- 12 Temmuz 2014
- 181
- 156
- 303
- Konu Sahibi pusulamyok
-
Herkesin bünyesi, alışma süresi birbirinden farklı. Bazı insanlar ilk günden itibaren hiç komplikasyon yaşamıyor bile. Ben balonu elimle hissetmesem de mide bölgemdeki (tam göğüs kafesinin altında hafif bir bombe var) şişlikten yerinin orası olduğunu tahmin ediyorum. Ben de doya doya su içmeyi öyle özledim ki hele bu sıcaklarda. Ama bunlar bir süreç, günden güne alışıyor bünye. Hızlı içsem ya da çok yemeye kalksam hemen midem bulanıyor ya da yanmaya başlıyor. O zaman balonu hissediyoruz işte. Yürüyüşe başlamakla çok iyi yapmışsınız. İnşallah benim de halsizliğim biraz daha geçer de yavaş da olsa yürüyüşe başlayabilirim.Ben bugün daha az dikkatli yediğim için midemde pek kasılma yaşamadım. En zorlandigim şey doya doya lıkır lıkır su icememek oluyor. Ben 1 hafta sonra yürüyüşe başladım, hatta mideme de yürüyüş iyi geldiğini hissediyorum. Hareket etmezsem yağ yerine kaslarimin eriyecegini düşünüyorum.
Dediğiniz gibi yumurta peynir yemeye başladım ben de. Hatta biraz daha kendime geldim artık.
Sadece midesinde balonu hissetmeyen insanlarin yorumlarıni duyunca bende problem mi var diye düşünmeye başlamıştım. Yemek yemeden önce ve sonra yarım saat süre tutarak su içiyorum midem için. İnşallah yavaş yavaş alışırız.
Ben hiç bu kadar hızlı kilo veremiyordum. O yüzden şimdilik iyi gidiyor.
13.500 TL tuttumerhaba ucreti ne oldu acaba
Bugün çok daha iyi hissediyorum. Balon yokmuş gibi sanki. Kilom aşağı düştükçe seviniyorum.Herkesin bünyesi, alışma süresi birbirinden farklı. Bazı insanlar ilk günden itibaren hiç komplikasyon yaşamıyor bile. Ben balonu elimle hissetmesem de mide bölgemdeki (tam göğüs kafesinin altında hafif bir bombe var) şişlikten yerinin orası olduğunu tahmin ediyorum. Ben de doya doya su içmeyi öyle özledim ki hele bu sıcaklarda. Ama bunlar bir süreç, günden güne alışıyor bünye. Hızlı içsem ya da çok yemeye kalksam hemen midem bulanıyor ya da yanmaya başlıyor. O zaman balonu hissediyoruz işte. Yürüyüşe başlamakla çok iyi yapmışsınız. İnşallah benim de halsizliğim biraz daha geçer de yavaş da olsa yürüyüşe başlayabilirim.
Çok teşekkür ederimBalonunuz hayırlı olsuninsallah bol eksilerle devam ederiz benimde üçüncü günüm. Benzer şeyler yaşamışız. Ben de yazıyorum gün gün burada. Tecrübeli arkadaşlarda destek oluyor sağ olsunlar doya doya su içemiyor olmak bu sıcak günlerde gerçekten zorlayıcı oluyor
Tartıda ki eksiler motivasyonumuz olsun, istediğimiz kilolara inelim insallah
Nerde taktirdiniz acaba?13.500 TL tuttu
Neredeyse hiç kalmadı diyebilirim. Çok şükür şimdilik iyi gidiyorP pusulamyok nasıl gidiyor kramplar azaldı mi?
Özelden yazdım sizeNerde taktirdiniz acaba?
TeşekkürlerÖzelden yazdım size
Bana da yazabilir misiniz, nerede yaptırdıgınızı? Tesekkurler simdidenÖzelden yazdım size
YazdımBana da yazabilir misiniz, nerede yaptırdıgınızı? Tesekkurler simdiden
Merhaba sağlıkla kilo vermenizi dilerim. nerde taktırdınız hastanemi özel muayenehanemi2 Ağustos tarihinde mide balonu taktırdım. Boy:163 kilo:87 olarak başladım. Bugün 13 gün sonra -5 kilo vererek 82 kiloya düştüm.
Mide balonu takildiktan 3_4 gün boyunca mide bulantısı ve midedeki krampları yoğun hissettim. Neredeyse vazgeçmek istedim. Sonra midem biraz alışti, bulantı olmasa da yemek yedikten sonra krampları gün içinde hala 13. günde dahi hissediyorum.
Bu kramplar ne zaman tam olarak geçer acaba? Bu konuda tam olarak deneyimi olan varsa yazabilir mi?
Üniversite hastanesinin özelinde olduMerhaba sağlıkla kilo vermenizi dilerim. nerde taktırdınız hastanemi özel muayenehanemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?