- 18 Kasım 2019
- 5.146
- 4.880
Yukarda biri hamile kalmış inşallah aydınlatır biziBen de darlandim anlayan bir el atsin bize
Hayırlı olsuun Allah tamamına erdirsin şimdi söyle bakalım günleri nasıl değerlendirdinaranan kan sensin pikaçu aydınlat
ShahahahHayırlı olsuun Allah tamamına erdirsin şimdi söyle bakalım günleri nasıl değerlendirdinaranan kan sensin pikaçu aydınlat bizi
Şimdi bu 3 -2 nasılShahahahvalla diyorum ya hocanın dediği gibi 3-2-3-2 yptım birde pco vardı bende 21. Günü değerlendirdim ve ilk denemede bingo oldu inanamadım başta rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
Bak şimdi reglin 10unda bitti temizlendin o günü değerlendir sonra 13ü sonra 15i sonra 18si sonra 20si bu kadarŞimdi bu 3 -2 nasılatıyorum kafadan örnek ver ayın 10 undan başla ve 3- 2 tarihlerini yaz bize
Hee anladım biz 3-2 derken acaba 3 gün boşluk 4.gün mü ilişki diye düşündük çelişki yaşadık ozaman artık senin dediğin gibi yapıcazBak şimdi reglin 10unda bitti temizlendin o günü değerlendir sonra 13ü sonra 15i sonra 18si sonra 20si bu kadar
Yazilanlari okuyorum da sen 3. Gün ara 4.gun ilişki dedin ya a acaba ben mi yanlış öğrendim ama arası da çok uzun oluyo diyorum.arastirma içindeyim hepte herkes 3.gün ilişki diyo benimde kafam karıştıBen 3 günü yanlış anlamışım kuzum ya baya da uzun geliyor ara nasıl olacak falan diyordum meğer ben yanlış anlamışım doktorun dediğini
Çok sevindim mfk gebelerimiz artıyor bize de umut oluyorsunuz bende inanıyorum hamileyim hamileyim diyorum kendi kendme olacak hayırlısıyla inşallah değerleriniz yükselmiştir sağlıklıdırMfk gebesiyim3 yıldır denemediğim şey kalmadı bu ay tüp bebek tedavisine başlıcakken süpriz yaptı resmen hoca ne dediğse yaptım diyetime yürüyüşüme vitaminlerime karışıma günlere ve inandım olucağına her gece yatarken seneye bu odada bebeğimin olucağına inandımm arkadaşlar benim olduğsa hepinizin olur inanın sadece olucağına kendinizi rahatlatın.. bana da dua edin yarın ikinci testimi vericem inşallah yükselmiştir değerim
Bende pco yok ama bugün 21. günüm gene de değerlendiricem inşallah eşim erken gelirseShahahahvalla diyorum ya hocanın dediği gibi 3-2-3-2 yptım birde pco vardı bende 21. Günü değerlendirdim ve ilk denemede bingo oldu inanamadım başta rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
İnşallah sağlıkla tutunurlar canım herşey gönlünce olsunKızlar şu mfk nın karışımını denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum aşılama olcam aşılama olcam o karışımı yedim ayrıyeten de femera kullandım 5 gün aynı ölçüde 2 yumurtam oluşmuş çarşamba aşılama olcam eğer aşılamam tutarsa ikizlerimin olcağını söyledi doktor inanamıyorum hala ya ikiz dedikçe duygulanıyoruminşallah tutar allahım gör hepimizi dualarımızı kabul eyle
Kuzucum ben o 3 günü 3 gün boş olarak anladım ama 3. Gün ilişki seklindeymisYazilanlari okuyorum da sen 3. Gün ara 4.gun ilişki dedin ya a acaba ben mi yanlış öğrendim ama arası da çok uzun oluyo diyorum.arastirma içindeyim hepte herkes 3.gün ilişki diyo benimde kafam karıştıama senin dediğin canım arası uzun oluyo o ara da yumurtalma da kaçabilir.
Evet 3. günü ilişki ben bu ay 7. gün ilişki 10. gün ilişki 12. gün ilişki 15. gün ilişki olarak değerlendirdim sonrasında biraz aksama oldu 19. gün oldu birde bugün 21. günüm bu günü de değerlendiricem bakalım hayırlısı :)Kuzucum ben o 3 günü 3 gün boş olarak anladım ama 3. Gün ilişki seklindeymis
İnşallah canım 1 yıl artı 6 ay oluyo artık 1.5 yıldır uğraşıyorumİnşallah sağlıkla tutunurlar canım herşey gönlünce olsun
inşallah gebelik haberini de alırız canimEvet 3. günü ilişki ben bu ay 7. gün ilişki 10. gün ilişki 12. gün ilişki 15. gün ilişki olarak değerlendirdim sonrasında biraz aksama oldu 19. gün oldu birde bugün 21. günüm bu günü de değerlendiricem bakalım hayırlısı :)