mide bulantısı ne zaman başlar

kızlar mrb 5+1 hamileyim ve erkenden başladı ama bulantı diyemiyorum çünkü sadece dönüyodu midem ama kusmadım adetime 3 4 gün vardı evde test yaptım ve sonuç silik çizgi ertesi gün beta hcg baktırdım ve 115.0 çıktı pazartesi bi daha yapıldı test ve 364.64 çıktı sakın umutsuzluğa kapılmayın ben 8 aydır uğraşıyorum ve pko vardı ve kimyasal gebelik yaşadım ama şimdi yavrum rabbime emanet ve kasık batmaları ve bel arısı var belki işinize yarar.:nazar::emir_bebek:

Canım Allah sağlıkla jutlulukla kucağına almayı nasip etsin...

Benimde 5 haftanın içinde hala bulantı yok doktorum 7-8. Haftalar olur dedi..bakalım belkide olmaz :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben 3. Haftadhm httta 4e grdm. Bulantm ck fazla. Oğürme tarzında hep

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bnmde adetime 1 hafta var ama midem bulanıyor her an kusacak gibi oluyorum kusamıyorum öğürüyorum.4 aylık evliyim hamile haberini almak istiyorum :KK43:

kafayı yemek üzereyim 2gündür ne yesem miğde yanması bulanması bugun ovulosyon tarihim aama daha adet olmama 13 gün var anlamadımki tanığım ebe var aradım test için geleyimmi die adet tarihin geçerse gel şimdi gelmen olumsuz dedi olsa bile negatif çıkar dedi sen adet olmazssan gel dedi. başka bi skntın vardır üşütmüşündür dedi. test yapıyorum negatif çıkıyor anlamadım .geçen ay da kandan baktırmıştım ollumsuzdu

slm kızlar aranızda yenıyım 3 aylık evliyim adetıme 4 gun var mıdem cok bulanıyoo burnum cok hassas oldu her kokuyu aliyorum test yapsam sonuc çikarmı?

slm kızlar aranızda yenıyım 3 aylık evliyim adetıme 4 gun var mıdem cok bulanıyoo burnum cok hassas oldu her kokuyu aliyorum test yapsam sonuc çikarmı?
Evet varsa silikte olsa çıkar ama erken dollenmeyse geç dollenmeyse çıkmayabilir adet tarihin geçtikten snra çıkar geç dollenmeyse :KK66:

kızlar aranıza yeni katıldım ve 5 haftalık hamişim :KK49: 3,5 aylıkta evliyim bendeki belirtileri söleyim
normalde 03.12.2014 tarihinde adet olmam gerekiyodu aynı adet sancıları var halada vaar adet olacam diye beklerken adetim 2 gün geçti test yaptım once silik çıktı sonra belirginleşti ertesi gün doktara gittim beta hvg 794 çıktı ama keseyi göremediler haftaya pazartesi tekrar gidecem ve belirtilerim adet sancısıyla birebir aynı ayırt edemezsiniz baş dönmelerim 2 3 sefer oldu ve bi keresinde bayıldım resmen bide idrarım acayip sarıydı ve tuaf kokusu vardı ve kilo aldım iştahım acayip açıldı tutamıyodum kendimi rabbim herkese nasip etsin inş :anneadayı:

küçük yaşta hamile kalan, daha önce araba tutma şikayeti olan insanların hamilelikte mideleri daha çok bulanırmış. bu özelliklerin ikiside bende var ama 1 kere bile midem bulanmadı. o kadar çok mutluyumki . nefret ediyorm çünkü mide bulantısından. hiç yaşamadım bundan sonrada yaşamam heralde 28. haftama giricem.

arkadaslar benim durumlar hep cok karisik oluyor..={ adetim 1de bitti ve 2 de esimle iliskiye girdik.. 7sinde sabah bulanti ve bas donmesi basladi.. 2 defa yedigimi cikardim.. ayaga kalktigimda basim donuyordu. acile gittim bulanti ve bas donmesi icin serum takti ama cok etkisi olmadi.. aksam a dogru kanamam oldu kahverengi camasirim bayagi
lekelenmisti..sonraki gun pembe akinti olarak devam etti.. 23 u ise regl gunum..sizcehamilelik belirtisi mi yi.. yoksa benim tamamen kurunuruntu mu..

X