kub8 Canım hadi gözün aydın. Bu kilo işi çok görece bişey. 5 kilo verirsin ama 2 beden incelirsin. 5 kilo verirsin ama kıyafetlerde çok az bir fark olur. Benim bugün tam 1 ay oldu. 6 kilo vermişim. 42 beden aldığım herşeyin beli baya bol artık. Hedefim bu önümüzdeki bir ayda (düğüne kadar) 38 bedene rahatça girmek. Göbeğim ve belimde baya değişim oldu.
Aslında ben de tam sana ve
onlymelek e birşey sormak istiyordum. Cuma günü farketmeden sanırım fazla yedim. 70 gram köfte ve yanında mantar sote vardı. Ama mantar bi yemek tabağı kadardı. Normalde yarısını anca bitiririm ama nasıl olduysa tabağı bitirdim ve gece inanılmaz bir kramp, şişlik hissi. Neredeyse boğuluyorum sandım. İlk kez balonu fiziken hissettim. Baya sertti. Resmen karnım davul gibi oldu. Hatta cumartesi de o aşırı şişkinlik hali devam etti. Ancak akşam hafif bişeyler yiyebildim. Bugün artık normale döndüm. Sanıyorum mide hacminden fazla yediğim için oldu diye düşünüyorum. Hiç başınıza böyle bişey geldi mi? Ölüm gibi bişeydi ama kimse ölmedi diyeyim:)))
Dukan birasını ben de keto beslenirken ara ara deneyip güzel sonuç almıştım ama soda kısmı beni şu an korkutuyor. Gerçi gün içinde asiti baya gider sanırım.