Mfk ürünleri kullanan var mı? Biz bu ay eşimle ürünlere başlamaya karar verdik..

gns gulu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2022
402
135
33
29
Merhabalar hanımlar
İnstagramdan dr mfk yi yaklaşık 6-7 aydır takip ediyorum. Eşimle bu ay ürünlere başlama kararı verdik. Aranızda mfk ürünleri kullanıp hamile kalan var mı?? Yardımcı olursanız sevinirim 🙏

Ben kullandım cnm ama hamile kalmadım çok kişiden duydum onunla hamile kalmışlar bn tüp Bebek yaptm onla hamile kaldım sorununuz ne acaba biliyor musunuz
Aslında mesele şu, ne bende ne de eşimde sorun yok. Yurt dışında yaşıyorum. Burda doktora gittik eşimle. Buradaki doktor mfk yi önerdi. Bende bi süredir takip ediyorum. Ve ürünleri de alıp denemeye karar verdik

Aslında mesele şu, ne bende ne de eşimde sorun yok. Yurt dışında yaşıyorum. Burda doktora gittik eşimle. Buradaki doktor mfk yi önerdi. Bende bi süredir takip ediyorum. Ve ürünleri de alıp denemeye karar verdik
Merhaba bende yurt disndaym nasil aldniz ürünleri? Yurt disina kargo yok dedi mfk nin asistani .. cok kisi hamile kalmis bende denemek istiyorum

Merha
Merhabalar hanımlar
İnstagramdan dr mfk yi yaklaşık 6-7 aydır takip ediyorum. Eşimle bu ay ürünlere başlama kararı verdik. Aranızda mfk ürünleri kullanıp hamile kalan var mı?? Yardımcı olursanız sevinirim 🙏
Merhaba.Ben kullandım hamile kaldım ama malesef yeni kürtaj oldum..yeniden devam ediyorum kullanmaya

Back
X