• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezuniyetim olsaydi

sarscov2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
353
256
18
29
Kep atma töreninde söyle bir elbise giymek isterdim.
Anneme gosterdim beğenmedi.
Sizce nasıllar?

Eklentiler

• Screenshot_20200422-181431_Trendyol.webp
    Screenshot_20200422-181431_Trendyol.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_20200422-181459_Trendyol.webp
    Screenshot_20200422-181459_Trendyol.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 23
Fazla resmi geldi bana daha renkli civil civil seyler olabilir ama istiyosaniz siyahli beyazda guzel durur size kalmis

Beyaz olan gerçekten nikah elbisesi gibi, siyahlı da fena değil bence kötü diyemem ama daha iyi şeyler de seçebilirsiniz.

Kendimi kocaya kaçmış ama gelinlik giyememiş kız gibi hissediyorum. 4 sene okuduk tam mezuniyet hayali kurarken olanlara bak. Elbisem önemli değil keşke o cübbeyi ve kepi giyebilsem ama malesef bu gidişle olmaz. Hayalimdi okurken evlendim babam izin vermiyordu zor ikna oldu onu götürecektim özellikle kep atarken . Şuan birde hamileyim eşim ve bebeğimle bitirdim diye bir sürü keplifotoğraf çekinecektim atacaktım okumaz diyenlere inat 😥

Kendimi kocaya kaçmış ama gelinlik giyememiş kız gibi hissediyorum. 4 sene okuduk tam mezuniyet hayali kurarken olanlara bak. Elbisem önemli değil keşke o cübbeyi ve kepi giyebilsem ama malesef bu gidişle olmaz. Hayalimdi okurken evlendim babam izin vermiyordu zor ikna oldu onu götürecektim özellikle kep atarken . Şuan birde hamileyim eşim ve bebeğimle bitirdim diye bir sürü keplifotoğraf çekinecektim atacaktım okumaz diyenlere inat 😥
ben de tüm akrabalarıma haber vermiştim herkes gelecekti çok üzgünüm bu yüzden :(

Back
X