- 2 Kasım 2020
- 9
- 14
- 38
-
- Konu Sahibi pusulamyok
Umarım hepimiz için güzel sonuçları olur balonun. 15 kilo versem çok güzel olurdu hatta belki 20Ne güzel sevinmeniz gerekiyor hiç kötü bişey yaşamadıysanız kişiden kişiye değişiyor etkileri. Ben de de açlık hissi yok allaha şükür zaten amaç da buyememek yada az yemek aman aç olmadan yemeyin.
2 haftada 5 kilo başlangıç için gayet iyi, herhalde bu 1. ayı 10 kilo vererek tamamlarsiniz. Mide zaten zamanla büyüyor. O yüzden mideyi fazla sisirmeden güne yayarak azar azar içmek lazım .Selam kızlar bugün Balonumun 16. Günü total de 5 kg verdim tabii bunun çoğu suydu asıl kilo verme işlemi bu süreçten sonra başlıyor. İlk baştaki gibi ağrılarım yada bulantılarım yok ama halen kokulara çok hasasım yemek kokuları midemi bulandırıyor ce midemde kramplara sebeb oluyor. İstediğim herşeyi tabiki yiyemiyorum çünkü midem kabul etmiyor halen hafif şeyler yiyiyorum sebze ağrılıklı ve porsiyonları çok küçültüm midem fazlasını kabıl etmiyor bende zorlamıyorum günde sadce iki öğün olarak yiyorum ve en son öğünüm öğlen saat 3 de oluyor. Akşam bişey yemek istediğim de yoğurt yada domates yiyorum. Bazen de canım bişey yemek istemediğinde sadece domates yiyorum. Su içmeye daha yeni başladım ondan önce en fazla 4 bardak su içebiliyorsum şimdi 2 litre içmeye çalışıyorum. Ben en çok kahve içmeyi özledim sıcak şeyler içemiyorsunuzılık olması şart sakın unutmayın.
Umarım sonunda çok güzel sonuçlar alırız.
Merhaba bol eksılerınız olsun ıns.kıme yaptırdınız ankarada?cıkartma ucretı ne kadarmıs21 kasimda ben de taktirdim arkadaslar.benim.bulanti kramp cok yogun gecti ilk 3 gun hatta esim cikarttirmam icin cok baski yapti ama dayanicam dedim.3gunden sonra azaliyor dayanilir bi sekle giriyor.bugun cumartesi pazartesiden cumartesiye kadar verdigim kilo 80.5 tum 77 geldim sabah 3.5 kilo.tabi ac kaldigimdan.biraz balon bulantisi ve krampi gecmeye baslayinca canim biseyler cekmeye basladi dunden beri inceden.insallah bosa gitmez ve 62 63 leri gorurum.endoskopik 6 aylik.mayis sonu cikacak.ankarada 17 bine taktirdim.
Ben cukurambar koru da yaptirdim cikartma ucreti suan 1.5 dedi ama 6 aya kadar 2 2.5 olir dediler.cunku her seye muazzam zam geliyor.Merhaba bol eksılerınız olsun ıns.kıme yaptırdınız ankarada?cıkartma ucretı ne kadarmıs
Doktorunuz kımdıBen cukurambar koru da yaptirdim cikartma ucreti suan 1.5 dedi ama 6 aya kadar 2 2.5 olir dediler.cunku her seye muazzam zam geliyor.
Merhaba nerede taktırdığınızı bana da yazabilir misinizÜniversite hastanesinin özelinde oldu
Yazarım tabi kiMerhaba nerede taktırdığınızı bana da yazabilir misiniz
evet mümkünse diyet listesi alabilir miyiz? ben de 30 kasım da taktırdım daha şimdiden sanki etkisi geçti gibi yani yersem yerim gibi geliyor anlayamadım porsiyonlamalarımı mı yanlış yapıyorum acaba, şimdiden canım sıkılmaya başladı bu zda işe yaramazsa diyeHanimlar diyet listelerinizi paylasir misiniz.uc asagi bes yukari aynidir kisiye ozel degildi bizim diyetisyenin verdigi kisiye ozel hastalik durmlari ayri tabi
saat 3ten sonra birşey yemiyorsanız çok güzel yani dayanabiliyorsanız :) ama nasıl dayanıyosunuz benim akşamları halsizlik ve açlık bastırıyor birden. normalde de 3ten sonra yemesek o kiloyu verebiliriz zaten. balon iştahta bir azalma yaptı mı sizde. benim hala iştahim var, tabi eskisi kadar istesemde çok yiyemiyorum ama ille de nefsimi köreltesim geliyor. midemi daha çok büyütmezsem iyiSelam kızlar bugün Balonumun 16. Günü total de 5 kg verdim tabii bunun çoğu suydu asıl kilo verme işlemi bu süreçten sonra başlıyor. İlk baştaki gibi ağrılarım yada bulantılarım yok ama halen kokulara çok hasasım yemek kokuları midemi bulandırıyor ce midemde kramplara sebeb oluyor. İstediğim herşeyi tabiki yiyemiyorum çünkü midem kabul etmiyor halen hafif şeyler yiyiyorum sebze ağrılıklı ve porsiyonları çok küçültüm midem fazlasını kabıl etmiyor bende zorlamıyorum günde sadce iki öğün olarak yiyorum ve en son öğünüm öğlen saat 3 de oluyor. Akşam bişey yemek istediğim de yoğurt yada domates yiyorum. Bazen de canım bişey yemek istemediğinde sadece domates yiyorum. Su içmeye daha yeni başladım ondan önce en fazla 4 bardak su içebiliyorsum şimdi 2 litre içmeye çalışıyorum. Ben en çok kahve içmeyi özledim sıcak şeyler içemiyorsunuzılık olması şart sakın unutmayın.
