• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mfk ürünleri kullanan var mı? Biz bu ay eşimle ürünlere başlamaya karar verdik..

Merhabalar hanımlar
İnstagramdan dr mfk yi yaklaşık 6-7 aydır takip ediyorum. Eşimle bu ay ürünlere başlama kararı verdik. Aranızda mfk ürünleri kullanıp hamile kalan var mı?? Yardımcı olursanız sevinirim 🙏
ben panacea ve advictor ile hamile kaldım

Merhabalar hanımlar
İnstagramdan dr mfk yi yaklaşık 6-7 aydır takip ediyorum. Eşimle bu ay ürünlere başlama kararı verdik. Aranızda mfk ürünleri kullanıp hamile kalan var mı?? Yardımcı olursanız sevinirim 🙏

Merhabalar hanımlar

Rabbim bı daha yaşatmasın hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Hangi ürünlerini kullanmıştın cnm
Amin Allah canım.İlk hamile kaldığımda eş paketi 2 ay vitamin D ve folikasit kullanıyordum...3 2 3 2 yöntemle denedim.Şimdi ama eş paketin yanıma advictor Athena adendo ekledim

Merhabalar hanımlar
Ben 2 senedir çocuk istiyordum, eşimde varikosel vardı bende kist vardı gittiğim doktor zor dedi, her gün yürüyüş yaptım eşimle kilo verdik ve mfk yöntemini sadece 1 ay deneyerek hamile olduğumu öğrendim , mfk yöntemi kisti olanlar için en iyi yöntem benim bile zor denilen oldu Allah ım herkese nasip etsin

Ben 2 senedir çocuk istiyordum, eşimde varikosel vardı bende kist vardı gittiğim doktor zor dedi, her gün yürüyüş yaptım eşimle kilo verdik ve mfk yöntemini sadece 1 ay deneyerek hamile olduğumu öğrendim , mfk yöntemi kisti olanlar için en iyi yöntem benim bile zor denilen oldu Allah ım herkese nasip etsin
Kilonuz ve boyunuz nedir özel değilse. Bendede kilo var gitmiyo 😞

Merhaba ben mfk ile hamile kaldım. Amh. 0.2 gittiğim bütün doktorlar hiç olumlu konuşmadılar. 2 aşılama başarısız oldu. İnstagramda gezerken keşfette denk geldi hocam 5 6 ay takip ettim. Kimseye söylemeden rezevr paketi aldım mayıs ayında. Haziranda kan tahlili verdim sonuçlar aynı değişme yok. Çok üzülmüştüm 1 değer bile oynamamış diye. Temmuzda adet gördüm yine gidecektim tahlil vermeye hele 1 ay daha bekleyim bakalım dedim kendi kendime. Ağustos ayında adet olmam gerekirken 3 gün geçti ben ihtimal vermiyorum hamile olduguma kesin menepoza girdim diye düşünüyordum ama bi sabah kalktım inanılmaz mide bulantısı oldu. Kimseye de bişey anlatamıyorum umutlanmasınlar diye. Kaset test aldım damlatır damlatmaz çift çizgi oldu ama ben şoka girdim resmen. Menepoz oldum derken mucizeyi yaşamam. Yaş 42 bu arada

Merhabalar hanımlar
Ben kaldım çok şükür. Bütün isteyenlere nasip etsin inşallah rabbim

Back
X