Kullanıyoruz bunu yeni başladık zaten etkisini bilemiyorum o yüzden. Tok karnına günde bir öğün alıyoruzKızlar marincap omega3 kullanan var mı
Aldık ama nasıl kullanılacak memnun musunuz?
Kargoyu beklemek istemedim eczaneden aldım araştırmadan
Sabah akşam farkediyor muKullanıyoruz bunu yeni başladık zaten etkisini bilemiyorum o yüzden. Tok karnına günde bir öğün alıyoruz
Ben kullaniyorum canmmm gayet guzellKızlar marincap omega3 kullanan var mı
Aldık ama nasıl kullanılacak memnun musunuz?
Kargoyu beklemek istemedim eczaneden aldım araştırmadan
Koku yok o yuzden rahatlikla kullanabilirsin biz bir kutu bitirdik bile yenisini alicam midede sorunda yapmiyir aksamlari tok karnina 2 tane yutyn demisti eczaci bizeSabah akşam farkediyor mu
Bide ağızda kötü bi tat bırakıyor mu
Ona göre yutup uyumayı düşünüyorum
Eşim de okudu propektüsü 3 tane yazıyorKoku yok o yuzden rahatlikla kullanabilirsin biz bir kutu bitirdik bile yenisini alicam midede sorunda yapmiyir aksamlari tok karnina 2 tane yutyn demisti eczaci bize
Ahaha olsunn 2 alin siz yine etkisi olsunEşim de okudu propektüsü 3 tane yazıyor
Bende çok bilmiş gibi hayır 1 tane yutcaz dedim
Ben oldum 2 doz biontech canımKızlar aşı oldunuz mu?
Ben de 2 doz oldumKızlar aşı oldunuz mu?
Evett 2 doz olduk canmKızlar aşı oldunuz mu?
Eşim zaten hiç takviye almayı sevmezAhaha olsunn 2 alin siz yine etkisi olsun
Öyle canım bende karışımı yaptım d vitaminide kendim kullanıyorumOyle gercekden gun gectikce artiyor fiyatlar ama yine de pahalı ayri ayri daha ucuza topluyorsun folat haric hepsini yaptik biz bu ay
Ne zaman oldun canım?Ben oldum 2 doz biontech canım
Tadını hissetmiyorumSabah akşam farkediyor mu
Bide ağızda kötü bi tat bırakıyor mu
Ona göre yutup uyumayı düşünüyorum
Peki sen kaç tane içiyorsunTadını hissetmiyorum
Valla bunu yeni duydum :) ilkini tam hatırlayamadım ama ikincisini ekimde oldum canımKaç ay önce oldunuz peki? Aşı sonrası da hamile kalanlar olmuş ama bende etki etmedi
Biontech sonrası hamilelik topicleri bile var canımValla bunu yeni duydum :) ilkini tam hatırlayamadım ama ikincisini ekimde oldum canım