- Konu Sahibi pusulamyok
Üniversite hastanesinin özelinde oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üniversite hastanesinin özelinde oldu
Bence çok iyi kilo vermişsiniz maşallah yani. Ben ilk ayda 87 den 78 e düştüm. 2. Ayın sonunda hala 78 im . Çünkü 2. ayda istediğim kadar yedim ve iştahım açıldı. 2 gündür aralıklı oruç dedikleri diyete başladım. Balon ilk ayda zayıflamada etkili oldu. Diğer zamanlarda diyete devam etmek gerekiyormuş.Merhaba benimde 4. Haftama girdim toplam 14 kilo verdim. Ama mide bulantım devam ediyor su içsem çıkarıyorum bazen sizinle böylemi
Ben de araştırdığımda bazı özel hastaneler de o dönemde çok daha yüksek fiyatta 20 bin 30 bin arasında yapanlar vardı. Devlet üniversitesi hastanesinde zaten tetkikler vs de ücretsiz oluyor. Sadece balon fiyatıni ödediğimizi, diğer hizmetlerin hastane tarafından ücretsiz olduğunu söylemişti. Ayrıca benim balon takılma işlemi 2 Ağustos tarihinde oldu. Toplamda bir yıl geçmedi, sadece 2 ay olduIzmirde yaşıyorum sadece 1 yerden.fiyat aldm 35.000.duyunca fazla uzatmadim. Yorumlari okudugunda sizin 13.500 diye hatirliyorum 1 sene içinde bu kadar artmasi
Şu anda nasılsınız, aradan zaman geçti, mide bulantısı var mı?Merhaba benimde 4. Haftama girdim toplam 14 kilo verdim. Ama mide bulantım devam ediyor su içsem çıkarıyorum bazen sizinle böylemi
Çok şükür daha iyiyim şuan mide bulantım yok ama fazla yediğimde çıkarma isteği geliyor. Şuan tek sıkıntı ishal olarak tuvalete çıkmam sabaha karşı çok karın ağrısı oluyor ve normal tuvalete çıkamıyorum. İshal oluyprum normalmi bilmiyorum ama inşallah buda geçerŞu anda nasılsınız, aradan zaman geçti, mide bulantısı var mı?
Ben tam tersi durum yaşamıştım. Sindirim sistemi ilk ayda durmuştu. Sonradan normal yemek yemeye başlayınca normale döndüm.Çok şükür daha iyiyim şuan mide bulantım yok ama fazla yediğimde çıkarma isteği geliyor. Şuan tek sıkıntı ishal olarak tuvalete çıkmam sabaha karşı çok karın ağrısı oluyor ve normal tuvalete çıkamıyorum. İshal oluyprum normalmi bilmiyorum ama inşallah buda geçer
Bende öyle düşünüyorum bu arada ben 11 bin tl ye yaptırdım 8 ay kalıcak nisanda çıkarttırcam inşallah bakalım inşallah güzel sonuçlar güzel olurBen tam tersi durum yaşamıştım. Sindirim sistemi ilk ayda durmuştu. Sonradan normal yemek yemeye başlayınca normale döndüm.
Evet yemek yemeyi fazla kacirdigimda benimde midemde rahatsızlık oluyor. O yüzden azar azar yediğinizde problem azalır bence.
Sizin de ücret piyasaya göre iyiymiş. Benim de Mart gibi planlanıyor aksilik olmazsaBende öyle düşünüyorum bu arada ben 11 bin tl ye yaptırdım 8 ay kalıcak nisanda çıkarttırcam inşallah bakalım inşallah güzel sonuçlar güzel olur
Hayırlısı artıkSizin de ücret piyasaya göre iyiymiş. Benim de Mart gibi planlanıyor aksilik olmazsa
Siz nerde taktırdınız?Bende öyle düşünüyorum bu arada ben 11 bin tl ye yaptırdım 8 ay kalıcak nisanda çıkarttırcam inşallah bakalım inşallah güzel sonuçlar güzel olur
Klinik Obazite de taktırdım İstanbul avrupa yakasındaSiz nerde taktırdınız?
Peki nasılsınız suan ne kdr süre oldu verebıldınız mı kg?Klinik Obazite de taktırdım İstanbul avrupa yakasında
Şuan 1.5 ay oldu ilk ay 14 kilo verdim şuan kaç bilmiyorum tartılmadım henüz. 103 ile başladım 88 im en son tartıldığımdaPeki nasılsınız suan ne kdr süre oldu verebıldınız mı kg?
Nerde yaptırdınız acaba?13.500 TL tuttu
Nerde yaptırdınız acaba?
Siz yaptrdınız mı acabaNerde yaptırdınız acaba?
Özelden yazdımNerde yaptırdınız acaba?
Ben 2. Aydan verim alamadım diyebilirim şuan 3. Aya girdim. Sanki balon yokmuş gibi sende demi öyle şuanSon kilo verme durumları nasıl kızlar yazalım. Ben 87 ile başladım 3 ayda 10 kilo verdim. 77 kiloyum. Sizler şu anda ne durumdasınız