Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen doktor beyin dedigini yap canmkanım kalmadı tahliller yuzunden
Tez yazacak kadar biliyorum maalesef. İki senede iyi yol aldık özellikle son ölçümde yüzde 300 artış oldu kimse inanamadi biz bile şoktayız ve ben bu karışıma bağladım oncesinde keçi boynuzu kürü çakşır suyu ve daha bilimum kürler kullandik aldigi ilaclar da dahil yine artıs vardi ama doktorlar tüp bebek dışında şansınız yok demisti. Şimdi ayni doktor napiorsunuz link verin dedi bu yüzden inanıyorum ben kendiliginden olacagina artik inşallahM Mahurbirbeste insallah canim sperm testi mi yaptirdiniz baya bur bilgi sahibisiniz sanırım
Tiniminimavihanim canimm adet old uunmu bugun senin günündü yanlos hatirlamiyorsam
Aa doktor beye yazmıştınız yuzde 300 artis oldu diye i kişi sizsiniź o zmanTez yazacak kadar biliyorum maalesef. İki senede iyi yol aldık özellikle son ölçümde yüzde 300 artış oldu kimse inanamadi biz bile şoktayız ve ben bu karışıma bağladım oncesinde keçi boynuzu kürü çakşır suyu ve daha bilimum kürler kullandik aldigi ilaclar da dahil yine artıs vardi ama doktorlar tüp bebek dışında şansınız yok demisti. Şimdi ayni doktor napiorsunuz link verin dedi bu yüzden inanıyorum ben kendiliginden olacagina artik inşallah
Evet ya benim o karışım bitmişti aslında sipariş vericektim yenisi için rica ettiler paylaşmak için ben de tabiki kırmadım. Güzel haberler beni de çok motive ediyor çünkü. Evet yeni ameliyat oldum ben t rahim cikti filmde düşük riski olmasın die o engeli de aradan çıkarır tüp bebeğe baslariz demistik doktor iki adet dönemi sonra baslariz demisti mecburen beklicez ama o zamana kadar da vitaminler karisimlar devam :) evet bu sayfayı görünce ben de cok mutlu oldum mfk gebeleri düşsün bol bol destek olalim birbirmize. Ben de çok dua ediyorum isteyen herkese bu sürecin zorluğunu anca yaşayan bilir.Aa doktor beye yazmıştınız yuzde 300 artis oldu diye i kişi sizsiniź o zman
Ay ne iyi oldu burada birbirimizi bilgilendirelim
2.ci aydan snra mi baslayacaksiniz mfk yontemine
Inslalh dualarimda hep varsiniz buradaki arkadaslara kndime herkese dua ediyorum hep allahim nasip etsin inslalh ❤❤❤
Öyle gercekden hem sabretmek hemde stres düşünceler cok zor sizde zor bir surecden geçmişsiniz inslalh tez zamnda alalim bebislerimizi kucakalrimzaaaaEvet ya benim o karışım bitmişti aslında sipariş vericektim yenisi için rica ettiler paylaşmak için ben de tabiki kırmadım. Güzel haberler beni de çok motive ediyor çünkü. Evet yeni ameliyat oldum ben t rahim cikti filmde düşük riski olmasın die o engeli de aradan çıkarır tüp bebeğe baslariz demistik doktor iki adet dönemi sonra baslariz demisti mecburen beklicez ama o zamana kadar da vitaminler karisimlar devam :) evet bu sayfayı görünce ben de cok mutlu oldum mfk gebeleri düşsün bol bol destek olalim birbirmize. Ben de çok dua ediyorum isteyen herkese bu sürecin zorluğunu anca yaşayan bilir.
Bende bir kere yaz yağmuru oldu(hocanın dediği gibi olumsuz yok) siz böyle yazdıkça umudum artıyor bizde 18. gün kullanmaya başladık karışımı anca öyle sipariş edebildim inşallah faydasını göreceğiz olmadı diğer ay kesin olacak allahın izniyle :)Evet ya benim o karışım bitmişti aslında sipariş vericektim yenisi için rica ettiler paylaşmak için ben de tabiki kırmadım. Güzel haberler beni de çok motive ediyor çünkü. Evet yeni ameliyat oldum ben t rahim cikti filmde düşük riski olmasın die o engeli de aradan çıkarır tüp bebeğe baslariz demistik doktor iki adet dönemi sonra baslariz demisti mecburen beklicez ama o zamana kadar da vitaminler karisimlar devam :) evet bu sayfayı görünce ben de cok mutlu oldum mfk gebeleri düşsün bol bol destek olalim birbirmize. Ben de çok dua ediyorum isteyen herkese bu sürecin zorluğunu anca yaşayan bilir.
Çok çok amin inşallah hepimiz bu ay totemliyiz kızlar :)Bende bir kere yaz yağmuru oldu(hocanın dediği gibi olumsuz yok) siz böyle yazdıkça umudum artıyor bizde 18. gün kullanmaya başladık karışımı anca öyle sipariş edebildim inşallah faydasını göreceğiz olmadı diğer ay kesin olacak allahın izniyle :)
Aynen canımm eve ped almadım totem yaptımÇok çok amin inşallah hepimiz bu ay totemliyiz kızlar :)
Merhaba bende denedim geçen ay bu ay dört gün geciktim baya ümütlenmiştim ama maalesef bugün adet oldum neyse denemeye devam ümitsizliğe kapılmak yokBende deniyorum bu ay bakalım olacak mı acaba
Ahahah bende markette bir düşündüm alsammi almasammi diye sonra aldim yine ya olmazsa diyeeeAynen canımm eve ped almadım totem yaptım