Ben de 5 haftayı geçti ilk kullandığımda adetime 10 gün kala geldi adetim 4 gün gecikti. Şimdi hala bekliyorum. Adetime 5 gün var ben de 4 kasım adet günüm . Ama nedense hiç umutlu değilim .Bende yaklaşık 5 haftadır kullanıyorum eşimle eş paketi aldık 4 Kasım adet tarihim ama hiç umudum yok
Canım mfk bilmiyorum denedim bende advictor ama adetimi çok geciktirdi istersen birde Saraçoğlu ürünlerini dene müşteri hizmetlerini arıyorsun hamile kalmak istiyorum diyince zaten sana uygun şeyleri söylüyorlar bi araştır istersen ben onun ürünlerini deneyip şifa bulldum elhamdülillah ama hamile kalmak için olanı denemedim daha lh prolaktin yüksekliği için denemiştimBende yaklaşık 5 haftadır kullanıyorum eşimle eş paketi aldık 4 Kasım adet tarihim ama hiç umudum yok
Canım artık hiç bişey yapmak istemiyorum açıkçası o kadar yoruldum ki aşılama veya tüp bebek yapmadan böyleyim bide. 6 7 ay klomen çatlatma iğnesi kullandırdı doktor yine kalamadım 1,5 senedir istiyoruz ama olmadı nasip değilmişCanım mfk bilmiyorum denedim bende advictor ama adetimi çok geciktirdi istersen birde Saraçoğlu ürünlerini dene müşteri hizmetlerini arıyorsun hamile kalmak istiyorum diyince zaten sana uygun şeyleri söylüyorlar bi araştır istersen ben onun ürünlerini deneyip şifa bulldum elhamdülillah ama hamile kalmak için olanı denemedim daha lh prolaktin yüksekliği için denemiştim
Diğer sayfadan sana yazdım canım 4 kasımı bekleyelim inşaAllah ikimizde hamileyizdirBen de 5 haftayı geçti ilk kullandığımda adetime 10 gün kala geldi adetim 4 gün gecikti. Şimdi hala bekliyorum. Adetime 5 gün var ben de 4 kasım adet günüm . Ama nedense hiç umutlu değilim .
İnşallah canım benimMerhaba kızlar bizde eşimle bugün başladık eş paketine. İnşallah faydasını görürüz
Hamile kaldın mı canımMfk ürünlerini kullanan arkadaşlarım reglin 3. Günündeyim. Eş paketi artı adendo sipariş ettik bu ay kullanacağız inşallah. Kullanım şekilleri zamanı hakkında mfk ya yazdık görünce mutlaka cevap yazıyorlar henüz hiç cevapsız kalmadım ama kullanan arkadaşlarım varsa sizler de yazar mısınız kullanım zamanı, şekli ve tecrübeleriniz hakkında sevinirim
Hamile kaldınız öıKizlar merhaba bizde mfk 3 aylik eş paketi aldik inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz 1 hafta oldu başlayalı adetimde yeni bitti mfk günlerinde uyuyor bakalım hepimiz güzel sonuçlar aliriz
Hayır canım hala uğraşıyorum maalesefHamile kaldın mı canım
Merhaba bende bugün sipariş verdim. Amh düşüklüğü var bende. Sizin problem neydi? Amh kaçtı acaba yardımcı olur musunuzBen rezevr paketi almıştım hepsini arka arkaya içiyordum çalıştığım için gün içinde içme şansım yoktu yanımda götüremediğim için. Çok şükür 15 haftalık olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?