- 20 Aralık 2020
- 17.062
- 75.539
Stres girme canım bir gun öncesi sonrası önemli değilmiş umarım herşey yolundadırEşim gene geceye kadar çalışacak gelde moralini bozmaresmen sabrım deneniyor valla
İnsan ister istemez sinirleniyor son dk işler işte vurdum kafayı yattımStres girme canım bir gun öncesi sonrası önemli değilmiş umarım herşey yolundadır
Karışımı günde kaç kez ve ne kadar ölçüde kullanıyoruz canım?Kızlar şu mfk nın karışımını denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum aşılama olcam aşılama olcam o karışımı yedim ayrıyeten de femera kullandım 5 gün aynı ölçüde 2 yumurtam oluşmuş çarşamba aşılama olcam eğer aşılamam tutarsa ikizlerimin olcağını söyledi doktor inanamıyorum hala ya ikiz dedikçe duygulanıyoruminşallah tutar allahım gör hepimizi dualarımızı kabul eyle
Günde 2 kere aç karna yedim ben bazen unuttum da oldu ama genelde sabah akşam aç karna yedimKarışımı günde kaç kez ve ne kadar ölçüde kullanıyoruz canım?
Hocaya sor bencePolen alerjim var ya bu karışımı almasam sadece arı sütü alsam nasıl olur acaba yine işe yarar mı ki
Teşekkür ederim canımHocaya sor bence
vitaminler kafamı karıstırdı d vitamin kac damla almaliyiz canim
Bunun için test yaptırmalısınız genelde 5 damla oluyor.vitaminler kafamı karıstırdı d vitamin kac damla almaliyiz canim
kan testi?Bunun için test yaptırmalısınız genelde 5 damla oluyor.
Bence uyar. 3-4-3-4 olarakta gidebilirsiniz demiştiAdetin 8-11-15. Gunleri nasil canim sence. Tesadüf boyle oldu bu ay acaba uyuyor mu mfkya
Çok sevindim umarım sağlıkla ilerler.Mfk gebesiyim3 yıldır denemediğim şey kalmadı bu ay tüp bebek tedavisine başlıcakken süpriz yaptı resmen hoca ne dediğse yaptım diyetime yürüyüşüme vitaminlerime karışıma günlere ve inandım olucağına her gece yatarken seneye bu odada bebeğimin olucağına inandımm arkadaşlar benim olduğsa hepinizin olur inanın sadece olucağına kendinizi rahatlatın.. bana da dua edin yarın ikinci testimi vericem inşallah yükselmiştir değerim
Bence sağlıkçıyım ve 24 saat nöbetim oluyor ona göre bir gün önce sonra ayarlıyoruz bence stres yapmayın olacakEşim gene geceye kadar çalışacak gelde moralini bozmaresmen sabrım deneniyor valla
Aynen bakalım dün olamadı bugün inşallah olur son dk iş çıkarmazsalarBence uyar. 3-4-3-4 olarakta gidebilirsiniz demişti
Çok sevindim umarım sağlıkla ilerler.
Bence sağlıkçıyım ve 24 saat nöbetim oluyor ona göre bir gün önce sonra ayarlıyoruz bence stres yapmayın olacak
Bence hiç bozma en önemlisi moralAynen bakalım dün olamadı bugün inşallah olur son dk iş çıkarmazsalarbugün kasık ağrımda var yumurtam çatlıyor sanırım hayırlısı bakalım moralimi bozmamaya çalışıyorum.
KısmetBence hiç bozma en önemlisi moral
Evett uzun bi yumurtlama takibi surecinden sonra bu sekilde oldu umarım güzel sonuçlanırBence uyar. 3-4-3-4 olarakta gidebilirsiniz demişti
Sıkma canını plan yaparsın olmaz ummadık en absürt zamanda gelir çocuk rahat ol.mfk da en önemli kural rahat olmaktiAynen bakalım dün olamadı bugün inşallah olur son dk iş çıkarmazsalarbugün kasık ağrımda var yumurtam çatlıyor sanırım hayırlısı bakalım moralimi bozmamaya çalışıyorum.
Olucam inşallahSıkma canını plan yaparsın olmaz ummadık en absürt zamanda gelir çocuk rahat ol.mfk da en önemli kural rahat olmakti
d vitaminini tahlil veya test yaptirmadan kullanabilirmiyiz