1 hafta sonra daha iyi olabilirsin. İlk hafta insanı çok zorluyor, ama hep böyle devam etmiyor, zamanla mide kabul edip alışınca rahatlarsın. 20 gün sonra normal hayatına geri dönersin.Ben yeni taktırdım bugün ikinci günüm mide bulantım ve ağrım çok var vala taktırdığıma bin pişman oldum çok zorluyor kramplar beni
Bende inanılmaz kararsızım taktırıp taktırmama konusunda. Ya normalde iradeliyimdir ben ama 2 sene üst üste doğum yaptım ve 15 kg fazlam var. Eşimde kilom hakkında böyle kinayeli konuşuyor, aşırı demoralize oluyorum. Balonu taktırıp bebeklere bakamazsam diye korkuyorum.Ben yeni taktırdım bugün ikinci günüm mide bulantım ve ağrım çok var vala taktırdığıma bin pişman oldum çok zorluyor kramplar beni
merhaba şu anki durumunuz nedir acabaSelam kızlar bugün Balonumun 16. Günü total de 5 kg verdim tabii bunun çoğu suydu asıl kilo verme işlemi bu süreçten sonra başlıyor. İlk baştaki gibi ağrılarım yada bulantılarım yok ama halen kokulara çok hasasım yemek kokuları midemi bulandırıyor ce midemde kramplara sebeb oluyor. İstediğim herşeyi tabiki yiyemiyorum çünkü midem kabul etmiyor halen hafif şeyler yiyiyorum sebze ağrılıklı ve porsiyonları çok küçültüm midem fazlasını kabıl etmiyor bende zorlamıyorum günde sadce iki öğün olarak yiyorum ve en son öğünüm öğlen saat 3 de oluyor. Akşam bişey yemek istediğim de yoğurt yada domates yiyorum. Bazen de canım bişey yemek istemediğinde sadece domates yiyorum. Su içmeye daha yeni başladım ondan önce en fazla 4 bardak su içebiliyorsum şimdi 2 litre içmeye çalışıyorum. Ben en çok kahve içmeyi özledim sıcak şeyler içemiyorsunuzılık olması şart sakın unutmayın.
merhaba şu anki durumunuz nedir acaba bende balon taktirmayi düşünüyorum daSelam kızlar bugün Balonumun 16. Günü total de 5 kg verdim tabii bunun çoğu suydu asıl kilo verme işlemi bu süreçten sonra başlıyor. İlk baştaki gibi ağrılarım yada bulantılarım yok ama halen kokulara çok hasasım yemek kokuları midemi bulandırıyor ce midemde kramplara sebeb oluyor. İstediğim herşeyi tabiki yiyemiyorum çünkü midem kabul etmiyor halen hafif şeyler yiyiyorum sebze ağrılıklı ve porsiyonları çok küçültüm midem fazlasını kabıl etmiyor bende zorlamıyorum günde sadce iki öğün olarak yiyorum ve en son öğünüm öğlen saat 3 de oluyor. Akşam bişey yemek istediğim de yoğurt yada domates yiyorum. Bazen de canım bişey yemek istemediğinde sadece domates yiyorum. Su içmeye daha yeni başladım ondan önce en fazla 4 bardak su içebiliyorsum şimdi 2 litre içmeye çalışıyorum. Ben en çok kahve içmeyi özledim sıcak şeyler içemiyorsunuzılık olması şart sakın unutmayın.
merhaba karar verdiniz mi bende düşünüyorum daBende bu konuyu okuyup biraz daha bilgi sahibi oldum bayadır araştırıyorum sanırım bende bu yola gireceğim
Evet yaptıracağım ancak ben bu seferde doktora karar veremedim. Bazısı kan tahlili istiyor bazısı istemiyor direkt takıyor anlamadım bu fark büyük bir konu yani. Siz nerdesiniz ne düşünüyorsunuz?merhaba şu anki durumunuz nedir acaba bende balon taktirmayi düşünüyorum da
merhaba karar verdiniz mi bende düşünüyorum da
izmirdeyim ünlü bir Dr buldum. bayraklida 22 500 nakit 25000 de 9 taksitle yapıyorlar. siz neredesiniz acabaEvet yaptıracağım ancak ben bu seferde doktora karar veremedim. Bazısı kan tahlili istiyor bazısı istemiyor direkt takıyor anlamadım bu fark büyük bir konu yani. Siz nerdesiniz ne düşünüyorsunuz?
Ben İstanbul dayım bende bir doktor buldum 24000 di galiba orasıdaizmirdeyim ünlü bir Dr buldum. bayraklida 22 500 nakit 25000 de 9 taksitle yapıyorlar. siz neredesiniz acaba