• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MFK Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa sende mi yurt dışındasın bende karışıma içim gidiyor ama elden birşey gelmiyor 🥲 yaa belki hamişsindir bekle bakalım.Olmasa bile yeniden devamm edicez canım hayırlısı olsunn inşAllah 😍🤲🏻

Ay sorma yaa alamıyoruz🙆🏻‍♀️🥲 inşallah öyleyimdir canım aşı oldum biontech oda etkılıyormuş ama hayırlısı artık ☺️

Arkadaşlar yeni keşfettiğim MFK yönetmini sizinle de paylaşmak istedim. Doktor Mehmet Fatih Karslı tarafından bulunan doğal gebe kalma yönetmidir. instagram sayfası docdrmfk burdan olumlu dönüşler ve merak ettiğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz ayrıca youtubeda da anlatmış oldugu yayını var ben açıklayıcı şekilde amlatmaya çalışacağım.

ADET OLUYORSANIZ EŞİNİZDE SPERM VARSA YONTEMİ UYGULAYABİLİRSİNİZ. Hatta hoca geçen yayınında "nefes alıyorsanız yeterli" demişti :KK48:
İlk basamak hocaya mektup yazmak.
*Adet döngüsü 35gun ve alti olacak.
*İlk ilişki günü adetin 7. günü ise 3-2-3-2 gün aralıklarla ilişki, 8. günü ise 3-4-3 gün aralıkla iliski.
*Pcos varsa 21.gun mutlaka ilişki.
*Hocanin tavsiye ettigi arı sütü karışımından eşler her gun 2 tatlı kaşığı kullanacak.
*Her gün 5 damla kadar D vitamini.
*Her gün 1 tabak yesil yapraklı sebze
*Egzersiz yapılacak her gün en az 5000 adım.
*Omega 3 alınacak.
*Her gün gülecez 😊
Atladığım bişey varsa hoca her akşam canlı yayında anlatıyor katılıp dinleyebilirsiniz 🙏🏻

Umutsuzluğa yer yok arkadaşlar hepimizin bebişleri olacak inşallah...

Hocanın mektup adresi sayfasında var ama üşenirim diyorsanız sizin için ben buraya yazacağım yine de :KK52:
Doç Dr Mehmet Fatih Karslı
Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek bina: Altınçay Mah. Mehmet Kafadar Cad.
No:53-3100 ANTAKYA/HATAY
Bu da benden olsun bende kanamam bitince başlayacağım inşallah kimyasal oldu bu ay yani mfk hocanın dediği gibi yaz yağmuru geçirdim

Eklentiler

• Screenshot_20211116-090330_Instagram.jpg
    Screenshot_20211116-090330_Instagram.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 428
Günaydın kizlarr ben de doktora gitmistim geçenlerde benim doktorum da eşime de bana da omega3 b12 dvit verdi kullanıyoruz karışımı alamadım bu ayki bütçeden dolayı hsg de çekildim dun çünkü ama evde kendimiz bal polen propolis yiyoruz lekeleme var hsg sonrası döngümün 9. Günü yarına lekeler de biterse başlayacağım değerlendirmeyr

Birisi adetim 3 gün sürüyor ne zaman baslamaliyim die yazmış doktor da 8.gun die paylaşımda bulunmuştu hikayesinde.en erken yumurtlama 8. Gün olduğu için sanırım.ama isterseniz doktora mesaj olarak yazın cevap veriyor demişti bikac kişi yazınca

bende test almistim orda yumurtlama olduğu gün bana daha olmamış devam et demişti ama ben o zaman yumurtlamistim.bide üst üste 3 gün ilişki öneriyor bu da insanı gerçekten geriyor ve zoraki bı hale getiriyor.3 gün adam sebil mi ya🤣 sürekli fışlatsın

Kızlar marincap omega3 kullanan var mı
Aldık ama nasıl kullanılacak memnun musunuz?
Kargoyu beklemek istemedim eczaneden aldım araştırmadan👀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back