Gebeliğe Hazırlık MFK Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar adete 5 kala normal kaset test yaptim merakdan çıkmadı negatifdii karisim +omega + d vit +folik asit ve ben b12 kulanıyorum gunleride degerlndirdik ama 6 9 12 14 17 ve 21 gunleri degerlndirebildik sizce erkn mi bilemiyorum ya
Kaset testte erken tabiki kaset test regli gecikince çıkar bekleyin bence

Kızlar bende heyecanla bir umutla karışımı sipariş ettim bakalım eşimin değerleri düşük 3 yıldır hamile kalamadım eşimde ilaç kullanıyor. Omega 3 sipariş ettim evde d vit damlam vardı kızlar inositol var bende sizce folik asit yerine onu kullansam olur mu?

O da hamile kalmak için kullanılan b vitamini takviyesi niye olmasın.1,5 yıldır hamile kalamayan bi arkadaşım aşılamasının tutmadığı öğrendiği gün amh sınınde 0,8 olduğunu öğrenmişti.Yıkıldı başka çözüm yolları ve iyi bi doktor arayışına girmişti ki hamile olduğunu öğrendi nasıl yaptınız diyorum o bile bilmiyor eşi biz bunu hangi ara yaptık diyormuş ovulasyon falan takip etmemiş .Biz elimizden geleni yapıyoruz inş o çift çizgiyi bir gün görürüz.Benim de eşimin değerleri sürekli değişiyor aynı zamanda keçi boynuzu kürü deneyeceğiz.İleri hız %55 falandı aşılama günü %18 çıktı.Doktor sperm kalitesi için 3-4 günde bir ilişki önerdi bakalım artık

Valla ortalık karıştı mfk ya karşı ovulasyon testi ve cinsiyet belirleme şikayet etmişler yasal süreç falan başlatılmıştır ben ovulasyon testini 1 kez kullandım şu şekilde memnun kalmadım zaten stres yapıyoruz bide ha yumurtladım yumurtlucam stresi oluyordu.. ha bazı yönleri artı mesela kadın 2-3 ay yapıyor yumurtlama görmüyor bu sefer doktora gitmeye karar veriyor ama sağlıklı biri için bence + bi stres .. mfki daha denemedim ürünleri pahalı oda benim görüşüm herkesin bütçesi farklı...

Ay bende onu diyecektim kızlar siz ne düşünüyorsunuz konu hakkında ben mfk yı haklı buluyorum. Ovulasyon testi satan bir gebenin günlüğü eczacı teknikeri diğer satıcılar zaten belki üniversite mezunu bile değil. Diğer kadın tuzlu sudan bahseden de inandırıcı değil doktorun dediği gibi öyle olsa denize her girenin oğlu olurdu yani koskoca perinatoloji uzmanını dinlemeyip diğerlerini mi dinleyelim yani adam kendini yemiş yutmuş bu alanda tabiki doktoru haklı buluyorum ben

Aynen bende mfk hocamı haklı buluyorum. Tuzlu su ne ya bide bir sürü enerji bilmem ne birşeylerden bahsetmiş ve milyonlarca takipçisi var şok geçirdim.

Aynen bende mfk hocamı haklı buluyorum. Tuzlu su ne ya bide bir sürü enerji bilmem ne birşeylerden bahsetmiş ve milyonlarca takipçisi var şok geçirdim.
Ya onların çoğu belki satın alma takipçidir böyle saçmalıklarla insanların anne olma duygusundan faydalanıp sömürüyorlar. Sözde paraya ihtiyacı yokmuş bilmem ne palaveraa

Ya onların çoğu belki satın alma takipçidir böyle saçmalıklarla insanların anne olma duygusundan faydalanıp sömürüyorlar. Sözde paraya ihtiyacı yokmuş bilmem ne palaveraa
Aynen öyle dış görünüşünden belli paraya düşkünlüğü o kadar bakım kıyafet kolay olmuyor herşey para

kızlar başlığı burası değil biliyorum ama bileniniz var mı ? Pik yapınca ilişki olmayıp bi gün öncesi ve pikten bi gün sonrası oluyor mu o gün pik yaptığı gün olmaması çok mu etkiliyor :/

Hiç yumurtlama testi yapmadığım için bilmiyorum ilgili konuya yazın isterseniz.

Pik olmadan ilişki olması daha iyi sperm kapıda bekliyor oluyor catladigi gibi içeri girer öyle düşün catladiktan sonra da ilişki olmuş o günü iyi değerlendirmis oluyorsunuz

dr mfk ovulasyon yapmayın stres dedi ama ovulasyon testi denilen biey var her doktor da biliyor sadece stres den dolayı gerek görmüyorlar. esra ezmeciyi anlarım mantıksız bulurda bir gebenin günlüğü ebru hanıma neden tepki veriyor. ortada para için yapılan bişey varsa . mfk karışımı kendi dediği yerden alınmasını istiyor . esra ezmeci kitap satışı vs yapıyor. ebru ceylan zorunlu satış yapmıyor yada testleri ücretli yorumlamıyor . netten alınan testlere bile bakıyor . anlamsız geldi bana

Oranlari kendi belirliyor cunku

Oranlari kendi belirliyor cunku
evt ama niyet gerçekten yardım etmek ise oranları söylese bizde burda bi aktara hazırlatsak . ben aktardan aldım kullanıyorum . hocanın dediği yer bütçeme fazla evr gramajları küçük 1 kavanoz 1 ay yetmiyor. bide çift olarak kullanmak gerektiği için. ortalık kızştı iyice

Aktardan aldığınız ürünün oranından emin misiniz? Piyasaya göre fiyatlar gayet uygun makul bence. Bu doktor alanında uzman ya diğer kişiler? Ben bilgili olduklarını sanmıyorum.

Her iki tarafta ticari düşünüyor bence bizler de bi umut alıyoruz.Doktorun bilgileri faydalı yalnız oranı söylemeyip şuradan alın demesi kafamı karıştırmadı değil.Bugün de sperm ile ilgili kürleri paylaşacak onu da sadece şuradan alın oran önemli derse kesin ticari derim

+ 1 katılıyorum .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…