Gebeliğe Hazırlık MFK Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aktardan aldığınız ürünün oranından emin misiniz? Piyasaya göre fiyatlar gayet uygun makul bence. Bu doktor alanında uzman ya diğer kişiler? Ben bilgili olduklarını sanmıyorum.
Yanlış anlamayın ama bu kadar bilinmeden önce ki 2 3 hafta önceden bahsediyorum fiyatlar çok daha uygundu 2 katına yakın arttırdılar :KK43:

Eşim zaten hiç takviye almayı sevmez
Geçen ay klomen denerken bu ay benim dediğim olsun demiştim yine takviyeye mırın kırın edince bu ay benim dediğim olsun dedim
:işsiz:böyle baktı hani sanki ilk kez söyledin dedi😂
Benim eşim ben ne dersemm onu yapiyor 😀😀o yüzden rahatim ama artik hergün ictigimiz icin ilaclari bana o attigin emoji gbi bakıyor ahahah 😒😁🥰

Aslında deneyenler ile ilgili bir tablo yapılsa süper olur. Sanırım topik sahibi çok aktif değil 2 hafta önce girmiş en son topiğe. Hem denediği metot hemde bi rahatsızlığı varsa onları takip edecek şekilde. Böylece daha güzel bilgilenmiş oluruz.

Aslında deneyenler ile ilgili bir tablo yapılsa süper olur. Sanırım topik sahibi çok aktif değil 2 hafta önce girmiş en son topiğe. Hem denediği metot hemde bi rahatsızlığı varsa onları takip edecek şekilde. Böylece daha güzel bilgilenmiş oluruz.
Evet daha güzell olur

Ayy benim bat 26 kasim omega +karisim +folik asit +d vitamini mfk gunlerii vr 9 aydir deniyoruzz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X