- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.237
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Yanlış gruba yazdımHiç bilgim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış gruba yazdımHiç bilgim yok
Bu topikte herşey var limonlum bir video geldi aklıma kesin sen bilirsinDedikodu yasak mı
NeymisBu topikte herşey var limonlum bir video geldi aklıma kesin sen bilirsin
Hani bir kadın diyodu ya burda herşey var gülme var işeme var böyle böyle saydırıyordu o geldi aklıma herşey varNeymis
Mahallesini anlatan miHani bir kadın diyodu ya burda herşey var gülme var işeme var böyle böyle saydırıyordu o geldi aklıma herşey var
Hah galibaa oyduMahallesini anlatan mi
Mesela atıyorum cuma 17.00 ilişki olur. Cumartesi 17.00 24 saat geçer,pazar 17.00 48 saat yani 2 gün geçmiş olur. Pazartesi 17.00 3 gün olur. Pazartesi ilişkiye girilir o şekilde düşünüyorum ben. 3. Gün ve 2. Gün dolu. Cuma-pazartesi-çarşamba gibiKız karar verin ay kafam çorba oldu ahah, şimdi cuma oldu en son. Bir de bugün yaptım hata mı ettim o zaman
Eşle bakılanlarda var. Bende devlette yaptırdım pıhtılaşma kalp durması vardı. İyi doktora denk geldi eşin yanındaysa ikinize de bakalım genetiklere dedi yoktu. Aile öyküsünü vs alıyor, hastalıklar bilgi istiyor. Ben 2 düşük demiştim jsnnsnsnÇarşambaya randevu aldım pıhtılaşma paneli için üniversite hastanesindeki doktorum yönlendirdi. Bir kağıt verdi pıhtılaşma paneli yazdı kaşe bastı, yanına diğer genetik testleri de ben iliştireyim mi haha Diğer genetik testler de yapılsın istiyorum. Nerden yürüyeyim doktora nasıl söyleyeyim taktik verin realist mi davranayım drama mı bağlayayım. Devlet doktorları çok cimri Bu konuda, cebinden karşılarmışcasına ertelemeye çalışıyorlar
hicc Saat tutamam kocayı zor buluyorum buldum mu bırakmıyorumMesela atıyorum cuma 17.00 ilişki olur. Cumartesi 17.00 24 saat geçer,pazar 17.00 48 saat yani 2 gün geçmiş olur. Pazartesi 17.00 3 gün olur. Pazartesi ilişkiye girilir o şekilde düşünüyorum ben. 3. Gün ve 2. Gün dolu. Cuma-pazartesi-çarşamba gibi
Hahah kesinlikle en iyisihicc Saat tutamam kocayı zor buluyorum buldum mu bırakmıyorum
Gunaydin canmm sabah sabh depremle uyandim yavv
Nerede oldu bende geçen öyle uyandım geçmiş olsunGunaydin canmm sabah sabh depremle uyandim yavv
Izmir canm disarda yagmur lodos var allahim beterinden korusunNerede oldu bende geçen öyle uyandım geçmiş olsun
Amin inşallah. Dün biraz İstanbul haberlerine baktım çok korkunçtuIzmir canm disarda yagmur lodos var allahim beterinden korusun
Evet dunden beri kotu havalar bunada şükür burasi o kadr degilAmin inşallah. Dün biraz İstanbul haberlerine baktım çok korkunçtu
Allah yardımcımız olsun inşallahEvet dunden beri kotu havalar bunada şükür burasi o kadr degil
Günaydın canım ben karışımı sabah akşam aç karnına alıyorum diğerlerini gün içinde :)Günaydın
Bende folat d3 omega ve karışım var hepsini sabah kahvaltıdan sonra alıyorum siz nasıl kullanıyorsunuz sabah akşam hepsini sabah almak zararlı olabilir mi
Ben yatıyorum ya 1 saat bazen 45 dk ama mutlaka yatıyorum :)İlişki sonrası yatıyormusunuz hanımlar 2 3 dk uzanıyorum ama sanki yetmiyor gibi ölüyor yolda herhalde