Bende sabah akşam 1 çay kaşığı olarak kullanıyorum. Eşimde tatlı kaşığınçok büyük geliyor banaEtiketle beni canım
Tatlı kaşığı diyince e ben yicem eşim yicek bide elim boldur benim tepeleme alırım 5 güne biter diye düşündüm
Kavanozun şeklini beğendim ama
Diğerleri kazulet gibi
Küçük boyu bitince magnolia yapılabilir içine
Gerçi yumurtlaması adetin 10 13.gününe kadar olanlara yeter o boyutBende sabah akşam 1 çay kaşığı olarak kullanıyorum. Eşimde tatlı kaşığınçok büyük geliyor bana
Ben alerjim vs varmı bilmediğimden küçük boy aldım 7-10 gün içinde bitti.Gerçi yumurtlaması adetin 10 13.gününe kadar olanlara yeter o boyut
25 26.gün yumurtlayanlar orta boy almalı en az
Evet evet karistirinca az oluyorBirde tadını baskılamak için alt üst karıştırıyorum öyle daha aZ acılığı oluyor yoksa tadı bi tuhaf oluyor
Etiketle beni canım
Tatlı kaşığı diyince e ben yicem eşim yicek bide elim boldur benim tepeleme alırım 5 güne biter diye düşündüm
Kavanozun şeklini beğendim ama
Diğerleri kazulet gibi
Küçük boyu bitince magnolia yapılabilir içine
Boğaz kısmına da kurdela bağlıcanTamam canım benim ayy benimde aklıma kupta tiramisu gelmişti
Oyyy bu erkekler öyle nazlı öyle nazlıBen ailecek tüketiyorum oğlum var onada yediriyorum çay kaşığıyla iyi geliyor valla :) bende sabak akşam 1 er tatlı kaşığı eşimede sadece akşamları veriyom pek tatlıyla arası yok zar zor yiyor aldım alasa 1 kere yedi :/
He ya biz kadınlar afedersin zehir deseler yiyoruz onlar tatlıyı bile zorla yiyolarOyyy bu erkekler öyle nazlı öyle nazlı
Evet onu bende anlamadım kaç gündür missfirim vardı dinleyemedim yayını keşke canlıları kaydetse sonradan izleye bilsekHoca alıç sirkesinden bahsetti anlayan var mı ne işe yarıyor ayrıca yeni bir karışım da söyleyeceğim dedi
Aynen vallaHe ya biz kadınlar afedersin zehir deseler yiyoruz onlar tatlıyı bile zorla yiyolar
Ne kadar guzel insallah hayirli haberler alirsinizSelam kizlar hepimize bu yolda bol şans ve guzel sonuçlar diliyorum. Biz de üç senedir evliyiz iki senedir çocuk istiyorduk olmadi henüz maalesef. İki tarafli sorun çıktı bizde ikimiz de ameliyat olduk eşim varikosel ben de t rahimden histereskopi ameliyati oldum. Hocamizin hemsehrisiyiz aynı zamanda verdiği karışımı kullanıyoruz ve eşimin sperm sayisinda inanilmaz bir yukselis oldu daha da inandık mfk yontemine şuan rahmin toparlanmasj için iki ay verdi doktor ama biz bu takviyelere basladik umarim yeni yilda mfk gebesi olabiliriz.
Hadi bismillah inşallah bu ay güzel haberler alırızNe kadar guzel insallah hayirli haberler alirsinizbende bu ay deneyecegim aşılamam negatifle sonuclandi reglimin 2. Günündeyim bekliyorummm bende deneyecegim bu ay mfk yi
Alıç sirkesi sperm sağlıgı açısından çok iyimişş sirke genel anlamda antioksidan oldugundan eşlere o sebeble önerdi kızlarHoca alıç sirkesinden bahsetti anlayan var mı ne işe yarıyor ayrıca yeni bir karışım da söyleyeceğim dedi
Bir gün eksik bir gün fazla bişi olmaz demişti doktor.kızlar selam, 12. gün kaçıp 13. gün olsa oluyomuydu :) bu matematikte yoruyor :)
bende öyle olmadı regl olunca 14 gün geriye gidip yumurtalama zamanına baktım o günü değerlendirmemişiz 3 günlük araya denk gelmişBir gün eksik bir gün fazla bişi olmaz demişti doktor.
bu sirkeyi nasıl bulucaz nasıl kullanıcazAlıç sirkesi sperm sağlıgı açısından çok iyimişş sirke genel anlamda antioksidan oldugundan eşlere o sebeble önerdi kızlar