• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide balonu taktıranlar buraya

Merhaba bende yaptırmak istiyorum ama bu kramplar ve mide bulantıları cok uzun süren kisileri gördüm internette hatta dayanamayıp cıkartanlar da cok olmus. Sizin nasıl bitti süreciniz? Önerir misiniz yoksa yapmamak daha mı iyi. Ve çıkardıktan sonra ani kilo alımları oldu mu sizde bunu da merak ediyorum

Şuan 1.5 ay oldu ilk ay 14 kilo verdim şuan kaç bilmiyorum tartılmadım henüz. 103 ile başladım 88 im en son tartıldığımda
Balon çıkarıldıktan sonra kilo alımı oldu mu sizde de?

Tabiki oldu hiç bir faydası yok son zamanlarda ölümden döndüm bildiğiniz aklınız varsa yaptırmayın çok büyük pişmanlık ve para israfi
Merhaba ölümden döndüm derken ne gibi bir sıkıntı yaşadınız acaba ben de taktırdım 1 hafta önce de merak ettim

Bende taktırdım 22bin ve artı Dr muayene ücreti 710 Antep te liw hospital da bugün 3.gunum emend mide bulantısı hapı içtim bulantı için hep uyudum Dr ilk gün bişey yemededi dun birbardaksut içtim kg takılırken 92idi sormak istediğiniz bişey varsa cevaplayabilirim
Mrb bende gaziantep teyim süreç ve sonuç hakkında ayrıntılı bilgi verir misiniz? Zorluk çektiniz mi? Kilo verdiniz mi? Kaç kilo verdiniz? Dr ismi? Vs vs

Back