- 13 Eylül 2021
- 3.273
- 3.899
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Evet sabaha karşı özellikle diyorlarGenellikle sabah sperm daha hareketli oluyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sabaha karşı özellikle diyorlarGenellikle sabah sperm daha hareketli oluyormuş
Yaaa o zman bak ben bundan snra kociss isden gelir yemegini yer sonra direk mevzu geceyi beklemicemmBen hep gece yapardım, gündüz öğlen yaptığım ayda tutmuştu bilimsel açıklama var mı bilmiyorum
Denemisligim varEvet sabaha karşı özellikle diyorlar
Öyle canım zatrn hocamızın amacıda bu doğal beslenin hormonlar düzgün çalışsın diyeEskileri düşünüyorum. Niye annelerimiz, akrabalarımız hemencikde çoçuk yapıyordu. Niye şimdi bu zor. Her 10nan beşinde pcos var, 1de kist. Kalan 4u normal zorlanmadan hamile kalıyor. Hepsi yediğimiz o gereksiz şeylerden Sağlıklı doğru düzgün beslenirsek aslında her şey kolay olacakda
Ahahah yav aksiyon falan artik yok bu isin cılkı çıkıyor deseydin direk mevzuu lazimmmGece daha aksiyonlu oluyormuş beyfendi moda giriyormuş öyle bu ay askerlerine talimatları ver dedim fazla oyalanıyorlar yolda olmuyo döllenme işte
Ben yarım saat 1 saat yatıyorumİlişki sonrası yatıyormusunuz hanımlar 2 3 dk uzanıyorum ama sanki yetmiyor gibi ölüyor yolda herhalde
Ben bu ay direk uyuyorum doktor hemen bonyaya koşma demisti hatta iliski olsun direk yat öyle demisti 5 dk yatardim eskiden kostur kostur banyoİlişki sonrası yatıyormusunuz hanımlar 2 3 dk uzanıyorum ama sanki yetmiyor gibi ölüyor yolda herhalde
Her yolu deniyoruzBen yarım saat 1 saat yatıyorum
Ya ben banyo yaparım tüh gitti bizim bebeklerBen bu ay direk uyuyorum doktor hemen bonyaya koşma demisti hatta iliski olsun direk yat öyle demisti 5 dk yatardim eskiden kostur kostur banyo
Çikolata kisti ne iyi gelir miMerhaba sevgili anne adaylarıSon zamanlarda duyulan Mfk Yöntemini duymuşunuzdur.Ben ve benim gibi bir çok kişiye umut olacağını düşünüyorum.Stressiz normal şekilde gebe kalma yöntemi kısaca.
Zihnimizde olumsuz ne varsa herşeyi unutuyoruz.Polikistikoveri ,sperm azlığını, düşükleri,Amh düşüklüğünü vs vsHatta bunların isimlerini bile doktor bey değiştirdi.Sırf bunlara takılı kalmayalım diyeŞöyle düşünün yeni evlenmişiniz ve yeni bebek düşünüyoruz.Ben bu sayede birazda olsa zihnimi boşalttım. Regl oluyorsanız eşinizde sperm varsa bu yöntemi uygulayabilirsiniz.Umutsuz olmak yokSabırla duayla inançla inşAllah mucizlerimize kavuşacağız.
Bu yolda birbirimize destek olmaya ne dersiniz
Bazı verilen öneriler var, neler bunlar derseniz şöyle
Önerilen arı sütü bal karışımı eşler 2 tatlı kaşığı kullanacak (kendisinin oranlarını belirttiği yer var ordan )
Omega 3 kapsül
Folat tablet
D3/K2 vitamini hepsini eşlerle birlikte kullanıyoruz.
Regl bitince ilişki başlar.Daha sonra 3-2-3-2 gün ara ile ilişki önerilir.Polikistikover varsa 21.22.günler önemlidir.
Günde en az 5000 adım
Yeşillik tabağı ve Akdeniz diyeti şeklinde beslenme
Gökkuşağı tabağı
1,5-2litreye yakın su
Daima gülümse ve olmasa bile şükret üzülme
Regl döngüsü 35 gün ve altı olması düzensiz regl olanların uzmana gidip düzeni sağlanmalı ve sonrasında mfk uygulanmalı
Kilosu olan arkadaşlarımızın kilo vermesi
Eksik olan bilgiler varsa sizlerde tamamlayablirsiniz.
