- 20 Aralık 2020
- 17.056
- 75.506
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Tabii olduu canım hatta bununla ilgili daha topikler var ben orda da görmüştümPeki bu grupta bu şekilde gebe kalanlar oldu mu ben yeni takibe aldım da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii olduu canım hatta bununla ilgili daha topikler var ben orda da görmüştümPeki bu grupta bu şekilde gebe kalanlar oldu mu ben yeni takibe aldım da
İnşallah biz de faydalaniriz peki hangi ürünler alınmalı eş paketi miTabii olduu canım hatta bununla ilgili daha topikler var ben orda da görmüştüm
Herkesin durumuna göre çünkü bir çok takviye ürünü var canımİnşallah biz de faydalaniriz peki hangi ürünler alınmalı eş paketi mi
Anladım canımHerkesin durumuna göre çünkü bir çok takviye ürünü var canım
0.40 amhBen de bayadır denedim ama ben de de olmadı pko görüntüsü varmış onun dışında herşey normal kaç amh canım
Evet canım biraz düşük ama engel değill ovülasyon testi kullanıyor musun yada takviye filan0.40 amh
Merhaba artık topik aktif değil galiba.. bende MFK kullanmak istiyorum siz bu grupta hamile kalan çok demişsiniz Amh düşüklüğü olan arkadaşlar var mıydı topikteHerkesin durumuna göre çünkü bir çok takviye ürünü var canım
Merhaba. Sanırım herkes gebe ben de araştırıyorum. Amh degerim cok düşük. Şimdi bu karışımı nerden temin edeceğim ona bakacağımMerhaba artık topik aktif değil galiba.. bende MFK kullanmak istiyorum siz bu grupta hamile kalan çok demişsiniz Amh düşüklüğü olan arkadaşlar var mıydı topikte
Değeriniz kacMerhaba. Sanırım herkes gebe ben de araştırıyorum. Amh degerim cok düşük. Şimdi bu karışımı nerden temin edeceğim ona bakacağım
Ben bu ay aslan pençesi ve hayit tohumu denemeyi düşünüyorum.. birde yanında incir tuketecegimMerhaba. Sanırım herkes gebe ben de araştırıyorum. Amh degerim cok düşük. Şimdi bu karışımı nerden temin edeceğim ona bakacağım
0,13Değeriniz kac