Gebeliğe Hazırlık MFK Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Etiketle beni canım😬
Tatlı kaşığı diyince e ben yicem eşim yicek bide elim boldur benim tepeleme alırım 5 güne biter diye düşündüm
Kavanozun şeklini beğendim ama 🥴
Diğerleri kazulet gibi 😬
Küçük boyu bitince magnolia yapılabilir içine😂
Bende sabah akşam 1 çay kaşığı olarak kullanıyorum. Eşimde tatlı kaşığınçok büyük geliyor bana

Ben ailecek tüketiyorum oğlum var onada yediriyorum çay kaşığıyla iyi geliyor valla :) bende sabak akşam 1 er tatlı kaşığı eşimede sadece akşamları veriyom pek tatlıyla arası yok zar zor yiyor aldım alasa 1 kere yedi :/

Birde tadını baskılamak için alt üst karıştırıyorum öyle daha aZ acılığı oluyor yoksa tadı bi tuhaf oluyor

Etiketle beni canım😬
Tatlı kaşığı diyince e ben yicem eşim yicek bide elim boldur benim tepeleme alırım 5 güne biter diye düşündüm
Kavanozun şeklini beğendim ama 🥴
Diğerleri kazulet gibi 😬
Küçük boyu bitince magnolia yapılabilir içine😂
:KK70: Tamam canım benim ayy benimde aklıma kupta tiramisu gelmişti :KK70:

Hoca alıç sirkesinden bahsetti anlayan var mı ne işe yarıyor ayrıca yeni bir karışım da söyleyeceğim dedi

Ben ailecek tüketiyorum oğlum var onada yediriyorum çay kaşığıyla iyi geliyor valla :) bende sabak akşam 1 er tatlı kaşığı eşimede sadece akşamları veriyom pek tatlıyla arası yok zar zor yiyor aldım alasa 1 kere yedi :/
Oyyy bu erkekler öyle nazlı öyle nazlı 😃

Selam kizlar hepimize bu yolda bol şans ve guzel sonuçlar diliyorum. Biz de üç senedir evliyiz iki senedir çocuk istiyorduk olmadi henüz maalesef. İki tarafli sorun çıktı bizde ikimiz de ameliyat olduk eşim varikosel ben de t rahimden histereskopi ameliyati oldum. Hocamizin hemsehrisiyiz aynı zamanda verdiği karışımı kullanıyoruz ve eşimin sperm sayisinda inanilmaz bir yukselis oldu daha da inandık mfk yontemine şuan rahmin toparlanmasj için iki ay verdi doktor ama biz bu takviyelere basladik umarim yeni yilda mfk gebesi olabiliriz.
Ne kadar guzel insallah hayirli haberler alirsiniz 🤗🤗🤗 bende bu ay deneyecegim aşılamam negatifle sonuclandi reglimin 2. Günündeyim bekliyorummm bende deneyecegim bu ay mfk yi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X