Unutmayın bizler ve eşlerimiz gayet sağlıklıyız bunu kendimize hep hatırlatalım ve olumsuz ne varsa unutalım yeniden başlayalım
Mfk tablomuzuda beni etiket yaparak istenilen bilgilerle oluştarabiliriz. Bol bebikli gebeli topik olması umuduyla arkadaşlarım
Güzel Anne Adayımız GeçirilenSüre Beklenen Adet Tarihi Kullanılan
Takviyeler SonuçTiniminimavihanim 1 yıl 17 Aralık Arı sütü kapsül-İnositol-Omega3-D3/K2 -Folat @Mabellee 11 Ay 19 Aralık Mfk Karışımı-Devit3 @OznurDS 6 Ay 22 Aralık Folik asit- Folat Orangeee 11 Ay 23 Aralık Mfk Karışımı-Devit3/Omega3 @kizinbiri9 17 Ay 1 Aralık Mfk karışımı-Omega3-Folik Asit-D3/K2 vit @Ayisigi00 24 Ay 12 Aralık Mfk Karışımı-Folik asit-Omega3-Dvit3 @Ruyaperisi 1yıl 11 Aralık Prowomen-Devit3 -Omega3 F Ftxxx 1,5 yıl 5 Aralık Mfk Karışımı-Devit3-B12 @umutlu_ 7 Ay 17 Aralık Mfk Karışımı-Folikasit-Devit3-Hayıt tohumu @Uzum_bugusu 4 ay 1Aralık Folik Asit-Devit3- Omega3 @prof20 1 Yıl 21 Aralık Mfk karışımı-Devit3-Folik Asit-Omega3 @L u n a 7 ay 15 Aralık Mfk Karışımı-Omega3-D3/K2 -Folat @Mihra95 8 Ay 18 Aralık Mfk Karışımı-Omega3-D3/K2-FolikAsit @birogretmenn 7 Ay 23 Kasım Mfk Karışımı-Omega3-D3/K2 -Folat @Taze fasulye 10 Ay 22 Aralık Mfk karışımı-Devit3-Multi vit L Limonlu Su 2.5Yıl 26 Aralık Bal Karışımı-FolikAsit -Devit3 @Hanimelicicegim 6 Yıl 21 Aralık Mfk Karışımı-Folat-Omega3 @bkoy 4 Ay 16 Aralık Mfk Karışımı-Folik Asit @Lna16 1 Yıl 13 Aralık İnofolic combi-Omega3 D3-E vit @Ceviz hanim 1 Yıl 14 Aralık Qenzim-Omg3
Coraspirin-Folikasit D3@busrayln 5 Ay 24 Aralık Mfk Karışımı-FolikAsit-Devit3-Omega3 @Hogwartss 2 Yıl 29 Aralık Mfk Karışımı-Folat -Omega3
Devit 3Selizay 1.5. Yıl 16 Aralık D3/K2-Folat -Demir-K.Boynuzu Özü @HAbibte - 29 Kasım - @Simge3421 2 Ay 30 Aralık Mfk Karışımı-Folat Omega3-
D3/K2 vit@ORKIDE_6 3 Yıl 22 Aralık Mfk Karışımı-D3-Omega3-İnositol @Drybgtr 6 Ay 16 Aralık Mfk Karışım-Folik Asit @kivircikkuala - 20 Aralık Folik Asit-Devit3
Ben bu ay direk uyuyorum doktor hemen bonyaya koşma demisti hatta iliski olsun direk yat öyle demisti 5 dk yatardim eskiden kostur kostur banyo
Birde çok sıcak su ile duş yapmayın ayakta yapın ılık duş alınYa ben banyo yaparım tüh gitti bizim bebekler
En iyisi sabah işe gitmeden ben mesaj atıyordum Yetiş süpermen yumurta çatlıyor diye, hemen geliyordu shshYaaa o zman bak ben bundan snra kociss isden gelir yemegini yer sonra direk mevzu geceyi beklemicemm
Hafta sonuda oglen vaktiii artik
Evet canımÇikolata kisti ne iyi gelir mi
Desene bizimkiler sularda boğmuşum:) neyse nasip artık olmazsa önümüzdeki aya tam teşekküllü başlarızBirde çok sıcak su ile duş yapmayın ayakta yapın ılık duş alın
Ahah kizzbenim kocis 6 bucukda kalkiyor 7 de is yarim saate hayatta yetistiremeyiz giyiniyor mutfaga ugruyor lavabo snra 5 dka da evden cikiyor hangi ara yapcazzEn iyisi sabah işe gitmeden ben mesaj atıyordum Yetiş süpermen yumurta çatlıyor diye, hemen geliyordu shsh
Herşey nasipDesene bizimkiler sularda boğmuşum:) neyse nasip artık olmazsa önümüzdeki aya tam teşekküllü başlarız
Teşekkür ederimEvet canım
6 da dürt uyansınAhah kizzbenim kocis 6 bucukda kalkiyor 7 de is yarim saate hayatta yetistiremeyiz giyiniyor mutfaga ugruyor lavabo snra 5 dka da evden cikiyor hangi ara yapcazz
5e ayarlayın biz ilk zamanlarda çatlatma iğnesi kullandık gece 12 de ilişki olsun dedi afedersin biz yapamadık stresten ben islanmadim eşim ereksiyon olamadı derken yat dinlen tekrar dene diye diye sabahın 4nde olmuştuAhah kizzbenim kocis 6 bucukda kalkiyor 7 de is yarim saate hayatta yetistiremeyiz giyiniyor mutfaga ugruyor lavabo snra 5 dka da evden cikiyor hangi ara yapcazz