Merhaba bende 22 martta taktırdım nasıl gidiyor acaba kaç kilo ile taktirdiniz şu an kaç verdiniz kendinizi masil hissediyorsunuzMerhabalar durumunuz nasıl? Ben de yeni mide balonu taktirdim 3. Gun bugun
Ben Ankara'da Geçen yıl ekim sonunda 8500 e taktırdım. 1500'de çıkartma ücreti var dendi onu vereceğim çıkartıklarında. Bankadan taksit yaptırdığım için bana daha pahalıya patladı. Önermiyorum pek okursunuz yazdıklarımı :) Bu yıl dolar kuru arttığı için fiyatları biraz daha artmıştır diye düşünüyorum. Ön görüşmelere gidin isterseniz zaten onlara ücret almıyorlar.Allahını seven bir hangi doktorda kaça yaptırdığını söylesin öngörüşme olmadan kimse fiyat sötlemiyor hiçbir doktor bende kapı kapı dolaşıp fiyat alamıyorum
80-81civarıydım şimdi 72lerdeyim alıp veriyorum 1-2. Şu an hiç balon yok gibi bende pek işe yaramadı yani boşa para verdim. Uzun uzun açıkladım yukarda bakarsınız :)Merhaba bende 22 martta taktırdım nasıl gidiyor acaba kaç kilo ile taktirdiniz şu an kaç verdiniz kendinizi masil hissediyorsunuz
Ah hislerime tercüman olmuşsunuz.derdimiz açlık olsa dermanı çok.tek dert duygusal ben de doğumdan sonra böyle oldum ne yapacağımı bilemiyorum. psikoloğunda fayda olacağına inanmıyorum.denemediğim şey kalmadı krizsiz bir akşamım bile yok.nereye kadar böyle devam eder bilemiyorum.belki de kınadığımı yaşıyorumdur. nasıl insanlar kendini tutamaz nasıl böyle kilolu kalırlar demişliğim vardır.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Dün toz zencefil zerdaçal yoğurda koyup yedim epey kesti ama kalıcı bir çözüm değil tabiMerhaba. 2009 dan beri çok fazla paylaşım yapıyorum burada ama kullanıcı adımı bulamadığım için yeniden üye oldum. Söylemek istediğim, yıllardır 2009 senesinden beri diyet + diyetisyen + spor+ilaç her türlü saçma sapan diyet aklınıza ne gelirse denedim. Geçen sene aralıklı oruç + fonksiyonel beslenme ile hayatımda ilk kez 20 kg verdim, sonrasında yine sapıttım ve 10 kg geri aldım. Ben mide balonunu aralıklı oruç ve fonksiyonel beslenmeye yardımcı olabileceği düşüncesi ile yaptırdım. 1 senelik yaptırdım 21500 tl ödedim. ilk 4 gün her gün balonu çıkartırma düşüncesi ile, hastanede ağrıdan ağlayarak serumlar ve ağrı kesicilerle ve kusarak geçti. Sonrasında 2 hafta iyiydi çünkü yiyemiyordum.. bu sürede kilo verdim evet, ama normalde de bu şekilde yemediğinizde veriyorsunuz zaten.
sonrasında herşey eskiye döndü, çünkü yemek yemek için aç olmama gerek yok, mide çeperini hissedene kadar yedim. şu anda balonu taktırdığım kilodan fazlayım, çünkü aç olduğum için değil duygusal yeme problemim olduğu için yiyorum.
350 cc şişirdiler sadece ilk seferde, 1 ay sonra gidip tekrar şişirteceğim bakalım ne olacak.
Kesinlikle, tavsiye ETMIYORUM. Hipnoz a gidin, yeme bozukluğu için terapi alın, bilinçalti temizliği yaptırın vs iştah kontrolü için ama bu çok saçma, tabii ki yeme bozukluğu olanlar için, ki genelimiz de öyle zaten aç olduğumuz için yemiyoruz, ya da tok olsak da yiyoruz.
Insanlar 90 kilo veriyorlar, sadece diyet ve yürüyüş ile, önemli olan kafa yapısını değiştirmek.
Bu arada, türkiyede olan olmayan zayıflama hapları, her türlü farklı detox türevleri, piyasadaki bütün popüler diyetler tarafımdan denenmiştir. Kafa yapımı değiştirmediğim sürece olmuyor.
Boşuna para vermeyin, onun yerine size hangi gıdalar iyi gelmiyor onları öğrenmek için para harcayın... banatüm süt ürünleri+gluten+baklagiller dokunuyormuş mesela, onları kestiğimde kilo veriyorum, ama o zaman da hayatın tadı kalmıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?