mide bulantısı ne zaman başlar

adaeylem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
82
3
merak ediyorum kişiden kişiye değişir ama mesela adet tarihi gelmeden bile midesi bulananlar var mı?? adetime daha var ama midem bulanıyor ya üşüttüm ben sanırım ya da vücudum bana oyun oynuyor:KK43:((( anne olmak istiyoruuuummm

Canım öncelikle Rabbim gönlüne göre versin demek istiyorum. Mide bulantılarına gelince benimde adet tarihimden birkaç gün önce başladı hatta kusmaya bile başlamıştım. Zaten 1 gün geçe test yaptım pozitifti sonuç :)

bende adetime 10 gün var sanıyordum yanlış hesaplamışım meğer 5 gün varmış bugün mide bulantısından bişey yiyemedim kusmadım ama kasıklarımda ağrıyor keşke hamile olsammmm belkide ben yaratıyorum beynim bana oyun oynuyor hayırlısı ne ise o olsun:))

Canım inşallah hamile kalırsın en yakın zamanda..Bende de son adetimden önce ki hafta fena bulanmıştı midem.
Dedim ki o zaman acaba hamile miyim?Ama çok az regl oldum,ondan sonra ki ay da hamile kaldım işte..

ciddi ciddi midem bulanıyor yahuuu salı günü gelsede anlasam üşüttüm müüüü yoksam hamile miyim kalbim 2.seçenekten yana beynimse kesin 1.seçenek diyor:)))

ben adetım gecıktıkten 3 gün sonra hamıle oldugumu ögrenmıstım 1 hafta sonra falanda bulantılar baslamıstı yanı 5. haftada baslamıstı hamıleleıgın

Bende adet tarihinden 4-5 gun once belirtiler basliyo diye duymustum ins hamilesindir canim :)

Benimde adet tarihimden 1 hafta once falan midem bulanmaya baslamisti. Adet tarihimde gecikince test yaptim amaaan bide ne goreyim hamileymisim:)) yanliz sunu denemeden gecemiycem en az 4-5 ay sabahlari hergun ama hergun midem bulandi. OOff cok berbat biseydi ama bebisimi kucagima alinca herseye deger oldugunu anladim.
Umarim hamilesindir:))

yerlesme gununde biraz bulanti oluyor basin donuyor oda muhtemelen regle 1 hafta kala falan bir gun oluyo sadecee

aman baslamasina rkadasim benn geberiyorumm cok fenaa cokkkkkkk:KK14::KK14::KK14::KK14:

bunyeden bunyeye degisiyor bu.wikipediada yaziyor ben merak etmistim arastiriyordum esimle bebisimizin muhtemel oldugu gunden dort gun sonra ben kusmaya basladim sasirmistim yom artik psikolojik falan heralde diye :)

dollenmeden 8/10 saat sonra kusmalar baslayabiliyormus.. enteresan dimi :)

kesinlikle bünyeden bünyeye değişiyor ...Kimisi iç bulantısı nedir bilmiyor (ablm gibi hamile olduğunu 4. ayında öğrendi hiçbir belirtisi olmamış + birde her ay üstüne görünce karın şişliğinden dolayı doktora sadece heralde bağırsak prıblemim var diye gitmişti, süprizini orada öğrenmişti:))komik ama gerçek ) kimileri böyle kimileride daha adet olmadan başlıyor 4. 5. aya kadar sürüyor ... Ablama benzemem umuduyla:))))

Benim ilk zamanlar hiç midem bulanmadı 6. Aya kadar 3 yada 4 kez bulanmistir şimdi hamileliğimin 6. Ayindayim 1 hafta kadar oldu mide yanması bulantı çok kötüyüm

bende adetime 5 gün vard ve içimden bir ses hamilesin diyodu hissettim wallaa
ayrıca bulantı gibi migdem karışıktı acayp yani halsizdim uykusuzdum agrasiftim
aglıyordum sürekli
inşlh hamilesindir cnm yaa
bünyeden bünyeye değişiyor:KK49:

sanki adet olacakmışım gbi karnım ağrıyor mide bulantısı devam gidip orkid aldım malesef değilim gibi:KK43:(

Kızlar benim de adaeylem gibi 2 gündür adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor, ama olamıyor. Bugün adet günüm hala olmadım. Hamile kaldığı halde adet sancısı gibi sancı çeken var mı aranızda???

Canım inşallah hamile kalırsın en yakın zamanda..Bende de son adetimden önce ki hafta fena bulanmıştı midem.
Dedim ki o zaman acaba hamile miyim?Ama çok az regl oldum,ondan sonra ki ay da hamile kaldım işte..

bende aynı durumu yasıyorum cok az derken rengıde açıkmıydı pembe gibi?

bende aynı durumu yasıyorum cok az derken rengıde açıkmıydı pembe gibi?

Fazla açık renk değildi ama miktarı azdı zaten 2 gün sürdü.O da 2.gün yok denecek kadar azdı..Yani pedim doğru dürüst kirlenmemişti bile..
İnşallah gönlüne göre olur herşey canım..Bildirirsin burda..
:KK34:

bnmkıde az ama yok denecek kadar degıl ama az aynen hayırlısı olsun olursa yazarım

sanki adet olacakmışım gbi karnım ağrıyor mide bulantısı devam gidip orkid aldım malesef değilim gibi:KK43:(

Kızlar benim de adaeylem gibi 2 gündür adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor, ama olamıyor. Bugün adet günüm hala olmadım. Hamile kaldığı halde adet sancısı gibi sancı çeken var mı aranızda???

kızlar mrb 5+1 hamileyim ve erkenden başladı ama bulantı diyemiyorum çünkü sadece dönüyodu midem ama kusmadım adetime 3 4 gün vardı evde test yaptım ve sonuç silik çizgi ertesi gün beta hcg baktırdım ve 115.0 çıktı pazartesi bi daha yapıldı test ve 364.64 çıktı sakın umutsuzluğa kapılmayın ben 8 aydır uğraşıyorum ve pko vardı ve kimyasal gebelik yaşadım ama şimdi yavrum rabbime emanet ve kasık batmaları ve bel arısı var belki işinize yarar.:nazar::emir_bebek:

X