- 18 Kasım 2019
- 5.146
- 4.880
Katılıyorum bende bir aydır her attığını dinledim her yazdığını okudum yamuk çırak falan demedi en sonki canlı yayında adam o yamuksa bende çok çirkinim tipe bak maymun gibi dedi kendinden için mfk çok doğal samimi. Ebru şuan mağduru oynuyor gözyaşları müşteri kaybetme korkusundan. Banada mesaj attığımda 3 gün sonra baktı ve iki sene öncesi yok çocuğum hasta yok bilmem ne. Çocuğu hasta olabilir tabiki evladıyla ilgilenmeli ama bu işi yapıyorsan profesyonel şekilde yapmalısın yerine bakabilecek biri olmalı muhakkak. Rızkından para arttırıp test alan yüzlerce kişi o ay o mesajına bakamadı diye değerlendirmedi günleri yada yanlış değerlendirme yaptı belki parası umudu boşa gidiyor yazık değil mi o insanlara. Kendi testi dışında sadece eczaneden olanlara bakıyorum diyor ama sallamadan kısa cevaplar veriyor. Bir doktor edaları bilmişlikler.. bizim gibi annelik hasreti çekenleri sömürüyorlar. Adamada demedikleri kalmadı yok kadına şiddetmiş yok tacizmiş! Tank olayınıda yanlış yerlere çektiler tehtid dediler. Gerçekten yazıklar olsun onlara kaptırdığımız parayaEbru hanımdan 1 defa test aldım ve bir daha da almayacağım dedim. İlgili evet ama çok geç cevap yazıyor. Ve tüm samimiyetimle ona yazıp durumumu anlatmama rağmen mesajı beğenip geçti kaç defa! Bu olayların da tamamen kendini mağdur gösterme olduğunu düşünüyorum. Daha bu haftadan itibaren mfkyı denemeye başladık ama neredeyse 1 aydır hocayı takip ediyorum. Ebru'nun dediği gibi stlrylerde etiketlendi veya yamuk eczacı çırağı falan da demedi tamamen uyduruyor. 1 aylık süreden önceyse onu bilemem ama zaten bu olaylar geçen haftadan itibaren başladı. Esra Ezmeci egosuna yediremedi. Ebru ve Cinsiyet belirlemede de belli bir düşüş yaşandı çünkü Mehmet Hoca aşırı derecede haklı ovulasyon stres yapıyor, resmen yumurtlayacağım varsa yumurtlayamadimNeyse ben kısaca MFK tankına güveniyorum Hakkimizda hayırlısı olsun
aynen öyle o kadar üzülüyorum ki! Gerçekten ama gerçekten Mehmet Hocayı takip etmeye başladığımdan beri inanılmaz rahatladım. İçim rahatladı, inancım da tam şuan. Olursa vesilesi Mehmet Hoca olur inşallah. En son storylerde de Ebru Hanım demiş ya, folik asite Folat aynı diye ajsjshs Adam boşuna mı diyor folat alın ama bulamazsanız folik asit de olur diye... İşi çok ayrı yere çektiler. O da gülerek yayın açmışKatılıyorum bende bir aydır her attığını dinledim her yazdığını okudum yamuk çırak falan demedi en sonki canlı yayında adam o yamuksa bende çok çirkinim tipe bak maymun gibi dedi kendinden için mfk çok doğal samimi. Ebru şuan mağduru oynuyor gözyaşları müşteri kaybetme korkusundan. Banada mesaj attığımda 3 gün sonra baktı ve iki sene öncesi yok çocuğum hasta yok bilmem ne. Çocuğu hasta olabilir tabiki evladıyla ilgilenmeli ama bu işi yapıyorsan profesyonel şekilde yapmalısın yerine bakabilecek biri olmalı muhakkak. Rızkından para arttırıp test alan yüzlerce kişi o ay o mesajına bakamadı diye değerlendirmedi günleri yada yanlış değerlendirme yaptı belki parası umudu boşa gidiyor yazık değil mi o insanlara. Kendi testi dışında sadece eczaneden olanlara bakıyorum diyor ama sallamadan kısa cevaplar veriyor. Bir doktor edaları bilmişlikler.. bizim gibi annelik hasreti çekenleri sömürüyorlar. Adamada demedikleri kalmadı yok kadına şiddetmiş yok tacizmiş! Tank olayınıda yanlış yerlere çektiler tehtid dediler. Gerçekten yazıklar olsun onlara kaptırdığımız paraya
