- 15 Mayıs 2010
- 6.693
- 5.821
Geçtim mesaj yazmış. Amh reserve olan günde 2 akşam yazmış. Ard arda mi alacam acabaBenim de geldi siparişler siz iletişime gectinizo doktorla
Rabbim hayırla ve kolaylıkla nasip eder inşallahBende aldım 3 aylık eş paketi doktor bana ek olarak adviktor ve azoperm önerdi amh 3.3 benmde gizli pcos olabilir diye galiba. Benimde teslim tarihi cuma gözüküyor adetm bitiyo ogünde başlıcam inşallah. Pozitif haberi veririm inşallah
Evet bi sorun olmuyorGeçtim mesaj yazmış. Amh reserve olan günde 2 akşam yazmış. Ard arda mi alacam acaba
Sizin sorununuz neydi ne gibi faydalarini gördünüz acababen de şurda bekliyim eş paketi kullananlar arasından, benim ikinci 3 aylık eş paketim olcak, diğerinde çok faydasını gördüm ama hamile kalmadım bakalım bunda sonuca ulaşabilecek miyiz
Ben 2 tüp bebek yaptıktan sonra amh değerim çok düştü, FSH ım çok yükseldi ve yumurtalarım sağlıklı görünmüyordu, şu an geçmişimi söylemediğim her doktor herşey normal görünüyor diyorSizin sorununuz neydi ne gibi faydalarini gördünüz acaba
Amh değeriniz kaçtı acaba nasil normale döndü mesela daha önce kaç folikul vardı şimdi kaç görünüyor sakıncası yoksa öğrenebilir miyimBen 2 tüp bebek yaptıktan sonra amh değerim çok düştü, FSH ım çok yükseldi ve yumurtalarım sağlıklı görünmüyordu, şu an geçmişimi söylemediğim her doktor herşey normal görünüyor diyordeğerler de normale döndü. Benim için öncelik kendi sağlığımdı zaten, bi de bebek olursa iyi olur tabi
tüp bebek öncesi 1,4 dü galiba tam hatırlamıyorum 8 ya da 9 yumurta görünüyodu, tüp bebek sonrası 0,15 e düştü, yumurta sayısı söylemediler çünkü adet dönemi gidip kontrol ettirmedim. ama iyi görünmüyo dediler, şimdi 7 8 yumurta görünüyor ve iyi durumdasın diyorlar. amh değerim de 0,80 çıktı son baktırdığımda. takviyelerim yeni bitmişti bakıldığında. bu takviyeler bitince tekrar baktırcam bakalım kaç çıkcak.Amh değeriniz kaçtı acaba nasil normale döndü mesela daha önce kaç folikul vardı şimdi kaç görünüyor sakıncası yoksa öğrenebilir miyim
Çok iyi maşallah demekki düzelme oluyor gerçektentüp bebek öncesi 1,4 dü galiba tam hatırlamıyorum 8 ya da 9 yumurta görünüyodu, tüp bebek sonrası 0,15 e düştü, yumurta sayısı söylemediler çünkü adet dönemi gidip kontrol ettirmedim. ama iyi görünmüyo dediler, şimdi 7 8 yumurta görünüyor ve iyi durumdasın diyorlar. amh değerim de 0,80 çıktı son baktırdığımda. takviyelerim yeni bitmişti bakıldığında. bu takviyeler bitince tekrar baktırcam bakalım kaç çıkcak.
3 aylık eş paketi kullandık biz. 1 kutu advictor 1 kutu da reserve annh kullandım ben. takviyelerin işe yaradığını görünce bu sefer eş paketi ile birlikte 3 aylık advictor ve 3 aylık reserv annh de başladım. advictor ü kronik prolaktin yüksekliğim için kullanıyorum. o da ilaçsız asla düşmez benim mesela onu da düşürdü.Çok iyi maşallah demekki düzelme oluyor gerçekten
Peki hangi ürünleri kullandiniz
Anladim teşekkürler inşallah hepimiz faydasini gorur bebislerimize kavuşuruz3 aylık eş paketi kullandık biz. 1 kutu advictor 1 kutu da reserve annh kullandım ben. takviyelerin işe yaradığını görünce bu sefer eş paketi ile birlikte 3 aylık advictor ve 3 aylık reserv annh de başladım. advictor ü kronik prolaktin yüksekliğim için kullanıyorum. o da ilaçsız asla düşmez benim mesela onu da düşürdü.
Rica ederim inşallah ❤Anladim teşekkürler inşallah hepimiz faydasini gorur bebislerimize kavuşuruz
Merhaba bende almayı düşünüyorum kullanmaya başladınız mıBende aldım 3 aylık eş paketi doktor bana ek olarak adviktor ve azoperm önerdi amh 3.3 benmde gizli pcos olabilir diye galiba. Benimde teslim tarihi cuma gözüküyor adetm bitiyo ogünde başlıcam inşallah. Pozitif haberi veririm inşallah
Merhaba bende düşünüyorum sizin sonuç ne oldu acabaBirde doktorlar doğal yolla gebe kalamazsın tüp bebek dedikleri halde işe yaradı.
ben bunu almayı düsünüyorum acaba işe yarar mı internet sitesinde hiç yorum yok ya.Merhaba bende almayı düşünüyorum kullanmaya başladınız mı
Merhaba bıraktım kullanmayı bazı sebeplerden isterseniz instgram sayfasından bakın biMerhaba bende düşünüyorum sizin sonuç ne oldu acaba
Evet kullanıyorum dün 3. Ayıma girdim henüz bi gebelik olmadı ama 2. Adetmde adet günüm 2 gün uzadı. Adet değişikliği görülüyo zaten çoğu kişide bakalım inşallah hayırlı haber verenilirmMerhaba bende almayı düşünüyorum kullanmaya başladınız mı