Mide Gastrit, lser...

sigarayı bırakmadan iyileşme olmuyor hep başa dönüyor tedavi..bende çok zorlanmıştım ama hastalığın ciddiyetini anlayınca bırakmak zorunda kalıyosun.. ayrıca mide rahatsızlığı olanlara doktor oruç tutmamalarını söylemiştir ki uzun süre aç kalmak bırakın ağrıyı hastalığın ilerlemesine sebep oluyor. hastalık ilerledikçe en sonunda da mide kanseri olduğunu biliyorsunuzdur. yemekleri günde 6-7 öğün olarak yemek gerekiyor. size verilen bedeni korumak en önemli görevinizken! bu görevi hiçe sayıp oruç tutmak ne kadar akıllıca..biraz daha önemseyin sağlığınızı...

Arkadaşlar gasrit ciddi bi rahatsızlık mı?önemsenmediğinde ciddiyeti nedir?

Arkadaşlar bugece yine mide ağrısı ile uyandım.. Sanırım bende de ülser var ama henüz doktora gitmedim 1 ay önce annemin yaşadığı ağrıların aynısını çektiğimden biliyorum.. Bu ağrı için bir ilaç arıyorsanız eğer size tavsiyem BAL VE TARÇIN ikilisidir.. Ben yediğim anda bıçak gibi ağrımı keser şuan yine yedim ve ağrım dindi.. biraz araştırayım derken sizede bunu yazmak istedim... Bence BAL VE TARÇIN Mucize bişeyy..Mutlaka deneyin.. :80:

bendede dün akşam saat 11de sanki midemin üst tarafında bir taş komuşlar gibi bir şişkinlik delireceğim sandım...ne kadar wc ye gitsemde şişilik aşağı indi(göbeğin 3 cm yukarısı) ama tümden kaybolmadı...sonra aada bir kasılma geldi her 5 dak bir ve o kasılmalar 10 defadan sonra kusmaya dönüştü....her 10 kasılma 1 kusma demekti...midemde feci bir kasılma geliyor ve gidiyordu bunun yanı sıra feci şekilde kazınma yanma vebulantı oluyordu...midemde elimle dıştan kontrol ettiğimde sanki içinde bir taş hissi oluyordu...dr gittim serum taktı ve gspakon verdi..ve bir hap verdi spazm diye sanırım aç karnına al dedi...şimdi biraz rahatım çok şükür fakat bu olaylar olmadan önce acı kuru kahve yemiştim 1 tatlı kaşığı kadar ve bu kahve yeme alışkanlığı 2 aydır devam ediyordu yanında alıç mısır ve dövmede yedim...onun tetiklediğini düşünüyorum kan ve idrar tetkiki istendi ...kanda mikrop görüldü..hazır su içeceksin dediler ve antibiyotik verdiler..ve kan değerlerim düşük çıktı..bakalım şimdi pazartesi bir gastroya görüneceğim bakalım ne diyecek..

2 aydır geçmeyen mide sisliğim var, önceden de olurdu ama en fazla 2 gün sonra mkrmqlw dönerdim. Annem mide rahatsızı, masallah diyeyim benim kadar sikayeti yok. 12 kere endoskopi oldu. Bende 3 hafta evvel siskinliğe tahammül edemeyip hortum attırdım. Orta siddette eroziv gastrt, millimetrik ülser ve reflü çıktı. 2 kutu Pulcet, ve bir kutu famodin verdi ekstra olarak da, 4 kutu reni şurup. 1 ay sonra kontrol dedi. Fakat bu ilaçları ben bir faydasını göremiyorum. Açken de sisiyorum, tokken de. Biri akıl verebilir mi lütfen.

X