- 26 Temmuz 2021
- 32
- 18
- 34
çok az kalmış inşallah hayırlı haberler alırızAyy benim bat 26 kasim omega +karisim +folik asit +d vitamini mfk gunlerii vr 9 aydir deniyoruzz
Kizlarr oldu galibaa bana yazarsaniz ekleyeyim tek tek
Kullanıcı Adı Bat tarihi Deneme süresi Alınan Takviye Sonuç Orange 26 Kasim 9 ay Folik asit+omega3+mfk karisimi+d vit+ mfk yontemi
Evet bnde baktim 12 sayfa var burasi d ha aktiffKizlar doktor bey diğer topigi sayfasında hikayesinde etiket yapmış.anlasilan bizi sıkı takip ediyorhatta burdan da bikac arkadaş oraya da yazıyoduk ama burası daha aktif
Preseed jel Ben yurtdışındayım kullandım iyi bir kayganlaştırıcı canım onun dışında hiçbir şey olmadı.Türkiyedeki muadili prefertildiMerhaba Aranızda prefertil kullanan var mı kızlar
Evet kime yazicaz anlamadimOrangeee kuzum Kazen beye mesaj yazabilirsin topik için en başta olursa tablo daha iyi olur bence konu sahibi iki haftadır girmiyor ama burası aktif diye bilgi verebilriz
Site yöneticisi Kazen bey ismi canım o yardımcı olur diye biliyorumEvet kime yazicaz anlamadim
Canım ben eczaneden aldım istediğinde direk veriyolarD vitamini, OMEGA, hangi marka almalıyım?
Ben onu bile yapamadım küçük bile olmadıDenedim ama çok küçük oluyor tablo olmuyor sildim :)
İki düşüğüm var 17 aydır deniyorum bat 1 Aralık mfk deniyorumKizlarr oldu galibaa bana yazarsaniz ekleyeyim tek tek
İnşallahKızlar ben 12.günde basladım iliskiye ama genede 3-2-3-2 şeklinde gideceğim. Karısımıda siparis ettim insallah faydasını görürüz
Anladım teşekkür ederim gecikmem oldu da hiç gelecek gibi de değilPreseed jel Ben yurtdışındayım kullandım iyi bir kayganlaştırıcı canım onun dışında hiçbir şey olmadı.Türkiyedeki muadili prefertildi
İnşallahg gebesindir belli olmaz hiç test yaptın miAnladım teşekkür ederim gecikmem oldu da hiç gelecek gibi de değil
Yazdım smdi canm cvp bekliyorumSite yöneticisi Kazen bey ismi canım o yardımcı olur diye biliyorum