Ben bu ay çok ümitlendim. Adetim gecikmişti hayal kırıklığı oldukullandiniz mi mfk ürünlerini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu ay çok ümitlendim. Adetim gecikmişti hayal kırıklığı oldukullandiniz mi mfk ürünlerini
Rabbim bı daha yaşatmasın hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Hangi ürünlerini kullanmıştın cnmMerha
Merhaba.Ben kullandım hamile kaldım ama malesef yeni kürtaj oldum..yeniden devam ediyorum kullanmaya
ben panacea ve advictor ile hamile kaldımMerhabalar hanımlar
İnstagramdan dr mfk yi yaklaşık 6-7 aydır takip ediyorum. Eşimle bu ay ürünlere başlama kararı verdik. Aranızda mfk ürünleri kullanıp hamile kalan var mı?? Yardımcı olursanız sevinirim![]()
Merhabalar hanımlar
İnstagramdan dr mfk yi yaklaşık 6-7 aydır takip ediyorum. Eşimle bu ay ürünlere başlama kararı verdik. Aranızda mfk ürünleri kullanıp hamile kalan var mı?? Yardımcı olursanız sevinirim![]()
Merhabalar hanımlar
Amin Allah canım.İlk hamile kaldığımda eş paketi 2 ay vitamin D ve folikasit kullanıyordum...3 2 3 2 yöntemle denedim.Şimdi ama eş paketin yanıma advictor Athena adendo ekledimRabbim bı daha yaşatmasın hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Hangi ürünlerini kullanmıştın cnm
Ne kadar sürede hamile kaldınızben panacea ve advictor ile hamile kaldım
Merhabalar hanımlar
ilk ayNe kadar sürede hamile kaldınız
Çok iyi. Allah bağışlasın… darısı tüm isteyenlerin başına…ilk ay
İnşallah yarın kontrole gideceğim.sağlıklı olsun inşallah.Allah her isteyene versinÇok iyi. Allah bağışlasın… darısı tüm isteyenlerin başına…
Amin inşallahİnşallah yarın kontrole gideceğim.sağlıklı olsun inşallah.Allah her isteyene versin
hayır kullanmadımAmin inşallah
Eş paketi kullandınız mı hiç
Anladımhayır kullanmadım
Hayır kullanmadimAmin inşallah
Eş paketi kullandınız mı hiç
Ben 2 senedir çocuk istiyordum, eşimde varikosel vardı bende kist vardı gittiğim doktor zor dedi, her gün yürüyüş yaptım eşimle kilo verdik ve mfk yöntemini sadece 1 ay deneyerek hamile olduğumu öğrendim , mfk yöntemi kisti olanlar için en iyi yöntem benim bile zor denilen oldu Allah ım herkese nasip etsinMerhabalar hanımlar
Kilonuz ve boyunuz nedir özel değilse. Bendede kilo var gitmiyoBen 2 senedir çocuk istiyordum, eşimde varikosel vardı bende kist vardı gittiğim doktor zor dedi, her gün yürüyüş yaptım eşimle kilo verdik ve mfk yöntemini sadece 1 ay deneyerek hamile olduğumu öğrendim , mfk yöntemi kisti olanlar için en iyi yöntem benim bile zor denilen oldu Allah ım herkese nasip etsin
Ben kaldım çok şükür. Bütün isteyenlere nasip etsin inşallah rabbimMerhabalar hanımlar
Peki hangi ürünleri kullandınızBen kaldım çok şükür. Bütün isteyenlere nasip etsin inşallah rabbim
2 mfk women 2 kutu adviktor pancea ADALİS antox fodega rezevr paketi şeklindeydi simdi yok sanırımPeki hangi ürünleri kullandınız