• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mide balonu hakkinda yardim

Benim vki 43 düşünün kilomu 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ aslinda ameliyat olabilirdim ama esim istemedi bende tirstim biraz benimde ilk hedef 35 kg inşaallah
bende kilomu üste çıkarıp ameliyat olabilirdim yani 97 ile operasyon oldum bir hafta sonra gel bakalım deseler 102 vs zorlardim yani😅😅😅kesin 100 olurdum da neyse... bende korktum ameliyattan benim için çok sürdürebilir bisey değil çünkü hiç yiyememek. ha dikkat ederim o ayrı ama yiyemiyor olarak değil de yemeyecek dikkat etmek isterim. özetle balon da bize yardımcı olacak insallah. o zaman 35 sizden 35 de benden gitsin. tabbimin denizi geniş biz isteyelim de takdir ondan artık ☺️❣️

haklısınız benim vki de 34.3 muş ki 35 olunca mide ameliyati olabiliyormuş insanlar. bende fenalardayım dedim ve işleme karar verdim iyiki de verdim. insallah 30 kg hedefime 6 veya 7 ayda ulaşmak istiyorum ama asıl hedefim 35 kg vermek. çok zor biliyorum ama deneyeceğim. şimdiden yanaklarım gitti çok şükür. balon bana etki edecek beni motive edecek inşallah. buna inanmak istiyorum
İnşallah. Bu motivasyonla gidersen başarabilirsin. Zor gerçekten ama imkansız değil. Uzun bir süre sabretmek gerekiyor. Bu sabrı balon bize öğretiyor aslinda🤣🤣

hep diyorum normal insanlar 7 ayda vs ya da 6 ayda iste neyse diyet ve sporla 30 35 kg veriyorlar. şaşkınlık içinde izliyorum onları. iradelerine hayranım. aslında bende çok iradeli bir insanım ama takılıyor benim kilom ve çok zor gidiyor. takılınca hop bakıyorum yemişim. benim kilo verebilmem için sıfır kaçamakla gitmem lazım yoksa kilo gitmiyor bende. balonum takıldığından beri 1 doğum günü ve 1 gün atlattım ki 10 gün daha yeni oldu. hayatımda biraz hızlı. toplanmalar, gitmeler, gelmeler vs vs. bu ikisine de katılmadım. gidip yesen olmuyor ki yiyemezdim o ayrı da. rahatsızım dedim mecbur. önünde süreç uzun, bizde toplanmalar bitmez ama dikkat edicem mecbur. hem emeğim, hem balonun eziiyeti, hem nerdeyse 2 aylık maaşı balona vermiş olmam vs vs vs. hepimize bolca irade, sabır ve patır patır akıp giden kilolar diliyorum
Amin inşallah. Etkinlikler kutlamalar hiç bitmez ben katılıyorum ve yemiyorum. Yiyebileceğim birşey varsa az miktarda yiyorum o kadar. Diyettemisin dediklerinde evet diyorum. Bencede aynu şey vardı kilo takiliyordu ve bu motivasyonumu çok bozuyordu. Balonda istemsizde olsa irade korunuyor.

Ben sütle karistiriyoeum. Ama aromali benimki. Dün hic icmedim. Protein cok az aldim. Vitaminler aliyormusunuz sizler. Hangilerini aliyorsununuz

Ben sütle karistiriyoeum. Ama aromali benimki. Dün hic icmedim. Protein cok az aldim. Vitaminler aliyormusunuz sizler. Hangilerini aliyorsununuz
ben her sabah bir haşlanmış yumurta bir dilim süzme peynir ve azcık zeytin ezmesini iyice çatalla ezip kahvaltı yapıyorum. öğlen veya akşam yemeğinde de 60 gram protein ve yanında 3 4 kaşık yogurt tüketiyorum. yeterince protein alıyor olmalıyım 😬

ben her sabah bir haşlanmış yumurta bir dilim süzme peynir ve azcık zeytin ezmesini iyice çatalla ezip kahvaltı yapıyorum. öğlen veya akşam yemeğinde de 60 gram protein ve yanında 3 4 kaşık yogurt tüketiyorum. yeterince protein alıyor olmalıyım 😬
Evet iyi gercekten. Bende yükseltmem lazim tekrar. Haslanmis yumurta bende rahat yiyebiliyorum. Saf Proteinmi kullaniyorsun

Benimkide aromalı laktozsuz ve normal süt ile denedim hem tadı değişik geldi hemde süt çok rahatsız etti beni(karnim gurul gurul) ayran ile denedim tadı çok kötü oldu🤣🤣

Sizin protein almaniz iyiymiş bende 19 20 gramlarda kalıyordum. Haşlanmış yumurta yiyorum genelde oglen ve akşam duruma göre çorba yada et/tavuk/balık. Ama herzaman düzenli olmuyor yada iş yerindeyken eksiğim çok oluyor.🙈🙈

Benimki aromali oldugu icin öyle shake gibi iciyorum. Ama bendede düsük biraz bosladim. Bugün bitane shake var, oda proteindir vitamindir bir ögünnolarak geciyor, ondan 200 ml veya 250 ml ictim
Peki 200 ml hepsini icebiliyo musunuz. Ben 200 ml süte ekledim ama gün içinde Yusuf yudum gece ye kadr zor bitirdim🙈🙈🤣🤣

Peki 200 ml hepsini icebiliyo musunuz. Ben 200 ml süte ekledim ama gün içinde Yusuf yudum gece ye kadr zor bitirdim🙈🙈🤣🤣
Tabiki ayni anda icemiyorum ama 200 bitiremedim. Sanirim 150 bitti. Yudum yudum iciyorum. Yaklasik bir saate sanirim. Sanirim uzun spre bisey yiyemem 😂 cok doydum tikandim yani. Ya karpuz peynir yiyebilirmiyiz acaba. Aksam yemek istiyorum. Mide alirmi diye düsünüyorum. Canim fena halde karpuz cekiyor

Tabiki ayni anda icemiyorum ama 200 bitiremedim. Sanirim 150 bitti. Yudum yudum iciyorum. Yaklasik bir saate sanirim. Sanirim uzun spre bisey yiyemem 😂 cok doydum tikandim yani. Ya karpuz peynir yiyebilirmiyiz acaba. Aksam yemek istiyorum. Mide alirmi diye düsünüyorum. Canim fena halde karpuz cekiyor
bana karpuz yasaklı meyve dendi

Back