Gebeliğe Hazırlık MFK Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vay be saglikli yasamak ve haftalik duzenli cinsel ilişkinin patentini mi almis doktor bey:) saka bi yana sanirim stresi azaltip akışta kalmayı taysiye ediyor her doktor gibi. Bu yönüyle katiliyorum. Ovülasyon testlerini bırakıp haftada 3 kez iliski denedigimde ben de hamile kalmistim. D vitamini zeten devamli aliyorum. Omega 3 ü de ceviz ve balıktan almaya calisiyorum. D vitaminin emilimi k vitaminine bagli o yuzden yesillikle tuketmek de cok faydalı. Benim gebeligim devam etmedi malesef. Suan tekrar deniyoruz pco iken yeni yeni duzenli adet görmeye basladim hamdolsun. Tekrar testleri kenara birakip duzenli iliski ve kafa rahatligina devam edicem.

Hadi yao zaman günleri şaşmamak mi lazım ki uf sanki bu da stresli gün ayarlama ile ugrasicazha 3 gün önce.oldu ha sonra oldu kaçti mi yakaladik mi derken kafayı yemezsek.iyi

Benim bu sürecin tee başında keşfettigim bir sayfa var dogadansifaya ismi instada. Sirkelerimi hayit suyumu ne bilim erkek seti kadin seti seklinde paketleri var onlari hep ordan aliorm aşırı da memnun kalıyorum. Şimdi de alıç sirkesini istedim bide onu deneyelim bakalim. Bide kızlar aranizda hasimato hipotiroidi olan var mi? Değerlerinizi kontrol altinda tutabilior musunuz?

Ben de var canim ama basindan beri hormonlarim hep normal seyirde hic ilac gerekli gorulmedi selenyum kullanmani oneririm prof. Yesim erbili takip edebilirsin

Ben de var canim ama basindan beri hormonlarim hep normal seyirde hic ilac gerekli gorulmedi selenyum kullanmani oneririm prof. Yesim erbili takip edebilirsin
Çok teşekkürler mutlaka takip ederim. Ya aslında benimki de kontrol altindaydi ama yeni histereskopi oldum ve şuan hormon ilaci aliorm onun etkisiyle tekrar 4.90a çıkmış en son 1.90 di

Çok teşekkürler mutlaka takip ederim. Ya aslında benimki de kontrol altindaydi ama yeni histereskopi oldum ve şuan hormon ilaci aliorm onun etkisiyle tekrar 4.90a çıkmış en son 1.90 di
Benim antitpo anti troglobulin falan selenyum sayesinde 50 lere 30 lara dustu cilt kurulugum sac dokulmem falan azaldi ara vermistim simdi tekrar basladim

Benim antitpo anti troglobulin falan selenyum sayesinde 50 lere 30 lara dustu cilt kurulugum sac dokulmem falan azaldi ara vermistim simdi tekrar basladim
Selenyum olarak ne kullaniosun acaba ben ilaç dışında takviye almiorm ama gerekior ilk farkedildiginse tshim 63tu bu kadar düşürmem baya zaman aldi. Hamilelikte de yukseliyormus zaten.

Kızlar hepinize merhaba. Dün doktora gittim yasmin kullanmıştım kistim geçmiş :) şimdi femaraya başladım sonrasında 2 tane çatlatma iğnesi vuracağını söyledi ganol f ve diğerini hatırlamıyorum letupol gibi birşeydi ama bu iğneleri kullanan var mı aranızda ? Mfk ya devam :)

Nasılsınız mfk kuzuları bende bu ay olmadı sanırım hiç belirtim yok sizlerde var mı
Bendee de olmadıı kuzumm o karışım yok mu o karışım burda tüp bebek yolcuğunda önerilen ari sütü bal propolis kapsülü buldum karışım niyetine gelene kadar yola bununla devam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…