Mide Gastrit, lser...

ben bu sabah mide ağrısınla uyandım aksam yemeginde 1 bardak cola içmiştim sanırım ondan oldu off zaten ağzımı tutabilsem belki agrım olmayacak ama orucluyken tutması kötü oldu
kefiri duymustum eniştemden diyor ki o gün bugün ne bulsam yiyorum birkez bile agrım olmadı denesem mi?

gaviscon ben kullandım evdede psikolojik olarak hep varda ben ne kadar içersem içeyim hiç faydası yok
benim agrım öyle tuhaf ki ona hiçbirsey fayda etmez ,delirecegimi sanıyorum tuttu mu mafoldumben

antepsin kullandim ben hep...
cok da faydasini gordum..

gavisconun bana hiçbir faydası yok. famoserde aynı şekilde o üçü bir arada olan ilacıda kullandım. kesin bir tedavisi yok birşeye üzüzlünce ağrıyor ve 3 gün sancı çekiyorum en iyi doktorada göründüm yapabilecek hiçbirşey yok dedi mafoldumben

bende geçen yaz haftada 3 gece hastaneye giderek geçirdim.serum verip gönderiyorlardı.endoskopi sonucunda ülser çıktı.ilaçlar falanda çok fayda etmiyordu.yanlız ben o dönemde içme suyumu 3 ay falan değiştirmiştim.sonra tekrar eski kullandığım suya geçtim.benim ağrılarım azaldı ve sonra kesildi.aradan 6-7 ay geçti ben tekrar arada aldığım sudan aldım ve anladımki o su bana gaz yapıyor ve ben gaz çıkaramadığım içinde çok şiddetli sancılar yaşıyorum.yediğin içtiğin herşeye dikkat et.ben o suyu şimdi evime sokmam.mutlaka tetikleyen bişeyler var.ben yediklerimede çok dikkat ediyorum.çok şükür şimdi rahatım.oruç tutmaya başlayamadım.belki oruç tutarken biraz zorlayabilir.yatmadan önce ilaçlarımızı içmek lazım

aynen öyle canım. orucu ilaçla açıyorum neredeyse

bende de seneler önce gastrist başlangıcı tteşhisi koymuşlardı.ama ozaman fazla bir şikayetim olduğunu hatırlamıyorum.uzunca bisüredir de midemde sürekli kazınma var,sürekli kemirilip duruyo.açlığa dayanamıyorum,hemen acıkıyorum.yemek sofrasında yemek yerken bile midem kazınıyor,ağrı yok ama süt dokunuyor açkarnına içersem ağrı yapıyor,axid kullanıyorum şimdi,oruç tutamayacağımı düşünüyordum ama bu ilaçla idare ediyorum galiba,bir de dün akşam kızartma yedim o da dokundu sanırım,kola nescafe zaten en büyük düşman..çok kötü bişey öyle hafife alınacak birşey değilmiş çeken bilir ağlayacak duruma getiriyo bazen..bir de aldırdığı kilolar..

kızlar slm orucla aranız nasıl
aclıktan olucem yaaaaaaaaaa

oruçla aram iyi masallah 2.günü mide agrısıyla uyandım ama şimdi iyi aslında mide dinleniyor ama neden agrı yapar ki?

esım kronık gastrıt of evlendıgım gunden berı odokunur bu dokunur cogu kendı kafasındaklava:
ınternetten arastırıp buldugum bı yontemı dıyım
mıdede yanma oldugunda 2 yudum sadece 2 yudum soguk sut ıcın
esım onc e ınanmadı ama deneyıp yanmasının gıttıgnı anladıgında sımdı evde lıtre lıtre sut bulunduruyo
yıllardır tedavı ılac bu hastalıkla yasıcaz artık

kızlar benım de acıkma hıssım kayboldu sankı sabah yıyıroum bır sıskınlık kı aksama kadar bıle gecmıyo bır corba ıle kalkıyorum sofradan o bıle sıskınlık yapıp agrıtıyo sonrasında yanma bulantı
aksam ıcılebılcek bıtkı cayı onerısı olan var mı
rezene duydum ama agzıma surmem ben rezeneyı tadı kokusu cok kotu

kızlar benim ödüm patlıyordu mideme vuracak açlık diye. ama ben sandoloz sakızının mideye iyi geldiğini duymuştum. deniyim dedim. sahurda kalkar kalkmaz onu çiğneyip yutuyorum. ardından kahvaltı yapıp yatıyorum. akşamda orucu açtıktan sonra ilacımı içip, normal yemeğimi yiyorum. allahıma çokk şükür bu yıl hiç midem ağrımadı :Saruboceq:

adalayda aynı dertten muzdaribim bende yanlız sanıyodum kendimi insan bişey yemeyince karnı beline yapışır benim okadar gerginki anlatamam acaip şişkinlik var,iftarda bi çoorba içiyorum yemeğe geçemiyorum bile zorluyorum aç kalmamak için sonrasında karın ağrısı mide bulantısı sahurda kabus gibi acaip bi tokluk hissi ablamadım karnıma taş bağlamışlar gibi nasıl bi ağırlık anlamadım

bu arada normalde herhangi bi rahatsızlığımda yok kilomda yok anlamadım bu nasıl bişey

yediğim kızartmalar dokundu banada sanırım,bugün midem feci halde kazınıyor sanki delindi bıktım artk yaa

kızlar benımde az yemek bıle yesem cok yemıs gıbı bı sıslık oluyo nefes alamıyorum sankı o an soda falan ıcıyorum zor ya mıde hastalıgı agızdan hortum salacaklardı burnum kırık nefes alamıyorum olmaz dedım ama kesın mıdemde sorun var

Herkese gecmis olsun öncelikle..!

Bende Gastrit rahatsizligi cekenlerdenim...:bbo: 2 kez Endoskopi yapildi ve sadece gastrit teshisi konuldu..migde asiti geri akiyormus ve dolayisiyla agrilarim olusyormus..!

En cok stres, sinir ve ac oldugum zaman artiyor agrilarim...yaklasik 2-3 aydir ilac kullanmiyorum daha...tamamen yok olmaz demisti bana doktorum, sadece kendime hem fiziksel olarak, hemde piskolojik olarak iyi bakmam gerektigini söyledi...özellikle piskolojik olarak...sinir migdeye vuruyor ister istemez..!

Acil SIFALAR herkese! a.s.

ahhh ahh bacım sınır kımde yok allah onu ısla etsın bune ya grıp olmus herkes bu dertten yakınıyo

bendede hem ülser hem reflü var.
aynı zamanda kansere sebep olan mikrop taşıyormuşum..
ilaç tedavisinden sonra ben çok rahatladım. tedaviden önce geceleri uykumdan uyandıran birdaha uyutmayan nefes bile aldırmayan bir ağru-ıydı benimkisi..
hatta ben bir gece gerçekten ölüyorum sandım kelime-i şahadet getirdiğimi hatırlarım..
endoskopi,ülser tedavisi,mikrop tedavisi,reflü tedavisi derken şimdi çok şükür çok iyiyim.
çikolata kola cips falan epeyu azlttım.. ama onun haricinde herşeyden azar azar yiyorum.
ama benim en büyük sorunum 3 günde bir paket bitirdiğim sigara alışkanlığım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…