Mide balonu taktırdım. Adım adım mide balonu.

Yarın ben de taktırıcam iyi ki sizin yazılarınızı gördüm izlediğim videolarda vs o kadar moral bozucu şeyler izledim ki hatta vazgeçicektim en büyük korkum tekrar hüsrana uğramak çünkü umarım güzel olur benim sürecim de mucize olmadığını biliyorum ki diyete destek olması için taktırıyorum spora da başlıcam ilk fırsatta teşekkür ederiz bizi böyle güzel motive ettiğiniz için ❤️
Ben her zaman buradayım. Hergun olmasa da 2 günde bir bakarım. Başaracağımıza eminim ve şimdiden sizi tebrik ederim. Yeni bir hayat sizi bekliyor inşallah. Moraliniz bozulursa, aklınıza birşey takılırsa çekinmeden sorun. İlk 3 gününüz su gibi geçmesi dileğiyle. Bol şans :)

Bende dün taktırdım ama çok batıyor ilaçları da alamadım ağrım çok fazla ne iyi geliyor bı bilgiliniznvar mi
İzotonnik 1000 cc
İsolayte 1000 cc
Redoxan ampul
Bemiks ampul
Bu serumu birini bir gün ötekini ertesi gün yaptırın aşırı bir su kaybınız olursa. Mide problemleriniz için de eczaneden punto ve meptamit alabilirsiniz. Bu 3 günü kolay atlatmaniz dileğiyle sevgiler

kızlar selam bende 4 gün sonra taktıyorum.. vazgeçme sürecindeydim bazıların yorumları vs ama taaakkiii son bir kaç gündür sizin yazdıklarınızı başa sarıp okuyorum 3 gün 4 gün dişimi sıkıcam diyorum. umarım sonuç alabilirim. yaptıran arkadaşlar şuan toplam kaç kg verdiniz öğrenebilir miyim kendimi motive etmem lazım

Aslında açlık değilde çekilen ağrı ve kramplar kusmalar insanı hayattan bezdiriyor. Aç kalmaktan kimse ölmez ama bu ağrılar insanı çok bıktırıyor. Bakalım hakkımızda hayırlısı
daha önceki yazını okudum çıkartmıştın son durumun nedir ?

Bende bugün 11 de taktirdim 70 ile.. şuan normal geçiyor uzanıyorum dilerim güzel sonuçlar alırım.

Bu konuyla ilgili herkes yarım yamalak yazıp bırakmış. Herkes amacına ulaşıp devamını getirmemiş o yüzden saat saat sizinle paylaşacağım.
Mide balonu
16.03.23
11:55
Balonum takıldı. Yaklaşık 16 saat birşey yiyip içmedim operasyon öncesi. Enson oldukça susadigimı hatırlıyorum. Ben balonun endoskopik yolla takılmasını talep ettim. Doktorum aneateziyle uyutulmami önerdi fakat ben anastezi kabul etmedim çünkü nasıl birşey olduğunu görmek istiyordum. Biraz debelenedek de olsa işlem çok hızlı bir şekilde bitti. 500 ml sıvı doldurdular. Kiloma göre midem fazla büyükmüş. Eve gelince fazla haraket ettiğim için mide bulantım oldu. Sanırım 2-3 gün yan etki yasiycam.
18:56 midemde bir ağırlik hissi var. Sanırım kramptan çünkü ara ara hafifliyor. Çok fazla mide bulantım oldu. Kusmamak için uyuyorum. 1 yudum su yada meyve suyu içsem kusuyorum. En kötüsü ise boş mideyle oluşan kusma refleksi. Çünkü mide boş ve balon var.
Bir gün sonra. Kramplarim biraz hafifledi fakat bulantilarim devam ediyor. Midemde hiçbir şekilde sıvı dahil durmadigi için müthiş halsizlik yaşıyorum. Telefonu bile elime almak icimden gelmiyor.
17:29 gün içerisinde kramplarim ve bulantilarim arttı. Cidden lanet ettim Ama yarın daha iyi olacağımı umarak güne devam ediyorum.
Bir sonraki gün. Saat 10:22
kramplar biraz olsun geri çekildi. Ama hala devam ediyor. Şuan yarım bardak meyve suyu icebiliyorum kusmadan. Kusmamak için kendimi zorluyorum çünkü çok halsizim. Bugün meyveli yoğurt yemeyi deniycem. Bugün 2 kaşık meyveli yoğurt yedim (tatlı kaşığının ucuyla) 4 kaşık çorba ve yarım kutu meyve suyu içtim. Kramplarim devam ama azaldı. Vücudumda hiç su kalmadigi için 1kg serum takıldı. Gerekli vitaminlerle beraber. Yarın tekrar serum almaliymisim. 21:49 çok daha iyi hissediyorum. Kramplarim azaldı. Ve 4 kaşık çorba içtim
19.03.23 saat 10:12
Bugün kramp hissi yok. Çok nadir geliyor. Haraket ettiğimde yada birşey ictigimde. Mide bulantım da yok. Serum baya iyi geldi. Halsizliğim devam ediyor. Mutfağa yada banyoya gitmek baya efor harcatiyor. Sürekli yatmaktan belim ve kaslarım agriyor. Bugün mutfakla yatakodasi arası ufak yürüyüşler yapicam. Kahvaltı 4 tatlı kaşığı yoğurt yedim. Ve çok doluyum. Bugün biraz koyu olacak şekilde muzlu sut yapmayı planlıyorum püre olacak şekilde. Katı gıdaya geçişim çok zor olacak yoksa. Çünkü mideme 2 kaşık yoğurt bile çok geliyor. ( Tatlı kaşığının ucuyla)
Bu arada 3 kg verdim. Yarın gelişmelerden sizi haberdar ederim.
benim 5. günüm hala püre ya da katı gıda geçisine geçemedim yesem çıkıyo geri.. mide bulantılarım ve kramlarım ara ara oluyor... suyu ne zaman normal içebilicem ben :KK43:

