Keşke adendo da kullansaydınızMerhaba ben mfk ürünlerini kullandım ikinci ayda hamile kaldım ama düşük oldu 1 aydır tekrar kullanmaya başladım bende işe yaradı değerlerim düzeldi.
Hamile kaldığımda sadece womanplus ile athena kullanmıştım şu an eş paketi kullanıyorum doktor bey gebe kalınca bana önermişti adendo sevinçten ciddiye almadım hakkınızda hayırlısı olsun inşallahKeşke adendo da kullansaydınızBen eş paketi alıcam yanında adendo da alıcm ki hamilelik oluşursa direk başlarım 1 düşük geçmişim var çnkü
Amh 0.1 di benim gebe kaldığımda womanplus ile athena kullandım şu an eş paketini önerdiler 3 aylık onu kullanmaya devam ediyorum.Amh kaçtı sizin hangi paketi kullandınız acaba
Eşiniz de kullanıyor mu sadece siz mi kullaniyorsunuzAmh 0.1 di benim gebe kaldığımda womanplus ile athena kullandım şu an eş paketini önerdiler 3 aylık onu kullanmaya devam ediyorum.
Amh 0.1 di benim gebe kaldığımda womanplus ile athena kullandım şu an eş paketini önerdiler 3 aylık onu kullanmaya devam ediyorumAmh kaçtı sizin hangi paketi kullandınız acaba
Eşiniz de kullanıyor mu sadece siz mi kullaniyorsunuz
Beraber kullanıyoruz eş paketi 3 aylıkAmh 0.1 di benim gebe kaldığımda womanplus ile athena kullandım şu an eş paketini önerdiler 3 aylık onu kullanmaya devam ediyorum
Bizde bugün sipariş verdik 3 aylık eş paketi olandan inşallah faydasını görürüz rabbim yardımcimiz olsunBeraber kullanıyoruz eş paketi 3 aylık
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun yalnız biliyorsunuzdur belki bol yeşillik günlük 7500 adım öneriliyor takviyeleri kullanırkenBizde bugün sipariş verdik 3 aylık eş paketi olandan inşallah faydasını görürüz rabbim yardımcimiz olsun
Daha önce sormuştum demişlerdi. Bu sefer mesajla konuştum asistaniyla siparişleriniz gelince sizi bilgilendirecegiz dediler bu platese gitmeyi planlıyorumİnşallah hakkımızda hayırlısı olsun yalnız biliyorsunuzdur belki bol yeşillik günlük 7500 adım öneriliyor takviyeleri kullanırken
Ürünler bugün elime geçti. Ne zaman bilgilendirme yapiyorlarDaha önce sormuştum demişlerdi. Bu sefer mesajla konuştum asistaniyla siparişleriniz gelince sizi bilgilendirecegiz dediler bu platese gitmeyi planlıyorum
EveBende dün sipariş verdim 1 aylık eş paketi bakalım deneyelim dedik. Amh benimde düşük. Bundan haberlesebiliriz. Sizlerin etrafında kullanıp gebe kalan var mi
Valla benim de çıkmış kargo yazmazlarsa ben yazarım. Zaten nasıl kullanılacağı üzerinde yazıyor ürünlerin. Sizin ürünler de Hatay arsuzdan mi geldiÜrünler bugün elime geçti. Ne zaman bilgilendirme yapiyorlar
Siz yazıyorsunuz ben ürünlerin resmini çekip elime ulaştığını söyledim bilgi verdilerÜrünler bugün elime geçti. Ne zaman bilgilendirme yapiyorlar
Kargo paketine baka.adim daha misafirlikteyimEve
Valla benim de çıkmış kargo yazmazlarsa ben yazarım. Zaten nasıl kullanılacağı üzerinde yazıyor ürünlerin. Sizin ürünler de Hatay arsuzdan mi geldi
Bende aldım 3 aylık eş paketi doktor bana ek olarak adviktor ve azoperm önerdi amh 3.3 benmde gizli pcos olabilir diye galiba. Benimde teslim tarihi cuma gözüküyor adetm bitiyo ogünde başlıcam inşallah. Pozitif haberi veririm inşallahHamile kaldığımda sadece womanplus ile athena kullanmıştım şu an eş paketi kullanıyorum doktor bey gebe kalınca bana önermişti adendo sevinçten ciddiye almadım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Benim de geldi siparişler siz iletişime gectinizo doktorlaKargo paketine baka.adim daha misafirlikteyim