır şakır akar hepsinden.

Siz ablanıza zaten çok iyi bakıyorsunuz, Rabbim sizden razı olsun.
Annenizi Allah'a havale edin.
Zaten o yizden cenazeme sokma dedi.uzuntuden bu hale geldi biz evimize alalim dedik onuda emekli maasi na goz dikmisiz gibi annem gondermedi ne olacak bilmiyorum.
Sehitlerimiz icin elbette cok uzgunum.ama yeri burasi degil cok haklisiniz

Boşverin annenizi diğer kardeşiniz. Ablanıza odaklanın sadece. Çokzorlu bir hastalık, heleki midedeyse. Yanında olun, iyi hissettirin ona kendini, annenizi filan anlatmayın ona boşverin. Destek olun siz elinizden gelenin fazlasıyla.Rabbim şifa versin inşallah.
Amin sagolun.evet hic ona ya sitmadan yapiyoruz herseyi ama anneme ve abla demek istemiyotum onun kizi diyeyim cok kirginim keske hic olmasalardi

Ablası grip olmamış yalnız. Sizin tabirinizle konu sahibinin evine de ateş düşmüş. İleri derecede metastaz yapmış kanser diyor. Okuduğunuzu anladınız mı?

Ayrıca gözünden akan yaşların yerlere değdiği smiley aşırı itici. Ben de bu tür aşırı üzücü durumlarda aptal aptal suratlarla duyguları ifade eden insanları aşırı samimiyetsiz buluyorum mesela. Zerre inanmıyorum üzüntülerine. İnsan acılı iken virgül koymaya üşeniyor, smiley hak getire.

Allah yardımcınız olsun vicdanlı bi insansınız , anladığım kadarıyla 3 kardeşsiniz büyük abla hasta ortanca abla var küçükde sizsiniz ?
anneniz neden böyle davranıyor anlamak zor ama ablanıza bırsey olursa ki inşallah olmaz sağlığına tekrar kavuşur sızın ıcınız elınızden gelenı yaptıgınız ıcın rahat olacak
Evet cok dogru soylediniz 3 kardesiz fakat benim ablam ne kadar iyiyse ortanca o kadar kotu ve ablami bu duruma kadar getirdiler tam evini ayirmaya ikna etti annemi ayiramadan hastaneye dustu umarim.kurtulur tek dilegim o

Çok ama çok geçmiş olsun kuzum, benim de kizkardeslerim var canının nasıl acidigini çok iyi anlıyorum... annen icin moralini bozacağına ablanın yanında olmaya ona destek ve moral olmaya devam et... şu an ablanın sana çok ama çok ihtiyacı var hele ki anne de böyle yapiyorsa:KK43:
Umarım ablan daha uzun yıllar sizinle olur
Tesekkur ederim arkadasim ilk ogrendik sokaklarda aglayip oyle gittim yanina hep destekliyoruz esimle birlikte umarim.kurtulur

X