- 19 Eylül 2013
- 4.877
- 9.356
Benim de 25 le 27 arasi bekliyorum bakalim hayirlisi olur insaAllah28 kasım canım hayırlısı inşallah
Amin inşallah canım beyin olarak kendimi sıkmıyorum bakalım Allah herşeyin hayırlısını kolayını nasip etsin inşallahBenim de 25 le 27 arasi bekliyorum bakalim hayirlisi olur insaAllah
Canım bu ay tam mı uydun inşallah tutmuşturBenim de 25 le 27 arasi bekliyorum bakalim hayirlisi olur insaAllah
Dvitle karisimi kullandim kuzum 2 gune viter karisim bakalimCanım bu ay tam mı uydun inşallah tutmuştur
Çok kullandım ama pko değilsek çokta işe yaramıyormuş. Boşa para vermeyin çok pahalıPromontil women kullanan var mı kızlar folat içeriği için ben onu aldım pco değilim ama daha kaliteli olması adına yumurtlamanın
Ahh yaaa insallah sifa olur umut olurr ❤Selam kızlar ,1 yıldır hiç gebelik yaşamadım.İlk günler gün aşırı ilişki birazcık daha araştırınca ovulasyon testi ile yumurtlama günleri çatlama günleri ilişki ,o da olmayınca hsg filmi,hormon testi hiçbir şey çıkmayınca ilişki ilişki görev gibi robot gibi ilişkiolmayınca klomenle aşılama olmayınca menopurla iğneli aşılama hepsi başarısız sebepsiz infertelite denildi.Daha ne yapalım anlamadık.Mfk yöntemini de deneyelim dedik.Bal siparişini az önce verdim umarım hepimize umut olur
Amin canım inşAhh yaaa insallah sifa olur umut olurr ❤
Kızlar hocanın önerdiği ilaçlara bakıyorum internette hiçnyok prokpektüsü bile yok eczanede satılırmı biraz fiyatı pahalı geldiAmin canım inş
Kızlar hocanın önerdiği ilaçlara bakıyorum internette hiçnyok prokpektüsü bile yok eczanede satılırmı biraz
Biraz erken olmuş sanki erken gebelik testleri bile en erken 5-6 gün önce tespit ediyor.Birazcık daha sabret inş güzel haberler alırsınKizlar adete 5 kala normal kaset test yaptim merakdan çıkmadı negatifdii karisim +omega + d vit +folik asit ve ben b12 kulanıyorum gunleride degerlndirdik ama 6 9 12 14 17 ve 21 gunleri degerlndirebildik sizce erkn mi bilemiyorum ya
Doktor adetin geçmesini bekleyin diyor canım bekle bakalım inşallah olmuşturKizlar adete 5 kala normal kaset test yaptim merakdan çıkmadı negatifdii karisim +omega + d vit +folik asit ve ben b12 kulanıyorum gunleride degerlndirdik ama 6 9 12 14 17 ve 21 gunleri degerlndirebildik sizce erkn mi bilemiyorum ya
Bende aynen canım öyle düşündüm dedim acaba tek benmi öyle düşünüyorumSadece karışım siparişi verdim canım ben.Farklı markaların vitaminleri alınabilir bence.Ben de d vitamini ve omega vardı gerek duymadım.
Oyle gercekden gun gectikce artiyor fiyatlar ama yine de pahalı ayri ayri daha ucuza topluyorsun folat haric hepsini yaptik biz bu ayValla canım azıcık tuzlu oluyor burda biri yazmışya 2 ay önce aldığımda 140 tl idipopülerkeştikçe zam oluyor bide hiç internette satışıda yok ilaçlar alman markası herhalde