- 5 Nisan 2021
- 409
- 311
- 27
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Aa yok bacim bucukda bile zor kakiyor 15 dkka onceden caliyor alarm
6 da dürt uyansın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 da dürt uyansın
Neyse dölleyecek sperm her şekil yolunu bulur ya, düşünme şimdi öyleAa yok bacim bucukda bile zor kakiyor 15 dkka onceden caliyor alarm
Ahahah yaaa ulannn cok tatlisinizzz aaa yok ben sey yapamam diye video var ya ben size gelsinn5e ayarlayın biz ilk zamanlarda çatlatma iğnesi kullandık gece 12 de ilişki olsun dedi afedersin biz yapamadık stresten ben islanmadim eşim ereksiyon olamadı derken yat dinlen tekrar dene diye diye sabahın 4nde olmuştu
HahjaAhahah yaaa ulannn cok tatlisinizzz aaa yok ben sey yapamam diye video var ya ben size gelsinn
Benim ilk geceye dönmüş ahah5e ayarlayın biz ilk zamanlarda çatlatma iğnesi kullandık gece 12 de ilişki olsun dedi afedersin biz yapamadık stresten ben islanmadim eşim ereksiyon olamadı derken yat dinlen tekrar dene diye diye sabahın 4nde olmuştu
Aman ya zaten o çatlatma iğnesi ile ilişkiye kurmalı bebek gibi saatli giriyorsun ya hiç cekilmiyouflaya puflaya oluyordu bizim5e ayarlayın biz ilk zamanlarda çatlatma iğnesi kullandık gece 12 de ilişki olsun dedi afedersin biz yapamadık stresten ben islanmadim eşim ereksiyon olamadı derken yat dinlen tekrar dene diye diye sabahın 4nde olmuştu
bu mu kızAhahah yaaa ulannn cok tatlisinizzz aaa yok ben sey yapamam diye video var ya ben size gelsinn
Aynen çok sıkıntılı yaaAman ya zaten o çatlatma iğnesi ile ilişkiye kurmalı bebek gibi saatli giriyorsun ya hiç cekilmiyouflaya puflaya oluyordu bizim
Zaten isteksiz oldugu için ilişki bebeginde gelesi olmuyo galibaAynen çok sıkıntılı yaa
Evet canımm gel katıl aramızaaÇikolata kisti ne iyi gelir mi
Dedikodu yasak mıYav gülmekten çatladım haa dedikoduyu çevirmişiniz
Yine formundasın
Hahahahah çok iyi yaaBizim köydeki eski insanlar inek olsun koyun olsun memesinden bakıp gebe olduğunu anlarmis . Benimde esim gelip gelip dokunuyor varmı birşeyler diye
bu mu kız
Her zaman bebekimmmYine formundasın
Hiç bilgim yokÇarşambaya randevu aldım pıhtılaşma paneli için üniversite hastanesindeki doktorum yönlendirdi. Bir kağıt verdi pıhtılaşma paneli yazdı kaşe bastı, yanına diğer genetik testleri de ben iliştireyim mi haha Diğer genetik testler de yapılsın istiyorum. Nerden yürüyeyim doktora nasıl söyleyeyim taktik verin realist mi davranayım drama mı bağlayayım. Devlet doktorları çok cimri Bu konuda, cebinden karşılarmışcasına ertelemeye çalışıyorlar