Gebeliğe Hazırlık MFK Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar şu mfk nın karışımını denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum aşılama olcam aşılama olcam o karışımı yedim ayrıyeten de femera kullandım 5 gün aynı ölçüde 2 yumurtam oluşmuş çarşamba aşılama olcam eğer aşılamam tutarsa ikizlerimin olcağını söyledi doktor inanamıyorum hala ya ikiz dedikçe duygulanıyorum 😭inşallah tutar allahım gör hepimizi dualarımızı kabul eyle🤲🏻
Canım inşallah çifte mutluluk yaşarsın bayılırım ikizlere Allah bize de nasip etse keske ❤️

Ay maşallah gebeler dizilmiş darısı bizlere ben bu ay kullanamadım balı aldım ama malesef kullanamadık ailesel sebeblerden artık öbür aya kaldı

Ülke dışında olanlar ben olsam balı poleni probolis ve arı sütünü ayrı ayrı alır karıştırırdım birde mfkkarışım sayfasında adamın nasıl hazırladığı video vardı hala varmı bilmiyorum ama oranları aslında belli

Bak şimdi reglin 10unda bitti temizlendin o günü değerlendir sonra 13ü sonra 15i sonra 18si sonra 20si bu kadar
Peki sonrasında illa ki aynı düzen devam etmek gerekiyor mu? Yani adete kadar. Bu arada hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz 🙏🌼 darısı başımıza 🙏🥰

Peki sonrasında illa ki aynı düzen devam etmek gerekiyor mu? Yani adete kadar. Bu arada hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz 🙏🌼 darısı başımıza 🙏🥰
Bence regl gelene kadar bu şekilde devam edilmeli diye biliyorum ben canım

Doktor bir açıklamasında yumurtlama en erken adetin 8. günü en geç 21. günü olur demişti yanı 21 günden sonrası keyfinize kalmış

Hanımlar gün için hoca dediki adet bitimi ilişki mesela ayın 7si adet bitti temizlenin o gün ilişki sonra 3 ara yani 8-9-10 ilişki yok 11i ilişki var daha sonra 2 gün ara buda demek oluyor 12-13 ilişki yok 14 ü ilişki .
Pcos olanlar mutlaka 21ncigün ilişki olsun değerlendirsin dedi ha dedi 21 olmadı hocam nöbet tutanlar vs var dedi olmaz diye düşünmeyin 19ncu gün ve 20nci gün ilişki olabilir onada kabülüm dedi. Ama tabi değerlendire bilen 21nci günü değerlendirsin . Pcos bir hastasi sadece o günü değerlendire bilmiş mfk yöntemi ile hamile almış .. tabi önce Allah'ın izniyle sonra mfk...

Hanımlar gün için hoca dediki adet bitimi ilişki mesela ayın 7si adet bitti temizlenin o gün ilişki sonra 3 ara yani 8-9-10 ilişki yok 11i ilişki var daha sonra 2 gün ara buda demek oluyor 12-13 ilişki yok 14 ü ilişki .
Pcos olanlar mutlaka 21ncigün ilişki olsun değerlendirsin dedi ha dedi 21 olmadı hocam nöbet tutanlar vs var dedi olmaz diye düşünmeyin 19ncu gün ve 20nci gün ilişki olabilir onada kabülüm dedi. Ama tabi değerlendire bilen 21nci günü değerlendirsin . Pcos bir hastasi sadece o günü değerlendire bilmiş mfk yöntemi ile hamile almış .. tabi önce Allah'ın izniyle sonra mfk...
Hayır canım diğer kızlarda başta öyle demişti dünkü canlı yayında söyledi hatta bende not aldım.Sen 4.gune dönerıen ilişki diyorsun hatta mfk yöntemi ile gebe kalan arkadaşta söyledi bir önceki mesajlarda var Sperm yoğunluğu üç günde yeterliymiş

30EF6E39-9FEE-40D4-912D-859ADC49F3FC.jpeg

Hayır canım diğer kızlarda başta öyle demişti dünkü canlı yayında söyledi hatta bende not aldım.Sen 4.gune dönerıen ilişki diyorsun hatta mfk yöntemi ile gebe kalan arkadaşta söyledi bir önceki mesajlarda var Sperm yoğunluğu üç günde yeterliymiş
Evet bizzat yayınını dinledim 7. gün 10. gün 12. gün 15. gün 17. gün 19. gün diye özellikle söyledi. Burda böyle devamlı yorum yazılırsa yöntemi deneyeceklerin kafası karışacak.

Mfk gebesiyim 😢 3 yıldır denemediğim şey kalmadı bu ay tüp bebek tedavisine başlıcakken süpriz yaptı resmen hoca ne dediğse yaptım diyetime yürüyüşüme vitaminlerime karışıma günlere ve inandım olucağına her gece yatarken seneye bu odada bebeğimin olucağına inandımm arkadaşlar benim olduğsa hepinizin olur inanın sadece olucağına kendinizi rahatlatın.. bana da dua edin yarın ikinci testimi vericem inşallah yükselmiştir değerim 😢😢
Ya o talihli sensin demek hayırlı uğurlu olsun çok sevindim canım Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin değerlerin 2-3 katı artsın❤️
😢😢 hala inanamıyorum
Yaa bu görüntüyü bizlerde göreceğiz değil mi😍
Günaydın kızlar ne kadar esprili bir hocamız var 😂😂 ve dün canlı yayını dinledim bizden bahsetti kadınlar klübü burda mısınız birbirinize atın yayın dedi 😊
Ahhhhhahaha evet canım😂

Evet bizzat yayınını dinledim 7. gün 10. gün 12. gün 15. gün 17. gün 19. gün diye özellikle söyledi. Burda böyle devamlı yorum yazılırsa yöntemi deneyeceklerin kafası karışacak.
Kesinlikle canım hatta doktor o sırada yazarak anlatıyordu aynen bu şekil kızlar 🧡

Mfk gebesiyim 😢 3 yıldır denemediğim şey kalmadı bu ay tüp bebek tedavisine başlıcakken süpriz yaptı resmen hoca ne dediğse yaptım diyetime yürüyüşüme vitaminlerime karışıma günlere ve inandım olucağına her gece yatarken seneye bu odada bebeğimin olucağına inandımm arkadaşlar benim olduğsa hepinizin olur inanın sadece olucağına kendinizi rahatlatın.. bana da dua edin yarın ikinci testimi vericem inşallah yükselmiştir değerim 😢😢
Canım günleri nasıl yaptın bizi aydınlatır mısın 🙏🏻 sağlıkla büyüsün bebeğiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X