- 20 Aralık 2020
- 17.062
- 75.539
Yok kuzum olmadım daha olur diye düşünüyorum çünkü regle benzer belirtiler dışında birşeyim yok malesef hani diyolar benzer belirtiler diye galiba bizzat yaşayana kadar yani hamile olup o belirtileri yaşayana kadar inanmam@Mahurbirbeste insallah canim sperm testi mi yaptirdiniz baya bur bilgi sahibisiniz sanırım
Tiniminimavihanim canimm adet old uunmu bugun senin günündü yanlos hatirlamiyorsam
Ben almadım bakalım ne olucakAhahah bende markette bir düşündüm alsammi almasammi diye sonra aldim yine ya olmazsa diyeee
Bende küçük boyunu aldım deneyelim diye ama tadı biraz tuhaf geldi bana alışık olmayınca tabiKızlar hangi boyunu aldınız
Karışımın
Küçük boy gözüme çok küçük göründü yaBende küçük boyunu aldım deneyelim diye ama tadı biraz tuhaf geldi bana alışık olmayınca tabi
Evet canm 6 9 11 14 16 diye devam edebilrsinkızlar merhaba adetimin bugün 6. günü ve bittim. ilişkiye bugün girsem daha sonrasında 3-2-3-2 olarak devam edebilir miyim? birde benim yumutlamam adetimin 28-29 .günü oluyo genelde mfk yöntemi işe yarar mı?
Pcos varsa 21 .gunu mutlaka deneyinkızlar merhaba adetimin bugün 6. günü ve bittim. ilişkiye bugün girsem daha sonrasında 3-2-3-2 olarak devam edebilir miyim? birde benim yumutlamam adetimin 28-29 .günü oluyo genelde mfk yöntemi işe yarar mı?
Bitince haber edeyim canım ama oldukça yoğun vallaKüçük boy gözüme çok küçük göründü ya
Kaç gün yeter acaba
Evet deneyeceğim teşekkür ederim.Pcos varsa 21 .gunu mutlaka deneyin
Etiketle beni canımBitince haber edeyim canım ama oldukça yoğun vallaŞifa versin hepimize inşallah :)
Aslında alıp satcan yurtdışına faizleCanım kızlar alın o karışımları yurtdışında olanların gözü yaşlıben acayip umut bağladım hayırlısı olsunn inşallah hakkımızda.
Yaa sanki ben konuştum LunacımEtiketle beni canım
Tatlı kaşığı diyince e ben yicem eşim yicek bide elim boldur benim tepeleme alırım 5 güne biter diye düşündüm
Kavanozun şeklini beğendim ama
Diğerleri kazulet gibi
Küçük boyu bitince magnolia yapılabilir içine
Ahahhahahha demiii şu dönemde ne yapsan karAslında alıp satcan yurtdışına faizle
Hatta dolar üzerinden
En büyük boyu da tuzluca biraz yaYaa sanki ben konuştum Lunacım
Mucize altın macunuAhahhahahha demiii şu dönemde ne yapsan kar
Ben arkadaşıma şimdiden en büyük boyunu da orta boyunu sipariş ettim İnşallah gelirken bir sorun olmaz hatta diycem sorun olmazsa bir tane daha alayım yer yer dururuz artıkEn büyük boyu da tuzluca biraz ya
Pahalı gelmişti bana
Dedim ne kadar bi bal sonuçta
Hatta burda bi üye 2 ay önce 140a almıştım büyük boyunu diyince iyice kazıklanacakmışım hissi geldi orta boya göz kırptım hafiften
Aaa sen yurtdışında mısınBen arkadaşıma şimdiden en büyük boyunu da orta boyunu sipariş ettim İnşallah gelirken bir sorun olmaz hatta diycem sorun olmazsa bir tane daha alayım yer yer dururuz artık