- 17 Nisan 2021
- 322
- 356
Yanlış anlamayın ama bu kadar bilinmeden önce ki 2 3 hafta önceden bahsediyorum fiyatlar çok daha uygundu 2 katına yakın arttırdılarAktardan aldığınız ürünün oranından emin misiniz? Piyasaya göre fiyatlar gayet uygun makul bence. Bu doktor alanında uzman ya diğer kişiler? Ben bilgili olduklarını sanmıyorum.
2 ci doz 1 ay oldu olali sanirim ama benide etkilemedi bu konuda dgruluguna pekde inanmiyorum zatenNe zaman oldun canım?
Benim eşim ben ne dersemm onu yapiyorEşim zaten hiç takviye almayı sevmez
Geçen ay klomen denerken bu ay benim dediğim olsun demiştim yine takviyeye mırın kırın edince bu ay benim dediğim olsun dedim
böyle baktı hani sanki ilk kez söyledin dedi
Öyle canım malesefYanlış anlamayın ama bu kadar bilinmeden önce ki 2 3 hafta önceden bahsediyorum fiyatlar çok daha uygundu 2 katına yakın arttırdılar
Ben varımKızlar az önce telegrama katıldım doktor beyin sizlerdende varmi orada
D vitamini, OMEGA, hangi marka almalıyım?Öyle canım bende karışımı yaptım d vitaminide kendim kullanıyorum
Evet daha güzell olurAslında deneyenler ile ilgili bir tablo yapılsa süper olur. Sanırım topik sahibi çok aktif değil 2 hafta önce girmiş en son topiğe. Hem denediği metot hemde bi rahatsızlığı varsa onları takip edecek şekilde. Böylece daha güzel bilgilenmiş oluruz.
Eğer yapabilen varsa tablo yapsın kızlar ben bilmiyorum yapmayı anlayan varsa bekleriz tablomuzu
Denedim ama çok küçük oluyor tablo olmuyor sildim :)Bende bilmiyorum kii nasil yapılıyor bilen varsa kizceler yapin barii
Ay bende yazdim hemn yaaa olmus gbiydiiDenedim ama çok küçük oluyor tablo olmuyor sildim :)
Ahah bnde birseyler cabaliyorum smdi öğreneceğim