Evet kizlar 66 kiloya düşmeye gün sayıyorum. Bugün tartıda tam 71.1 kg çıktım yani 300 Gr sonra 76.9 olucam. Bu benim için çok büyük birşey. Tam yarı bedene düştüm. Daha önce bacağım girmeyen paltolonlar şuan tam hatta biraz bol oluyor. 65 kg olunca bir kutlama yapayım diyorum 😅 hedefimiz 60kg. 60'ı görünce balonu cikatmaya gidebiliriz. Çünkü balondan sonra 1-2 kilo alsam bile ideal bedenimde kalmış olurum. Beni takip eden herkese çok teşekkür ederim. Balondan sonrada yazmaya devam edicem kilo aldım mi iştahım açıldı mi vs. Hiç merak etmeyin. Sağlıcakla kalin

Arkadaşlar affedersiniz ama benim 9. Günüm büyük abdeste çıkamadım yaşayan var mı bu durumu

Arkadaşlar affedersiniz ama benim 9. Günüm büyük abdeste çıkamadım yaşayan var mı bu durumu
Kuzucum benim 3 ay oldu ve 5 gunde bir tuvalete cikiyorum. Bu çok normal. Çünkü midende balon olduğu ve ilk günlerin olduğu için çok az gıda alıyorsun. Bağırsakta birikmesi zaman alıyor. Sabahları bağırsak ve kaşık bolgene bastiirarak masaj yapmani öneririm bağırsak hareketleri için. Ama ilk tuvaletin olacak o yüzden doktoruna danışıp bir kabız giderici alabilirsin tuvalet duzenin oluşana kadar. Bol eksiler sağlıcakla kalin

benim 5. günüm hala püre ya da katı gıda geçisine geçemedim yesem çıkıyo geri.. mide bulantılarım ve kramlarım ara ara oluyor... suyu ne zaman normal içebilicem ben :KK43:
Ah kıyamam. Evt biraz sancılı bir süreç fakat her gün tartilirsan degicegini göreceksin. Susuz kaldığını düşünüyorsan serum taktir kuzum. 1. Haftada miden tamamen alışmış olacak. 1 ay sonra hissetmeyeceksin bile. Benim 3. Ayım ama bazen fazla yediğimde ben bile kusuyorum çünkü mide kabul etmiyor. Çok normal. 80den 65e düştüm. Yani giden 15 kgnun yanında bunlar basit şeyler kalıyor.

Merhaba bende Çarşamba günü taktiracam. Hayırlısı ile. Güncel kilonuz nedir ? Bugün 4 Haziran . En son 68.8 demişsiniz sizi takip ediyorum ve meraktayim. 🥰💗🤍
Güncel kilom 66.5 😍🥰 65e gün sayıyorum kuzum ❤️ senin için çok sevindim inşallah hep birlikte vericez bu kiloları ve tekrardan fit genç ve güzel olduğumuz dönemlere donucez ☺️

Canım birde katı gıdaya direk geçme ara geçiş yap püre yagurt vs ile. Mideni de yemek için zorlama. Korkma açlıktan olmezsin ki aç değilsin zaten 😅

İnanın hiç gerek yok insan içimde kalmasın yaptırayım diyor ama suan pişmanım yani o paraya tatile giderdim. Benim fikrim yaptırmayın 🥲
Belki fakat diyetle vs. verilmediği için taktiriyor çoğu insan. Benim misal metobolizmam aşırı yavaş çalışıyor ve hareketsiz bir yaşantım var. Normalde de tikinircasina yeme problemi olan bir insan olmadığım halde kilo problemim vardı. Hatta ben normalde de yemiyorum ya balonla veremezsem diye korkuyordum. Fakat giden 3 ayda 15 kg oldu. Ben mutluyum dolayısı ile eşim de mutlu. Bu yıl belki yatırımı tatile yapmadınız ama kendinize yaptınız üzülmeyin o yüzden :)

X