Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine acele ettim ve pişman oldum artık bu son. Adet oldum inanilir gibi değil bu testler yaMfk hocayı dinle regl geçsin öyle yap canım gereksiz strese giriyoruz hiç gerek yok
Aynen resmen mfk terapi yani bende izledim yayını canım :)Yayın en baştan izlendi genel hep aynı şeyler ama son eklenen ürünle ilgili konuştu içerğine emin olun dedi.O yayına giriş olunca bütün olmayacak düşünceler uçuyor vallaa
Nasıl yani ya bu testlerde adet zamanı hiç pozitifi görmemiştim emin misin adet olduğuna yerleşme olmasınYine acele ettim ve pişman oldum artık bu son. Adet oldum inanilir gibi değil bu testler ya
GünaydınGünaydınnn
Yok canim bayağı adet ve ben bunu ikinci kere yaşıyorum. Az önce kan verdim kimyasal filansa bileyim diye ona gore doktora gidicem :/Nasıl yani ya bu testlerde adet zamanı hiç pozitifi görmemiştim emin misin adet olduğuna yerleşme olmasın
Kan vermekle iyi yapmışsın canım ama kafana takma lütfenYok canim bayağı adet ve ben bunu ikinci kere yaşıyorum. Az önce kan verdim kimyasal filansa bileyim diye ona gore doktora gidicem :/
Sinirlerim harap oldu cidden artık dusunmemem lazım sanirim bir süre ara vericem bu mevzuyaKan vermekle iyi yapmışsın canım ama kafana takma lütfen
Yaa sende mi yurt dışındasın bende karışıma içim gidiyor ama elden birşey gelmiyor yaa belki hamişsindir bekle bakalım.Olmasa bile yeniden devamm edicez canım hayırlısı olsunn inşAllah
Akışına bırak canım birdaha da günün geçmeden test yapmaSinirlerim harap oldu cidden artık dusunmemem lazım sanirim bir süre ara vericem bu mevzuya
Aynen zaten bu testler bana göre değilmiş anladimAkışına bırak canım birdaha da günün geçmeden test yapma
Bu da benden olsun bende kanamam bitince başlayacağım inşallah kimyasal oldu bu ay yani mfk hocanın dediği gibi yaz yağmuru geçirdimArkadaşlar yeni keşfettiğim MFK yönetmini sizinle de paylaşmak istedim. Doktor Mehmet Fatih Karslı tarafından bulunan doğal gebe kalma yönetmidir. instagram sayfası docdrmfk burdan olumlu dönüşler ve merak ettiğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz ayrıca youtubeda da anlatmış oldugu yayını var ben açıklayıcı şekilde amlatmaya çalışacağım.
ADET OLUYORSANIZ EŞİNİZDE SPERM VARSA YONTEMİ UYGULAYABİLİRSİNİZ. Hatta hoca geçen yayınında "nefes alıyorsanız yeterli" demişti
İlk basamak hocaya mektup yazmak.
*Adet döngüsü 35gun ve alti olacak.
*İlk ilişki günü adetin 7. günü ise 3-2-3-2 gün aralıklarla ilişki, 8. günü ise 3-4-3 gün aralıkla iliski.
*Pcos varsa 21.gun mutlaka ilişki.
*Hocanin tavsiye ettigi arı sütü karışımından eşler her gun 2 tatlı kaşığı kullanacak.
*Her gün 5 damla kadar D vitamini.
*Her gün 1 tabak yesil yapraklı sebze
*Egzersiz yapılacak her gün en az 5000 adım.
*Omega 3 alınacak.
*Her gün gülecez
Atladığım bişey varsa hoca her akşam canlı yayında anlatıyor katılıp dinleyebilirsiniz
Umutsuzluğa yer yok arkadaşlar hepimizin bebişleri olacak inşallah...
Hocanın mektup adresi sayfasında var ama üşenirim diyorsanız sizin için ben buraya yazacağım yine de
Doç Dr Mehmet Fatih Karslı
Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek bina: Altınçay Mah. Mehmet Kafadar Cad.
No:53-3100 ANTAKYA/HATAY
yaz yağmuru kimyasal gebeliğe mi deniyormuş ya ben duymamıştım hiç :)Bu da benden olsun bende kanamam bitince başlayacağım inşallah kimyasal oldu bu ay yani mfk hocanın dediği gibi yaz yağmuru geçirdim
yaz yağmuru kimyasal gebeliğe mi deniyormuş ya ben duymamıştım hiç :)
Doktorun tabiri bu şekilde normalde kimyasal gebelik adı
Merhaba, 7 ve 8 günden bahsediliyor ama diyelim ki 3 veya 4 gün adet olanlar hangi gün başlamalı? Adet bitiminden 8 gün sonra mı?Merhaba siz denediniz mi bende bi kaç gündür denk geldim araştırıyorum bakıyorum da kararsızım