• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mfk ürünleri kullanan var mı? Biz bu ay eşimle ürünlere başlamaya karar verdik..

Merhabalar hanımlar
İnstagramdan dr mfk yi yaklaşık 6-7 aydır takip ediyorum. Eşimle bu ay ürünlere başlama kararı verdik. Aranızda mfk ürünleri kullanıp hamile kalan var mı?? Yardımcı olursanız sevinirim 🙏
Bir yakinim mfk ile gebe kaldi, ama sunu atlamamakta fayda var erkek ve kadinda ilaclarin tesir suresi ( sperm kalitesinin artmasi gibi) 3 aylik bir surec. Ilk aydan gebelik olmazsa uzulmeyin. Yakinim 3. Ayda hamile kaldi

Bende de rezerv azlığı var ama bana eş paketi önerdi neden acaba
merhabalar, takip ettiğim bütün hocalar özellikle fonksiyonel tıp ile ilgilenenler bu tedavide eşlerin birlikte hareket etmesinden yanalar, embriyonun gelişiminde yumurtanın olduğu kadar sperminde etkisi varmış çünkü, mesela bizim nasıl 3 ay önceden folik asit kullanmamız gerekiyorsa erkeklerin de 3 ay önceden folik asit kullanmaları gerekiyor, ya da onların da beslenmelerine dikkat etmeleri gerekiyor, biz de kullanıyoruz ürünleri ve eşim de ben de müptelasıyız :D yaşam kalitemizi arttırdı. ikinci kez eş paketi kullanıyoruz şu an, bebek haberi alamadık ama değerlerim de ciddi oranda düzelme var.

Merhaba kızlar. Bende dr.mfk eş paketini kullandım. 8 yıl sonra 2. Çocuğuma hamile kaldım. Doktorum tüplerimin kapalı olduğunu hamile kalabilmenin mucize oldugunu soylemisti. Mfk yontemini denemeye karar verdik. Çok şükür bebeğim şu an 2 aylık.
Mfk yöntemi dediğiniz önerilen takviyeleri kullanmak değil mi?

Back
X