Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında mesele şu, ne bende ne de eşimde sorun yok. Yurt dışında yaşıyorum. Burda doktora gittik eşimle. Buradaki doktor mfk yi önerdi. Bende bi süredir takip ediyorum. Ve ürünleri de alıp denemeye karar verdikBen kullandım cnm ama hamile kalmadım çok kişiden duydum onunla hamile kalmışlar bn tüp Bebek yaptm onla hamile kaldım sorununuz ne acaba biliyor musunuz
Merhaba bende yurt disndaym nasil aldniz ürünleri? Yurt disina kargo yok dedi mfk nin asistani .. cok kisi hamile kalmis bende denemek istiyorumAslında mesele şu, ne bende ne de eşimde sorun yok. Yurt dışında yaşıyorum. Burda doktora gittik eşimle. Buradaki doktor mfk yi önerdi. Bende bi süredir takip ediyorum. Ve ürünleri de alıp denemeye karar verdik
Ben Türkiye’de ki kuzenim aracılığıyla sipariş ettimMerhaba bende yurt disndaym nasil aldniz ürünleri? Yurt disina kargo yok dedi mfk nin asistani .. cok kisi hamile kalmis bende denemek istiyorum
Eşimde gidip alacak sonra Türkiye’yeBen Türkiye’de ki kuzenim aracılığıyla sipariş ettim
Anladimm negüzelBen Türkiye’de ki kuzenim aracılığıyla sipariş ettim
Bende öyle düsnyrm yapmayi gidip almak en mantiklisiEşimde gidip alacak sonra Türkiye’ye
Deneyelim bakalım. İnşallah olurAnladimm negüzel![]()
Insallah olucaktir mutlaka zamani var demekDeneyelim bakalım. İnşallah olur![]()
Ben bu ay çok ümitlendim. Adetim gecikmişti hayal kırıklığı olduInsallah olucaktir mutlaka zamani var demek![]()
Kac senedir bekliyorsun canim? Benim 3 yil olduBen bu ay çok ümitlendim. Adetim gecikmişti hayal kırıklığı oldu![]()
1,5 yıl oldu canım. Evlendiğimiz Zamandan beri istiyoruz.. rabbim Zamanını bekliyor demek. Allah hepimize nasip etsin inşallahKac senedir bekliyorsun canim? Benim 3 yil oldu
Amin insallah1,5 yıl oldu canım. Evlendiğimiz Zamandan beri istiyoruz.. rabbim Zamanını bekliyor demek. Allah hepimize nasip etsin inşallah![]()
Hayırlısı olur inşallahAslında mesele şu, ne bende ne de eşimde sorun yok. Yurt dışında yaşıyorum. Burda doktora gittik eşimle. Buradaki doktor mfk yi önerdi. Bende bi süredir takip ediyorum. Ve ürünleri de alıp denemeye karar verdik
Merhaba.Ben kullandım hamile kaldım ama malesef yeni kürtaj oldum..yeniden devam ediyorum kullanmayaMerhabalar hanımlar
İnstagramdan dr mfk yi yaklaşık 6-7 aydır takip ediyorum. Eşimle bu ay ürünlere başlama kararı verdik. Aranızda mfk ürünleri kullanıp hamile kalan var mı?? Yardımcı olursanız sevinirim![]()
Düşük mü yaptınızMerha
Merhaba.Ben kullandım hamile kaldım ama malesef yeni kürtaj oldum..yeniden devam ediyorum kullanmaya
Cocuğun kalbi durduDüşük mü yaptınız
Çok üzüldüm.Cocuğun kalbi durdu