Mıçmıç ev hanımları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi hanımefendi nin dediği gibi ilişkileri kimse çekmiyor yıllardır tskdayim eşim de gayet rütbeli kimsenin iş dışı ilişkilerini çekmedik çeken de görmedim.. Ama eskilerden biz de dinledik kadınlar kendi aralarinda rütbecilik oynarmış:)

Onlar 1960 larda kaldı siz epey geriden geliyorsunuz galiba. Yıllardır bu camiadayim hiç öyle durumlar yok artık.
Kesinlikle, zaten hadi olsa eşim bilmicekmiydi adam işin içinde yıllardır

Kesinlikle, zaten hadi olsa eşim bilmicekmiydi adam işin içinde yıllardır
Çok kendinden emin yazmış bu nerenin ordusu diye okudum:) yıllardır bir sürü tayin yeri bir sürü rütbe gördüm şaka gibi biri bana kültablasi fırlatacak yok ya:)) sonra okudukça anladım eskiyi anlatıyor galiba babası asker

Bende bi şaşırdım, olması durumunda da tavrımız değişmezdi gerçi benim de eşimin de

Valla bahsettiğiniz 1960 larda annem doğdu
Ben geçtiğimiz 10 15 seneden bahsediyorum ki hala görevde birçok tanıdığımız, eş dostla da görüşürüz, elbet resepsiyon var.
Siz davet edilmiyor olabilirsiniz

Davet edilmiyorsak inanın üzülmeyiz zira protokol delisi değiliz evimizdeki keyif bize yeter kimsenin egosunu tatmin etmekle mükellef değiliz. Kültablasi atıldığına sesini çıkartmayanlar daha uygun olur o resepsiyonlara.

Konu sahibi sacmalamis, kendi kabugundan cikmamis biri gider asker esi olursa gelir kendince boyle etrafindakileri kucumseyerek eglenir.
Babam emekli albay esim suan yarbay, ben bu konu sahibinin deli sacmasi soylemlerine hic ama hic sahit olmadim.
34 yasindayim, onlarca il gezdim, doguda insanlar kenetlenir hanimefendi, micmiclik degildir bu.. buyuk sehirde ise senin yuzune kimse bakmaz, herkes kendi hayatiyla ugrasir.
Eger yolunuz Elbistan, Bitlis, tunceli gibi yerlere duserse ortak noktanizin oldugu insanlarla kaynasmak icin takla bile atarsiniz ama su msjdan sonra dilerim dilediginiz gibi yalniz kalirsiniz, iliklerinizde gurbeti arkadas aile ozlemini hissederseniz, esiniz nobetteyken yureginiz agzinizda kapinin arkasinda sabahlarsaniz, o camur atilan kisir gunlerinin mic mic asker eslerinin degerini anlarsiniz.

Allah tan umurunuzda değilmiş, o yüzden konu açtınız demek ki.
Görüşmüyorsanız görüşmeyin, söylediklerini niye bu kadar dert ettiniz, umursamadığınız insanların.

Anaaam aynı ben valla. Çok samimi olduklarımla giderim gelirler o da nadirdir ama. 3 gün de tanıdığım insanlar benden bunu bekliyorlar deli oluyorum. Zaten konuşmayı seven biri değilim ne paylaştıkta 3 günde ne konuşalım..!

İnsanları küçümsememek lazım. Beni zorlamadıkları sürece kimsenin yaptığı beni ilgilendirmez kısır gününe gidiyorlarmış altın gününe gidiyorlarmış banane. Onlar da yalnızlığını öyle gideriyor demek ki.

İnsanın insana ihtiyacı vardır bu kadar. Önemli kardeşim insan ilişkisi, başına bir hal geldiğinde gideceğin ilk kişi komşu. Bir acaipleşti toplumumuz, yolda ölsen kalsan bir bardak su vermeyen Avrupalı toplumlara dönüşmeyiz umarım.

Benim düştü emin olun atmadım.. İnsanları darlamayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…