Gebeliğe Hazırlık MFK Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Mahurbirbeste insallah canim sperm testi mi yaptirdiniz baya bur bilgi sahibisiniz sanırım
Tiniminimavihanim canimm adet old uunmu bugun senin günündü yanlos hatirlamiyorsam
Yok kuzum olmadım daha olur diye düşünüyorum çünkü regle benzer belirtiler dışında birşeyim yok malesef hani diyolar benzer belirtiler diye galiba bizzat yaşayana kadar yani hamile olup o belirtileri yaşayana kadar inanmam

kızlar merhaba adetimin bugün 6. günü ve bittim. ilişkiye bugün girsem daha sonrasında 3-2-3-2 olarak devam edebilir miyim? birde benim yumutlamam adetimin 28-29 .günü oluyo genelde mfk yöntemi işe yarar mı?

kızlar merhaba adetimin bugün 6. günü ve bittim. ilişkiye bugün girsem daha sonrasında 3-2-3-2 olarak devam edebilir miyim? birde benim yumutlamam adetimin 28-29 .günü oluyo genelde mfk yöntemi işe yarar mı?
Evet canm 6 9 11 14 16 diye devam edebilrsin

Pcos varsa 21 .gunu mutlaka deneyin

Bitince haber edeyim canım ama oldukça yoğun valla Şifa versin hepimize inşallah :)
Etiketle beni canım
Tatlı kaşığı diyince e ben yicem eşim yicek bide elim boldur benim tepeleme alırım 5 güne biter diye düşündüm
Kavanozun şeklini beğendim ama
Diğerleri kazulet gibi
Küçük boyu bitince magnolia yapılabilir içine

Yaa sanki ben konuştum Lunacım

Ben arkadaşıma şimdiden en büyük boyunu da orta boyunu sipariş ettim İnşallah gelirken bir sorun olmaz hatta diycem sorun olmazsa bir tane daha alayım yer yer dururuz artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…