- 1 Mart 2021
- 23
- 15
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Bal propolis polen ve arı sütü olan.eşimle onu kullandık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşAllah tatlımKüçük bir aradan sonra merhaba arkadaşlaryönetimle de konuştum topiğimize kaldığımız yerden devam edeceğiz .Ama bu dönemde iletişim bilgisi telegram grubu bilgisi vermeyelim.
Geçtiğimiz süreçlerden neler yaptık nasıl hamile kaldık birbirimize destek olaraktan devam edebiliriz.İnşallah bool bebikli bool geboşlarımızla dolu sayfamız olur
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.1 yıl 2 aydır evliyim.bu ay gebe olduğumu öğrendim.mfk karışımını iki ay kullandım. D vitamini ve folik asit kullanıyorum. Bu ay tedavi olmayı düşünüyordum ama kısmet oldu şükürler olsun.stresten uzak durun ve akışına bırakın inşallah gönlünüzce olacak son adet tarihim 6 aralıktı.20 gün gecikince kan testi yaptım.beni topige ekleyebilirsiniz
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişiniz Sormak istediğim bir şey var , ilişki sıklığınız kaç günde bir oldu ? Biz de belirtilen günlere pek uyamadık 3-2-3-2 olmadı maalesef siz yaptınız ve öyle mi sonuç aldınız ?1 yıl 2 aydır evliyim.bu ay gebe olduğumu öğrendim.mfk karışımını iki ay kullandım. D vitamini ve folik asit kullanıyorum. Bu ay tedavi olmayı düşünüyordum ama kısmet oldu şükürler olsun.stresten uzak durun ve akışına bırakın inşallah gönlünüzce olacak son adet tarihim 6 aralıktı.20 gün gecikince kan testi yaptım.beni topige ekleyebilirsiniz
Merhaba aşkooo seni topiğinde görmek ne güzel hayırlı olsun tekrardanKüçük bir aradan sonra merhaba arkadaşlaryönetimle de konuştum topiğimize kaldığımız yerden devam edeceğiz .Ama bu dönemde iletişim bilgisi telegram grubu bilgisi vermeyelim.
Geçtiğimiz süreçlerden neler yaptık nasıl hamile kaldık birbirimize destek olaraktan devam edebiliriz.İnşallah bool bebikli bool geboşlarımızla dolu sayfamız olur
Oyy çiçeğimmmm hadii hayırlısı olsunnn gebeyim diye bize de haber ver inşAllah hepsii yarasın şifa olsunn umarımBu ay aile takviye paketi aldım mfk 2. ayındayım kızlar Mfk bee+panacea+omefolic tabağı detoks suyum hepsini içiyorum artık ya nasip reglim de 7 gün geçti sabırla bekliyorum 1. ay aldığımda sadece karışım vardı bu diğer ilaçlar yoktu omega d vit gibi ilaçlar kullandım umarım bize de nasip olur gebelik kızlar Tiniminimavihanim erkek ve kadın faktörü de yok sebepsiz
Bol gebişlii olsunnn linoşummm bollMerhaba aşkooo seni topiğinde görmek ne güzel hayırlı olsun tekrardan
Teşekkür ederim inşallah son bir ay uyduk biz 3-2-3-2 aralığına .Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişiniz Sormak istediğim bir şey var , ilişki sıklığınız kaç günde bir oldu ? Biz de belirtilen günlere pek uyamadık 3-2-3-2 olmadı maalesef siz yaptınız ve öyle mi sonuç aldınız ?
İnşallah aşkoommm inşallah hepimiz hamiş kalırız kuzummmmmOyy çiçeğimmmm hadii hayırlısı olsunnn gebeyim diye bize de haber ver inşAllah hepsii yarasın şifa olsunn umarım
Umarım o gebelerde biri de bu topic de biz oluruz tinniimmmmmmmmBol gebişlii olsunnn linoşummm boll
Allah şifa versin inşallah tez zamanda inşallah güzel haber alacağınız günler çok yakındır Rabbim büyükÖncelikle isteyen çabalayan herkes bebişlerine kavuşsun inşallah
Ben de uzun süredir hocamı ve yöntemini takip ediyorum açıkçası çok içime siniyor söyledikleri ama yöntemini denemedim. Çünkü dediği kategoride değilim malesef( yani regl olamıyorum ve yumurtam hiç yok). Erken menopozluyum. Bununla ilgili bir tedaviyle uğraşıyorum. Ama eğer bu da olmazsa hocamızın dediği gibi stres sıkıntıyı bir kenara atıp tavsiyelerine uyucam ve çok çok küçük bir ihtimal olsa bile (belki 0 ihtimal) deneyeceğim
merhaba, acaba üzerinde bal propolis polen arı sütü oranları yazıyormu?Bal propolis polen ve arı sütü olan.eşimle onu kullandık
Amiin teşekkürlerAllah şifa versin inşallah tez zamanda inşallah güzel haber alacağınız günler çok yakındır Rabbim büyük
Yazmıyor aslında doğrudan bir kavanozda sadece . Karıştırılmamiş haliyle geliyor siz tüketeceginiz zaman iyice karıştırıyorsunuz.Bana karışım propolis ağırlıklıymış gibi geldimerhaba, acaba üzerinde bal propolis polen arı sütü oranları yazıyormu?
merhaba bu dediğiniz nedir?Yumurta ve spermi kaliteleştiriyormuş canım içinde antioksidanmı ne varmış
Panacea diye bir hap kadın ve erkekte olan sperm ve yumurta hücrelerini kaliteli yapıyor sperm hızını arttırıyor vajinal kuruluğa iyi geliyor vs çok şifalı bir hap saç dökülmesini bile azaltıyor hapın içeriği çok sağlam çok vitamin var ve hepsi vücuda yarayan şeyler canımmerhaba bu dediğiniz nedir?