bazen gelmeye devam ediyor bazen gelmiyor ama yumurtlama akıntısı olarak düşündün sanırım senKızlar ilişki sonrası diğer gün meni akıntısı devam ettiğinde şeffaf ve uzun akıntı olarak mi geliyor
Evet canım yumurtlama akıntısı gibi mi geliyor onu merak ettimbazen gelmeye devam ediyor bazen gelmiyor ama yumurtlama akıntısı olarak düşündün sanırım sen
Evet kuzum bnde denk geldim bir kackere geliyor yumurtlama günündeysen yumurtlama akintisida olabilir tabikiKızlar ilişki sonrası diğer gün meni akıntısı devam ettiğinde şeffaf ve uzun akıntı olarak mi geliyor
Evet canım çok değişiyor değerler bakalım nasip artık, belki dediğin gibi canım bir mucize olur hiç gerek kalmaz tüp bebeğeO da hamile kalmak için kullanılan b vitamini takviyesi niye olmasın.1,5 yıldır hamile kalamayan bi arkadaşım aşılamasının tutmadığı öğrendiği gün amh sınınde 0,8 olduğunu öğrenmişti.Yıkıldı başka çözüm yolları ve iyi bi doktor arayışına girmişti ki hamile olduğunu öğrendinasıl yaptınız diyorum o bile bilmiyor eşi biz bunu hangi ara yaptık diyormuş ovulasyon falan takip etmemiş .Biz elimizden geleni yapıyoruz inş o çift çizgiyi bir gün görürüz.Benim de eşimin değerleri sürekli değişiyor aynı zamanda keçi boynuzu kürü deneyeceğiz.İleri hız %55 falandı aşılama günü %18 çıktı.Doktor sperm kalitesi için 3-4 günde bir ilişki önerdi bakalım artık
Yok hayır 2 gun var yumurtlamanin 12-13. gunu diye tahmin ediyorumCanim regl gunun gecti mi
Canim 2 gun sonra bidaha bi tekrarla insaAllah hep pozitiif gorursunYok hayır 2 gun var yumurtlamanin 12-13. gunu diye tahmin ediyorum
Yaa cok tatlisin tesekkur ederimm bu duaya cok ihtiyacim vardi, tekrarlicam insallah öyle olurCanim 2 gun sonra bidaha bi tekrarla insaAllah hep pozitiif gorursun
Bende kaçırdım yasak elma izledimKızlar ben bu son canlı yayını kaçırdım hoca ekstra bir şey dedi mi yeni önerdiği ürünler ile ilgili ne dedi ben kaçırdım
Mfk hocayı dinle regl geçsin öyle yap canım gereksiz strese giriyoruz hiç gerek yokYok hayır 2 gun var yumurtlamanin 12-13. gunu diye tahmin ediyorum
Ahh bende bende bir gun o haberleri bende verecek miyim derken sanki ordaan mfk hoca tabikide güven vereceksin diyorKızlar mfk sayfasına baktıkça hamile kalanları gördükçe umut ediyorum hoca da çok motive ediyor olacak diye sizlerde lütfen arada yazın birbirimize arkadaş olalım ve inşallah hepimiz hocamızn vesilesiyle Rabbimin izniyle hamile kalalım herkes paylaşsın birbirimize umut olalım
Yaa sende mi yurt dışındasın bende karışıma içim gidiyor ama elden birşey gelmiyorYaaa mfk görunce cok mutlu oldum ben hocamızı ılk gunden beri takıpteyım ve kendisini cok seviyorum cok pozitif bence ve yurtdısında oldugum ıcın karısımı almadım ama gecen ay eşimle denedik mfkyı ve 19 kasımda adet olmam gerekırken olmadım bugun test yaptım negatif ayrıca endometrosiz hastasıyımNeden böyle olduguna dair bir fikrimde yok suan için cunku adet olucakmısım gibi belirtlerm var ama halaaa olamadım bakalım beklemekten baska sansım yok