168 boyum 92 kilom vardı şu an 83 e düştüm ve hamile kaldımKilonuz ve boyunuz nedir özel değilse. Bendede kilo var gitmiyo![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
168 boyum 92 kilom vardı şu an 83 e düştüm ve hamile kaldımKilonuz ve boyunuz nedir özel değilse. Bendede kilo var gitmiyo![]()
Ve ben kilo veremiyodum insülin direnci vardı doktorumun verdiği insülin ilacını kullandım kilo vermede çok etkin olduKilonuz ve boyunuz nedir özel değilse. Bendede kilo var gitmiyo![]()
Geçmiş olsun neden kürtaj oldunuz ve kürtajdan ne kadar sonra kullanmaya başladınız mfk ürünleriMerha
Merhaba.Ben kullandım hamile kaldım ama malesef yeni kürtaj oldum..yeniden devam ediyorum kullanmaya
Çok sağ olun.Çocuk gelişmedi kalbi durdu.İlk adetden sonra başladım kullanmayaGeçmiş olsun neden kürtaj oldunuz ve kürtajdan ne kadar sonra kullanmaya başladınız mfk ürünleri
Kaç haftalık benim 12 haftalık kalbi durdu kürtaj oldım kürtaj sonrası pek iyileşemedim hep leke leke mfk kullandım gebe kalmadım kullandığım ürünler fıdega bee advictor adalis adendo idi neyse dr Dr gezdim işte kürtajdan sonra 1 cm lik miyom oluştu vs derken şimdi de erken adet olmaya başladım hatta demin yine adet oldım sitede dolaşırken sizin yazıyı okudum ne sisparil versem bilmıyormÇok sağ olun.Çocuk gelişmedi kalbi durdu.İlk adetden sonra başladım kullanmaya
Allah bşr daha yaşatmasın sağlıkla gebelik olır inşallah yaKaç haftalık benim 12 haftalık kalbi durdu kürtaj oldım kürtaj sonrası pek iyileşemedim hep leke leke mfk kullandım gebe kalmadım kullandığım ürünler fıdega bee advictor adalis adendo idi neyse dr Dr gezdim işte kürtajdan sonra 1 cm lik miyom oluştu vs derken şimdi de erken adet olmaya başladım hatta demin yine adet oldım sitede dolaşırken sizin yazıyı okudum ne sisparil versem bilmıyorm
Gecmiş olsun.Bende 32 günde adet oldum..sonra 5 gün geçti yine adet oldum..ama çok kan geliyordu..bu gün bitdi..ama doktorum dedi rahim temiz..yine başlarsa adetin o zaman gel hormon testi ver.Kürtajından ne kadar zaman geçti?Ben panacea bee fodega advictor Athena minera flora adendo kullanıyorumKaç haftalık benim 12 haftalık kalbi durdu kürtaj oldım kürtaj sonrası pek iyileşemedim hep leke leke mfk kullandım gebe kalmadım kullandığım ürünler fıdega bee advictor adalis adendo idi neyse dr Dr gezdim işte kürtajdan sonra 1 cm lik miyom oluştu vs derken şimdi de erken adet olmaya başladım hatta demin yine adet oldım sitede dolaşırken sizin yazıyı okudum ne sisparil versem bilmıyorm
Nasıl kilo verdiniz bende 89 kiloyum takılı kaldım bunda doktorun takviyeleri ile mi kilo verdiniz yoksa kendiniz mi168 boyum 92 kilom vardı şu an 83 e düştüm ve hamile kaldım
Ankarada klinik açtı sanırım Instagram da yazıyorduPeki Dr. Mfk hangi hastanede bilen var mı?
Hangi ürünlerini kullandın peki canım Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallahBen 2 senedir çocuk istiyordum, eşimde varikosel vardı bende kist vardı gittiğim doktor zor dedi, her gün yürüyüş yaptım eşimle kilo verdik ve mfk yöntemini sadece 1 ay deneyerek hamile olduğumu öğrendim , mfk yöntemi kisti olanlar için en iyi yöntem benim bile zor denilen oldu Allah ım herkese nasip etsin
Hangi ilacı kullandınız acaba glikofor mu?Ve ben kilo veremiyodum insülin direnci vardı doktorumun verdiği insülin ilacını kullandım kilo vermede çok etkin oldu
Benimde beş haftayı geçti ilk kullandığımda adetime 10 gün kala geldi 4 gün gecikmişti .şimdi ise bir şey yok . Bekliyorum bakalım . Ama nedense bu sefer hiç umudum yok ben de 4 Kasım'da adet gözüküyorBende 5 haftadır kullanıyorum eşimle eş paketi 4 Kasım adet tarihim hiç umudum yok![]()
Bende geçen ay gecikme olmadı 1 gün erken oldum hatta canım bakalım sonuç ne olacak birbirimize haber verelimBenimde beş haftayı geçti ilk kullandığımda adetime 10 gün kala geldi 4 gün gecikmişti .şimdi ise bir şey yok . Bekliyorum bakalım . Ama nedense bu sefer hiç umudum yok ben de 4 Kasım'da adet gözüküyor
Hayırlı olsun canım mfk beş ay kullandım üç ay da üzerinden geçti hamile kalmadım vesile olsun isterdim bugün adet oldum bana dua eder misin7 yıllık evliyim. 5 sene PCOS'la uğraştım kilo vermeme rağmen gebelik oluşmadı. Tekrar kilo aldım. Klomen tedavisi denedik yine olmadı. Geçtiğimiz Haziran ayında 5 haftalık düşük yaptım. Geçen ay mfk ürünlerinden MFK women plus, adalis ve advictor kullandım. Bir ayda 4 kilo verdim. Glifor' u zaten yıllardır kullanıyorsdum, ekstra olarak omega 3 takviyesi kullandım. Ve bugün kaset teste çift çizgiyi gördüm. Allah'ıma şükürler olsun. Yarın sabah kan testi vereceğim. İnşallah her şey yolunda gider. Allah Mehmet Hocadan razı olsun. Kızlar denemeye değer bir sanş verin derim.
Canım inşallah hamile kalırsın inşallah bende kalırım banada dua edinHayırlı olsun canım mfk beş ay kullandım üç ay da üzerinden geçti hamile kalmadım vesile olsun isterdim bugün adet oldum bana dua eder misin
İnşallah canım hamile kalırız Allah yardım etsinCanım inşallah hamile kalırsın inşallah bende kalırım banada dua edin