Gebeliğe Hazırlık MFK Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlı olsuun Allah tamamına erdirsin şimdi söyle bakalım günleri nasıl değerlendirdin aranan kan sensin pikaçu aydınlat
Hayırlı olsuun Allah tamamına erdirsin şimdi söyle bakalım günleri nasıl değerlendirdin aranan kan sensin pikaçu aydınlat bizi
Shahahah valla diyorum ya hocanın dediği gibi 3-2-3-2 yptım birde pco vardı bende 21. Günü değerlendirdim ve ilk denemede bingo oldu inanamadım başta rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu

Shahahah valla diyorum ya hocanın dediği gibi 3-2-3-2 yptım birde pco vardı bende 21. Günü değerlendirdim ve ilk denemede bingo oldu inanamadım başta rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
Şimdi bu 3 -2 nasıl atıyorum kafadan örnek ver ayın 10 undan başla ve 3- 2 tarihlerini yaz bize

Arkadaşlar diyetinize önem gösterin şekerli paketli ürünler yemeyin.. vitaminlerinizi bal karışımını için.. günlere uyun.. ve olacağına inanın.. bakın ben 3 yıldır yaşadıklarımdan sonra oldu rahmimde perde vardı histereskobi oldum 3 ay klomenle tedavi oldum 2 kez aşılama oldum artık bu ay adetimi bekliyordum tüp bebekte sıram gelmişti..

Bak şimdi reglin 10unda bitti temizlendin o günü değerlendir sonra 13ü sonra 15i sonra 18si sonra 20si bu kadar
Hee anladım biz 3-2 derken acaba 3 gün boşluk 4.gün mü ilişki diye düşündük çelişki yaşadık ozaman artık senin dediğin gibi yapıcaz hani test resmin var mı at buraya da uğuru bulaşsın

Kızlar şu mfk nın karışımını denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum aşılama olcam aşılama olcam o karışımı yedim ayrıyeten de femera kullandım 5 gün aynı ölçüde 2 yumurtam oluşmuş çarşamba aşılama olcam eğer aşılamam tutarsa ikizlerimin olcağını söyledi doktor inanamıyorum hala ya ikiz dedikçe duygulanıyorum inşallah tutar allahım gör hepimizi dualarımızı kabul eyle

Ben 3 günü yanlış anlamışım kuzum ya baya da uzun geliyor ara nasıl olacak falan diyordum meğer ben yanlış anlamışım doktorun dediğini
Yazilanlari okuyorum da sen 3. Gün ara 4.gun ilişki dedin ya a acaba ben mi yanlış öğrendim ama arası da çok uzun oluyo diyorum.arastirma içindeyim hepte herkes 3.gün ilişki diyo benimde kafam karıştıama senin dediğin canım arası uzun oluyo o ara da yumurtalma da kaçabilir.

Çok sevindim mfk gebelerimiz artıyor bize de umut oluyorsunuz bende inanıyorum hamileyim hamileyim diyorum kendi kendme olacak hayırlısıyla inşallah değerleriniz yükselmiştir sağlıklıdır

Bende pco yok ama bugün 21. günüm gene de değerlendiricem inşallah eşim erken gelirse

İnşallah sağlıkla tutunurlar canım herşey gönlünce olsun

Kuzucum ben o 3 günü 3 gün boş olarak anladım ama 3. Gün ilişki seklindeymis

Kuzucum ben o 3 günü 3 gün boş olarak anladım ama 3. Gün ilişki seklindeymis
Evet 3. günü ilişki ben bu ay 7. gün ilişki 10. gün ilişki 12. gün ilişki 15. gün ilişki olarak değerlendirdim sonrasında biraz aksama oldu 19. gün oldu birde bugün 21. günüm bu günü de değerlendiricem bakalım hayırlısı :)

inşallah gebelik haberini de alırız canim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…